רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כן, אני יודע, כבר פתחו אלפי אשכולות על הנושא... הרצתי המון חיפושים בפורום, כולם מבולבלים ועדיין לא הצלחתי להבין איזו נורות חוקיות, ומאיפה אפשר להשיג אותן. פיליפס דיאמונד ויז'ן H4 - אורסם? אין מאיפה להשיג אותן בארץ? נ.ב: ישבו על קליאו 95
הודעה אחרונה מאת volvo940, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בצומת של הכניסה למתחם. מישהו יודע? נסעתי שם היום אחרי משאית והרמזור התחלף בדיוק מילישנייה אחרי שנכנסתי לצומת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. חשבתי על זה ורציתי לשאול העם יש תוכנה כזאת שאני בוחר את סוג הרכב שלי, ועל זה אני מעצב אותו, לראות מה כן מתאים ומה לא מתאים, דברים כאלה? ואני זקוק למתנדב שמבין בפוטושופ שיוכל "לשפץ תמונה שצילמתי. בתודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת T-Roy, -
במהלך השבועיים האחרונים, ובעקבות הדיון בוועדת הכלכלה והמלצות יו"ר וועדת הכלכלה ח"כ אקוניס ויו"ר וועדת הכספים ח"כ גפני להקפיא את התייקרות התעריפים, פינו הרוכבים את הזירה (ואת הכבישים) לטובת פעילות פרלמנטרית ענפה בה לקחו חלק פעיל נציגי מטה המאבק. הפעילות הפרלמנטרית כללה בין היתר: * פגישה בין יו"ר וועדת הכספים, יו"ר וועדת הכלכלה ושר האוצר. לפגישה זו לא היו תוצאות, וסוכם שתהיה פגישה נוספת ביום רביעי הקרוב, ה-11 בנובמבר. אנו עוקבים בדריכות רבה אחר ההתפתחויות בנושא. * החתמת 64 ח"כים על עצומה כנגד העלאת תעריפי הביטוח, ובעד הקמת ועדה שתתן פתרון הוגן לטווח ארוך. * הנחת הצעת חוק נוספת עליה חתומים כ-20 ח"כים שמהותה "לפקח על המפקח". מטרת ההצעה היא הפקעת הסמכות מיד…
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
כלמוביל מתכוונת ליבא את היצירה, מקורות פנימיים שלי בכלמוביל מוסרים שהוקצו 3 מכוניות לישראל עד סוף 2010, אחת כבר הוזמנה, בצבע שחור (למה שחור למה?? ) המחיר 2.2-2.5 מליון שח. האם הישראלים ישלמו? ועוד איך. א. יש פער בין האנשים בעלי הממון, קרי הביקוש למכוניות על\כמעט על לבין ההיצע. ב. אם שילמו על עגלת היש מאין (קרי, 8 R) מחיר של מעל מליון וחצי ש"ח, ישלמו גם ישלמו על הערך המוסף שמכונית זאת (עיצוב רטרו בשילוב יכולת. שילוב שאין לו תקדים) הוסיפו את הסמל שאין עליו עוררין (בניגוד לסמלים אחרים (אני מתכוון למהות כמובן)), ויש לנו מנצח. WELCOME! http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3368288,00.html
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 6 תגובות
- 999 צפיות
היי, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים מה לעשות עם המוסכניק שלי. ביום שישי בבוקר שמעתי רעשים חשודים מאיזור המנוע. הרעש בה והלך אבל כלמוד ניסיון החלטתי לא להסתכן ומייד ללכת למוסך. הבחור אמר לי שהבעיה היא ברצועה, שימן לי אותה ושלח אותי. לאחר כמה דקות נסיעה, היו שוב רעשים חזרתי למוסך. הוא העלה את האוטו על ג'ק הוריד את הגלגים הקדמיים והחליף לי את הרפידות של הברקסים. הרעש נעלם וחזרתי לביתי. במשך השבת לא הזזתי את האוטו ובערב נסעתי לת"א (מחיפה). סביב מחלף עתלית שמעתי רעשים, החלטתי להנמיך מהירות וליסוע עד לזכרון ולהסתובב חזרה לחיפה. לפני זכרון חום המנוע עלה קצת - אבל ממש לא עד הנורה, והחלטתי לעצור. היה ריח של שמן, וניסיתי אחרי כמה דקות להניע ללא הצלחה…
הודעה אחרונה מאת koka, -
היי, מן הסתם ידועה לי החשיבות הרבה של חגורת הבטיחות ברכב. אבל לאחרונה הדבר הזה ממש מציק לי, מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה? הרכב הוא מאזדה 3 הדגם היוצא. תודה.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום בתכונית חשפו אותו!!! הייתם מאמינים? מה אתם אומרים הוא היה כל השנים האלה? רק בשנים שהוא פרש? אני אישית חושב שהוא היה רק שנתיים אחרונות שהוא פרש אבל תמיד חשבתי שיש נהג מירצים לשעבר מאחורי ההגה.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 897 צפיות
טוב, אני אספר לכם סיפור שקרה לי היום. נסעתי עם אמא שלי לקנות כמה מוצרים לבית,_ניכנסתי לרחוב דו סיטרי מאוד צר,_וקרה מה שקרה. היתה משאית שחונה בצד ואיכשהו ניכנסתי בצד לא משנה איך התעקמה הדלת הקדמית נראה כאילו ספגה מכה בינונית,_והתעקמה די חזק,_ונכנסה לבפנים,_חוץ מזה אין כלום. אממ אממ? זאת מילה חדשה? אני כולי מבואס חבל על הזמן ומרגיש חרא,_לא יכול להתסכל על אבא שלי,_אפילו שהוא ניסה לנחם אותי ולהגיד לי שזה לא אשמתי וכו",_לא חשבתי זה ישפיע עלי עד כדי כך. יש לי עלי ביטוח מקיף וחובה,_כמה יעלה לי לתקן בערך את הדלת?_עדיף לתקן באמצעות ההשתתפות העצמית 1700 שקל? המכונית היא איביזה שנת 2003. אשמח לעזרה ועצות.
הודעה אחרונה מאת IceCold, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה זה מוסיף ? מה זה עוזר ? במקרה גם במשאיות וולוו אותו דבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת פיני חד, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפני שבועיים אחי קפץ לביקור קצר בהולנד, אחרי קורס בצרפת. בסופשבוע בילינו עם המשפחה והילדים, וביום שני חתכתי מהעבודה בצהריים ושמנו פעמינו לאוטובאן בדרך לנורבורגרינג, שם הנורדשלייף היה פתוח לתיירים בין השעות 14:30 ל 16:30. השבוע הקודם היה שמשי ויבש באופן חריג לעונה באזור הזה של העולם, ולכן שיערתי שאין יותר מדי סיכוי שמזג האויר יישאר ככה גם ביום שני, אבל החלטנו מבעוד מועד שאנחנו נוסעים גם אם יורד גשם. סגרנו מראש השכרה של סוזוקי סוויפט ספורט משופרת לשעתיים/4 הקפות במחיר של 250 יורו כולל הכל מהחברה הזאת: http://www.rent-racecar.de/english/index.htm הסוזוקי היא המכונית ההכי פשוטה/איטית שהם משכירים שם. מעבר לזה יש להם גם שירוקו, כמה סוגי ב.מ.וו כולל M3, ועד לפורשה G…
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
-
אקסנט עיצוב חדש
מאת פומה-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ההשקה שלו יצאה ב- 2006 מתי התחילו לשווק אותו בארץ ? 2006 או 2007 ? משום מה אני לא מוצא את העיצוב החדש בשנתון 2006 בארץ
הודעה אחרונה מאת pizo, -
-
וו גרירה ועגלה
מאת CES- 2 תגובות
- 979 צפיות
היכן ניתן לקנות ולהתקין וו גרירה ועגלה לברלינגו לשימוש עבודה באיזור חיפה?
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברי פורום יקרים, בשבועיים האחרונים חוויתי חווית שרות מאוד לא נעימה, בלשון המעטה, מול חברת אביס. וחשבתי שמן הראוי לשתף/להזהיר, לטובת אלו העשויים לבוא אחרי.... בשבועות האחרונים התעניינתי לגבי רכישת רכב מסוג יונדאי גטס 2007 מליסינג. בדקתי וראיתי רכבים בכמה מקומות. אל אביס הגעתי דרך אתר האינטרנט שלהם. שוחחתי עם נציג החברה ברעננה והסברתי לו באיזה רכב אני מעוניינת. הנציג אמר שיש לו רכב אצלו ברעננה, נתן לי פרטים ונקב במחיר המבוקש. נקבעה פגישה ליום למחרת. פה המקום לציין כי בחברה אחרת שהייתי, הסבירו לי כי מה שצפוי לקרות הוא שאגיע לאביס ושם יאמרו לי שהרכב עליו שוחחו איתי נמכר. כמובן שהעדפתי לא להאמין לשמועות, ובטח לא מחברה מתחרה ונסעתי לראות את הרכב במועד שנקבע. …
הודעה אחרונה מאת Eliran1987, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שפספס, למי שאין כח להוריד, למי שרוצה תרגום, היום זה משודר. כוונו את הYES MAX/HOT MAGIC שלכם, צפייה נעימה.
הודעה אחרונה מאת m911, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
כתבה על חברות הביטוח, שמאי הרכב והלקוח הקטן, לא חדש לנו אבל מהווה תזכורת חשובה ואולי יגרום לתזוזה כלשהיא בממסד: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/968/851.html?hp=16&loc=9&tmp=7299 בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אומנם היו הרבה דיונים בנושא נהיגה ברינג מכל ההיבטים, אבל שום דבר לא ממצא את הנושא יותר מהסרט הזה, חובה ! Ready ? Yeah אומנם הכותרת מגלה, ולמרות זאת, מצחיק בטירוף :-D grb079bY-Gc דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
אני לפעמים גולש בעצור,והיום עשיתי זאת שוב. שלרוע מזלי (או לטובתי)המכונית שהייתה בשמאל ורצתה להמשיך כביכול ישר ואני שמאלה,גלשתי בעצור. אמר לי תוציא רישיניות,והתחיל לדבר איתי מה עשיתי וכדו',ומספר ההורגים בכביש. לקח שלימד אותי להיות הרבה יותר זהיר בכל העניין הזה. אמרתי לו תודה רבה ואני יקח את דבריו לצומת ליבי ברצינות,ושם נסעתי הביתה. הרכב היה פולקסווגן שירוקו חדשה,רכב חדש של הסמויים.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
זה נשמע כייף: 360 כס ממנוע 1.4 ליטר מוגדש. אין נתונים על משקל, אבל צמד המילים קרבון-פייבר בטוח מגלחים כמה ק"ג עודפים. http://carscoop.blogspot.com/2009/11/360hp-fiat-500-abarth-by-romeo-ferraris.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Carscoop+(CARSCOOP)&utm_content=Google+Reader
הודעה אחרונה מאת Isibane, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר זמן מה אני מחפש לקנות לי פג'יו 306 מדגמים ספורטיביים, אך כרגע ללא שום תוצאות. בעקבות כך עלו במוחי מספר רעיונות, אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם הם בכלל ברי ביצוע: 1) ראיתי שיש בחו"ל דגם (ספורטיבי?) בעל מנוע 1.8 עם 16 שסתומים המפיק 112 כ"ס. האם ניתן להשתיל ולאשר אחד כזה ב1.8XT בעל 8 שסתומים? 2)האם ניתן לשנות את הפרונט של 306 מדור ראשון לאחד שאחרי מתיחת פנים? מה צריך בשביל זה? אשמח אם משהו ישפוך אור על הנושא. תודה ושיהיה לכולנו ערב מצויין!! נ.ב - עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, מנהלים - אשמח עם תעבירו למקום המתאים. תודה!
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
כן, הזמן עובר מהר (מאוד!) כשנהנים. ועוד איך נהנים חלפו להן שנתיים בקצב מסחרר, עם המכונה האמינה שלי (יפנומטית, אבל משום מה לא נפלתי על עגלומטית ). ולעניין - הדגם שלי הוא המאובזר "דינמיק". הוא כולל בתוכו: בקרת אקלים (ללא יציאות לאחור, אבל מי צריך את זה, גם ככה הרכב מטר על מטר ), הגה 3 צלעות מצופה עור, כיוונון מראות צד חשמלי, שליטה מההגה על מערכת האודיו ועל מחשב הדרך, פנסי ערפל וצמיגים רחבים, גדולים ובעלי חתך נמוך יותר מהדגם הפשוט. כמו כן 6 כריות אויר ומערכת ESP (או DSC בשפה של מאזדה). הקניה - נכנסתי לאולם המרכזי של מאזדה בת"א, התרשמתי ממנה, ואמרתי לאבא "יאללה, 'כולה' 105,900" (המחיר הרשמי דאז). אבא אהב את הרכב, לא היה ממש בעד קנית רכב חדש, אך אין דבר העומד בפני …
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2009/11/spyker-moves-production-from.html הם אומרים שאת רוב החלקים הם קונים באנגליה,אז יהיה יותר פשוט לעבור לשם.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסיפור בקצרה: יש לי כעשרים ומשהו נקודות שהאחרונה שבעברות נעשתה לפני כשנתיים וחצי. קיבלתי דרישה לשלילה לשלושה חודשים והצלחתי להשיג דחיה בנוסף עברתי את הקורס הבסיסי של נהיגה מונעת אך משום מה לא קיבלתי שום זימון לקורסים נוספים בכל זאת אני עושה אחד בקרוב איזה טיעונים יכולים לסייע בהפחתת העונש או בשינוי העונש למשהו אחר?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
אחרי שסבא שלי שילם עלייה 230K ב2005, ומכרתי את הA4 הזקנה שלי, התחדשתי לי בסקודה סופרב משנתון 2005 1.9 TDI שמורה עם קילומטראז' נמוך ביותר (80K לרכב דיזל!) ובצבע מהמם תמונות בגלריה הבאה: http://img683.imageshack.us/gal.php?g=pb170001.jpg
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
ככה, רציתי לברר אם יש עוד פרטים או תמונות על התצוגה/אירוע או התערוכה שנערכה במיאמי לא מזמן של אדם פרטי שהציג את אוסף המכוניות שלו... הנה 2 תמונות שכבר ראיתי: הנה שלושת המכוניות האדירות שמאוד מאוד נדיר לראות את שלושתם על הכביש, מה לא הייתי נותן בשביל להיות שם באותה שניה שהם עברו , ככל הנראה הם בדרך לתצוגה או שכבר בדרך הביתה: בוגאטי ויירון, פרארי אנזו, פרארי FXX הנה השנייה - (קרדיט לTipo16v)
הודעה אחרונה מאת Almighty, -
וו גרירה קדמי
מאת yb888- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש עצה טובה האם ניתן להתקין וו קדמי לרכב אספנות ראיתי כאלו על קאראוונים בחו'ל שלי טרנספורטר עם מנוע אחורי הוו מיועד כמובן רק למנשא אופניים, כזה מהסוג עם 3 מסילות שעליהן מניחים את האופניים תודות, יעקב
הודעה אחרונה מאת yb888, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
- אין מילים : http://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/6108
הודעה אחרונה מאת simon377, -
-
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתמול חזרתי מגרמניה, קניתי לבן שלי שם- ג'אנטים טומבון אחורי (הנוכחי שבור) שצריך עוד לעבור צביעה משחור לשנהב. וישרים מראה ימנית רדיודיסק פיוניר DEH2150UB ועוד כפתור קטן חדש לפתוח את הבגאץ' (זה שהיה היה שבור) היום התקנו את הג'אנטים במוסך. ובבית שמנו את הרדיודיסק החדש, את הוישרים, את הכפתור לבגאץ' ואת המראה הימנית. את הטומבון שהבאתי צריך עוד לצבוע. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. ברשותי רכש חדש, כ-4 חודשים על הכביש, בעל צבע מטאלי. רציתי לדעת האם יש טעם לעשות וקס לפני החורף? מעבר לזה, האם סוג הוקס משנה? לאבא שלי יש וקס סטנדרטי בו הוא משתמש. האם להשתמש באותו סוג? או להזמין משהו יותר רציני מאתר SMARTWAX? שימוש בחומר כזה עלול לסכן את צבע הרכב החדש?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 951 צפיות
חבר שלי אמר לי שבשביל לפתוח מהר עם רכב אוטומט צריך לשים על DRIVE להחזיק ברקס, ללחוץ גז ואז כשהתורים עולים לשחרר ברקס ולהביא פול גז. השאלה שלי היא מה קורה בתהליך הזה, ועד כמה זה הורס את הבלמים או חלק אחר באוטו?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 340 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Liran.B
- NAPOLEON
- mottis
- nadavd4
- רכוב כעומד
- yosi554
- Liquidator
- שביט
- avizaz
- natco
- ArikB