Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי רכש חדש, כ-4 חודשים על הכביש, בעל צבע מטאלי.

רציתי לדעת האם יש טעם לעשות וקס לפני החורף?

מעבר לזה, האם סוג הוקס משנה? לאבא שלי יש וקס סטנדרטי בו הוא משתמש. האם להשתמש באותו סוג? או להזמין משהו יותר רציני מאתר SMARTWAX?

שימוש בחומר כזה עלול לסכן את צבע הרכב החדש?

פורסם

לדעתי מאוד חשוב לשמור על צבע חדש כחדש לאורך זמן ולכן אני ממליץ לעשות ואקס גם לרכב חדש.

לגבי הואקס שהזכרת אני לא מכיר אבל יכול להמליץ על CARPLAN שהוא מעולה, לא ממליץ להשתמש בפשוט והסטנדרטי.

לדעתי זה הזמן לעשות ואקס וגם אחרי איזה 3 חודשים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הCARPLAN טוב יותר הTURTLE משאיר גרגירים קטנים אחריו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני דווקא הופתעתי לטובה מוקס סיני ב 30 ש"ח (לא לקפוץ. לא קניתי אוטתו בשביל האוטו אלא למוצרים לתערוכה).

למרות שמדובר בפני שטח לא חלקים הוא לא השאיר סימנים, התייבש מהר ונתן ברק מעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...