Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומר CX25GTI, מה שרשמת ראוי לילד בגן חובה שהלשינו עליו והוא הולך ומלשין על מישהו אחר, תתבגר.

אני התבגרתי [כאן נמחקו ביטויים שאינם הולמים]

לטיעונך נהגי אופנועים מסוכנים, אני טוען שבעלי רכבי הספורט מסוכנים לא פחות, ועליהם לשלם ביטוח חובה המשקף את רמת הסיכון שלהם בדיוק כמו אופנוע.

למה שאני אממן את ההתפרעות של נהגי רכבי הספורט בביטוח החובה שלי ?

כאשר אופנוען משתולל הוא הורג מקסימום את עצמו, כאשר נהג משתולל הוא לעיתים לוקח עוד 2-3 נוסעים איתו, דוגמאות לא חסר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא פה, אני כן רואה היגיון.

הסיכוי שתעשה תאונה הוא מאד גבוהה, אם וכאשר (טפו טפו טפו) אז הביטוח יצטרך לשלם לך את ההוצאות הרפאויות שעלותם גדולה פי כמה וכמה ממחיר של אופנוע, זה בנוסף כמובן לתשלום על הנזק של האופנוע.

אז עלות הביטוח היא בייחס לעלות השיקום שלך (סדר גודל של מאות אלפי שקלים) ולא בייחס לעלות האופנוע.

ברכב, רוב התאונות (כמובן לא הקשות) מסתכמות בהחזר על הנזק שנגרם לרכב, ולכן יש פרופורציה בין עלות הרכב לעלות הביטוח.

ושוב אני אחזור, בשביל שלא תבין אותי לא נכון, המהלך של העלאת מחירי הביטוח לא מוצדק, ואני בהחלט נגדו.

על פי ההגיון הצרוף של ההודעה שלך נהגי משאיות צריכים לשלם חובה שגם הוא יהיה כ 50% מערך הרכב בו הם נוהגים, כל תאונה שבה מעורבת משאית ורכב פרטי מסתימת בפציעה קשה והרוגים..

שלא לדבר על תאונות של רכבים עם מספר נוסעים ברכב, אז העלות למדינה של התאונה מרקיעה שחקים , והטיעון שלך לא תופס מים, אלא עם כל הכבוד נשמע מטופש להחריד.

פורסם
אני לא מבין מי אמר שאין כסף? לכולם יש כסף... כל העניין זה פרופורציה!!

אם באוטו אתה משלם 2 אחוז ביטוח מערך האוטו באופנוע וקטנוע זה יכול להגיע ל50 אחוז!

אתה כנראה כזה אטום שאתה לא מבין שכל שנתיים אני משלם את הקטנוע שוב רק בביטוח... זה נראה לך הגיוני?

מה זה קשור למתאבדים שיעים? והנהגים כולם צדיקים? התאונות זה רק בגלל אופנועים? באמת שאני לא מבין איפה הטיפה אובייקטיביות... שאלה מהמותן איפה אתה חושב יש יותר הרוגים בתאונות אופנוע או רכב?

הכי גרוע זה שזה בפורום של חובבי רכב, גועל נפש של התנהגות דווקא פה בקהילה של חובבי מוטוריקה לראות דברי בורות כאלה זה הכי גרוע כי אתם עלק מבינים.

אני לא חושב שזאת הדרך להסתכל על הבעיה.

אם מה שמפריע לך זה עלות הביטוח ביחס לעלות הכלי, אפשר להגדיל את המסים על הכלים כך שבמקום 50 אחוז , הביטוח יהיה 10 אחוז מעלות הכלי ואז לכאורה תהיה מרוצה .

זהו. שלא.

הפורום הזה הוא פורום של חובבי מכוניות, זה ממש לא אומר שכולם חובבי דו"ג לכן יש סיכוי לא רע שלא תמצא כאן אמפטיה לכל דבר כי במקרים רבים דו"ג נוגד את האינטרס של מכונית.

מספיק לראות את כמות ההרוגים ברכב בכל סוף שבוע , ממש צדיקים נהגי הרכבים הללו.

אני מציע העלאת ביטוח החובה גם לרכבים בעלי סיכון גבוהה לתאונות, כל רכבי הספורט למיניהם יועלה ביטוח החובה שלהם לאלתר ל 15% מערך הרכב, לתת טעימה קלה מרוכב קטנוע שמשלם 50% מערך האופנוע לחובה בשנה..

בעלי מכוניות הספורט משלמים את זה במקיף (וגם בחובה).

אצלי למשל, בהרבה מקומות דרשו מקיף שמגיע ל20-25 אחוז מערך הרכב. (11.5K ש"ח על רכב שבמחירון מדגדג את ה50)

לדעתי רכבי הליסינג נוסעים בצורה פרועה יותר כי לא מספיק שהם נוסעים ברכבים שפחות בנויים לזה, הם גם לא נהגים מיומנים בניגוד לרובנו כאן בקהילה הזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא מכיר אותי, אתה בטח לא מכיר שכמותי ואתה גם לא ראוי לתגובה הולמת ברמה שלך.

אז כדי לשמור על איזשהי רמת דיון נורמלית פה, אני אחזור על מה שאמרתי כבר כמה פעמים, שרוכבי הדו"ג ילמדו להפגין בצורה שיש לה משמעות ושתעזור להם במאבק, ולא בצורה שפוגעת בשאר האוכלוסיה ובסוף לא מקדמת אותם לשום מקום.

רמת דיון נורמאלית ניתן לשמור כאשר המגיב יודע על מה הוא מדבר, אתה במגוון התגובות שלך , שלא לדבר עם מגוון הדעות הקדומות שלך הוכחת שאין לך את הידע הזה, אבל אתה לא מהסס להגיב ולהפריח את חוסר הידיעות שלך בנושא ברשת.

ואם לדבר על פגיעה באוכלוסיה, הסטטיסטיקה של משטרת ישראל קובעת שבמרבית התאונות בה מעורבים רכב ואופנוע האשמה במרבית המיקרים הם ברכב.

צא ולמד לפני שאתה מגיב.

פורסם

לאן נגיע כחברה (society) כבר ראינו - נערה טבעה בירקון וה"חברה" עמדה בצד וצילמה את זה. לדעתי את כל מי שעמד בצד צריך לשלוח לכלא.

ולגבי האופנועים: לא לצריך להיות כל כך בוטא כלפי FR והעדפות העינוגים שלו. הוא צודק ב- 100%. תחסום לחברי הכנסת את הדרך אם יש לך מחלוקת איתם. המחלוקת שלך לא איתי. אתה בכל זאת מתעצל לברר היכן הם גרים ולחסום להם את הדרך ו/או לעלות לי-ם ולחסום את הדרך לכנסת, ולכן נטפל למטרופולין שממילא חסום? אז מגיע לך כל האנטגוניזם מצידי.

ואל תתחסדו פה עם העניין של "הביטוח הוא חצי מעלות האופנוע", משום שלא רק את האופנוע מבטחים, אלא גם את חייכם, חיי הסובבים אתכם (ורכושם), שעולים קצת יותר מ- 50 סמ"ק, מעשן, יד חמישית. ואגב, ביטוח רכב הסעות הוא באמת יקר יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

Bar אני מבין שבחייך לא יצאת להפגין זה בסדר, אבל כדי לעלות על השיח היומי בחדשות לחסום ח״כים לא יעשה הרבה, אין מה לעשות צריך רעש כדי למישהו במדינה הזאת יהיה אכפת.

אין התחסדות, זה ביטוח חובה אני מזכיר לך אני לא בוחר לעשות אותו אלא אין לי ברירה... כאשר מכריחים אותי לשלם סכומים מגוכחים על כלי שהוא לא יותר מכלי תחבורה בסיסי זה אבסורד. מה אתה חושב שישראל זה המדינה היחידה שיש בה אופנועים? מה אתה רוצה לחסל את התופעה של אופנועים? אז יהיה סדר בכבישים? לא יהיה הרוגים? מה אתה כנהג רכב מרוויח פה בדיוק? אני יגיד לך.... פשוט כלום!

אף אחד לא תוקף כי יש לך דעה אחרת אלא כי אתה מדבר מתוך בורות ואתה עוד צדיק ליד bar...

אייל לגבי ההתחכמות עם המיסים אני אפילו לא יענה כי רק אתה יכול לעלות תשובה כל כך מעוותת.

אני כבעלים של רכב ספורטיבי ורכב אספנות מצדד במאבק לחלוטין, אין מאבק יותר צודק מזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שאלה פרקטית: באיזו שעה הדבר הזה מתחיל? או במילים אחרות: מתי אני צריך לצאת ביום א' ע"מ בכל זאת להגיע לעבודה?

ומשהו באופן אישי: באחד השירשורים דובר כאן על צנצנת ווזלין וכדומה - דברים מאוד נכונים. אני באופן אישי בז למאבק הזה על חשבון האזרחים.

פורסם

לא ראיתי את פותח השרשור מגיב פה לטענות ולשאלות שהעלינו.

אגב, אם הוא אכן בן 20 כפי שהוא מצהיר על עצמו, אני די מבין למה הוא חושב שזה מגניב ואחלה ומעביר את הזמן, ולא רואה את הצדדים השליליים של השבתת הכבישים ביום א'. מה שכן, אם ימסור את פרטיו המלאים אשמח לבקש ממנו את עלות הזמן והדלק האבודים.

כמו-כן, אשמח אם מישהו יוכל לפרט פה קצת מחירים ותנאים - לטוסטוסים ולביטוחים ועל מי הם חלים (כי אני מבין שלחלק מהרוכבים מצאו פיתרונות) - כי אני רק שומע התלהמות ולא ראיתי שום פרטים. בכלל, אם מדובר רק באלה שחברות אחרות לא מסכימות לבטח, אז אני בכלל לא מבין מה כל השאר עושים - משועממים אז מצטרפים לחגיגה כי זה כיף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ניראה לי יש אנשים שלא מבינים כמה דברים,ברגע שהממשלה תסיים עם רוכבי האופנועים הם ימשיכו איתנו בעלי המכוניות.

בכל מיקרה בהצלחה לכם בהפגנה!

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם
שאלה פרקטית: באיזו שעה הדבר הזה מתחיל? או במילים אחרות: מתי אני צריך לצאת ביום א' ע"מ בכל זאת להגיע לעבודה?

ומשהו באופן אישי: באחד השירשורים דובר כאן על צנצנת ווזלין וכדומה - דברים מאוד נכונים. אני באופן אישי בז למאבק הזה על חשבון האזרחים.

מאבק תמיד מגיע על חשבון האזרחים.

גם שביתת הקלדניות בבית המשפט באה על חשבון האזרחים.

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח!? הם מתארגנים בשעה 7:00 נכון?

אז תגדילו ראש ותקומו לעבודה חצי שעה קודם, אם אתם לא יכולים להתחיל מוקדם יותר,

פשוט תיקנו איזה באגט טוב וחפשו נקודת תצפית על ההפגנה, בתאבון!

זה מה שאני תמיד עושה, גם בהפגנות הקודמות צפיתי מהגשר והתגלגלתי מצחוק :lol:, מחזה שלא רואים כל יום!

אני מאמין שכולם פה נגד העלאת הביטוח לאופנועים גם אם הם חותכים מידי פעם, לא כך?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אבל - וזה בדיוק החלק שכנראה דאגת לא לקרוא במה שכתבתי.. ליצור פקקים ולחסום כבישים מבחינתי זאת לא דרך לגיטימית לעורר את עניין הציבור, מה שאתם מעוררים פה זה זעם ואנטיגוניזם וקיבלתם בדיוק הפוך ממה שרציתם !

אני חייב להודות בפנייך שבוועדת הכלכלה שבה נוכחתי כאורח לפני שבועיים חבר הכנסת אמיר פרץ הודה בפניינו שאם לא הבלאגן שעשינו לא היינו מגיעים לאן שהגענו עד כה.

הם ככלל ציינו לברכה את יכולת אירגון המאבק ובהלצה מסויימת ביקשו שנציע את שירותינו כמיפקי מאבקים עבור קבוצות אוכלוסיה אחרות בנושאים השונים שלא מצליחים לעורר את הציבור ולהגיע לסדר היום.

ובאותו נושא.

אופנוען

פורסם

ניאון, אל תדאג לבעלי המכוניות. הם מפגינים כל יום כשהם משביתים את המדינה עם הפקקים הבלתי נגמרים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מדהים איזו עקשנות ופאנטיות יש פה לכמה נהגים..

תבינו שברגע שהם יסיימו עם הרוכבים הם יעברו אליכם, הנהגים "המופרעים" עם הרכבים הספורטיבים..

אני לא אתפלא עם אח"כ יוצע חוק להגבלת רכבים למאה ועשר קמ"ש, הרי זאת המהירות החוקית ואיך צורך ביותר ממנה..

פורסם

בואו נבהיר מספר דברים:

אף נהג מכונית לא מממן את הרוכבים, לא היום וגם לא לאחר ירידת מחירים אפילו דרסטית, נכון להיום חברות הביטוח מרוויחות כל כך הרבה מהנהגים שהם יכולים להרשות לעצמם להפסיד לכאורה על האפנועים.

כל המהומה שהקימו הרוכבים היא נגד הניסיון להעשיר עוד יותר את חברות הביטוח, אין לנהגי המכוניות שום קשר לעניין אף אחד לא צריך את התמיכה שלכם ולא שום דבר אחר, אנחנו הרוכבים בניגוד לנהגי המכוניות בישראל הצלחנו להתאגד ולהשיב מלחמה כנגד הניסיון הנבזי של הממונה על הביטוח לסדר לעצמו גו'ב בטוח באחת מחברות הביטוח.

אם בכל העולם ניתן לשלם בממוצע 300 דולר ביטוח חובה, גם כאן במדינתנו זה אפשרי.

הבעיה היא שהעם הישראלי הוא עם דפוק שרגיל שדופקים אותו ועד שמישהו קם ומעז זה נראה להם כמו ניסיון למרוד במלכות

אתם מתנהגים בדיוק כמו אשה מוכה שמכים אותה שוב ושוב אבל בגלל שהיא כל כך מפחדת ממציאות אחרת היא מעדיפה לחטוף מכות ולהשאר במקומה.

במקום שנהגי המכוניות היו מצטרפים אלינו וביחד היינו עושים שביתה ענקית, כזאת שהמדינה הזאת לא ראתה מימיה, ולא נוסעים ברכבים ולא קונים דלק ולא מבטחים את הרכבים אז אולי היינו יכולים להחזיר את הכח לידי העם ולא היו מחרבנים עלינו.

במקום זה יושבים אנשים בפורום ומתבכיינים שהם יגיעו לעבודה חצי שעה יותר מאוחר כי לחבורה של מופרעים נמאס שדורכים עליה במשך עשרות שנים והם חוסמים את הכבישים.

הממונה על הביטוח עובד בשיטה העתיקה בעולם ,הפרד ומשול, וכל אדם שקופץ עם תגובה מתלהמת של "ראיתי אותם בכביש הם כמו חיות ולכן לא איכפת לי שידפקו אותם" היא מטומטמת ובמיוחד מאנשים בפורום הזה ציפתי להרבה פחות דעות קדומות מבפורום אמהות פולניות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...