Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכותב "סמיילי".

מכיוון של"פול" יש בעצם מונופול על תעריפי הביטוח לאופנועים, יש לי שאלה אלייך.

למה שלא תיגשו כגוף מאורגן ומסודר (וע"פ כל מה שקורה לאחרונה אתם פועלים נפלא כגוף) לראשי אחת מחברות הביטוח הגדולות (אני לא בקי כ"כ, אני משער שמגדל או כלל יתאימו, לחילופין כל חברה גדולה עם סניפים בפריסה ארצית), תציגו לפניהם נתונים אמיתיים על האחוזים של מעורבות דו"ג בת"ד, ותציעו להם עיסקה שטובה ל-2 הצדדים:

ראשית, עליכם להתארגן כגוף ע"מ שתקבלו מעמד רשמי (לצורך העניין "איגוד רוכבי האופנועים") ותצרפו חברים לשורותיכם בעלות זניחה של 50-100 ש"ח. אני מאמין שמאות, אם לא אלפי רוכבים יסכימו להצטרף לגוף הזה. ההכנסות ייועדו לכיסוי ההוצאות (עו"ד לדוג', למרות שאני בטוח שיהייו עו"ד חובבי דו"ג שייתגיסו למאבק תמורת סכום סמלי) בלבד, ללא מטרות רווח. (ימנע "אנטי").

אח"כ תחתמו על הסכם עם חברת הביטוח שחברי האיגוד יבטחו אצלה, ורק אצלה את הכלים הדו"ג שלהם. הם בתמורה יבטחו רק את חברי האיגוד (הסכם מחייב זה ישרת את האינטרסים של 2 הצדדים. ההסכם יוגבל לפרק זמן מסויים 2-4 שנים, לצורך הדוגמא)

אני חושב שזה יהייה טיפשי מצדם, לאחר שילמדו טוב את החומר על ת"ד ומעורבותם של דו"ג, לא להסכים לבטח ציבור של אלפי רוכבים במחירים הגיוניים.

מה גם שאחרי שהדבר יתפרסם יקרו מס' דברים:

א. האיגוד יגדל. גופים כמו חברות שילוח, זק"א ועוד חברות שמסתמכות על דו"ג (גם רשתות כמו דומינו'ס) ירצו להצטרף.

ב. ככל שיגדל האיגוד יהייה לו יותר כוח. מול הכנסת, מול מע' המשפט, מול היבואנים ועוד.

ג. ככל שיגדל האיגוד יהייה לו אפשרות משא ומתן בחידוש ההסכם. אני בטוח שחברות אחרות, שירצו "לנגוס" בעוגה יורידו מחירים, השוק יפתח לתחרות. וכמו שכל באסטיונר יודע, תחרות בשוק מורידה את המחיר לצרכן.

יש משהו שאני מפספס?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ח'ברה לכו על זה בכל הכח ... כמובן גם תיהיו הגיוניים (כמו המקרה של האמבולנס) .

חזק ואמץ! :)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
עוד פעם אותו קייס. למה במכונית ככה ואצלנו ככה. אי אפשר להנות מכל העולמות וגם לשלם בכל הפרמטרים יותר זול.

בטח שאפשר, זוהי מהות חוק הפלת"ד הרי.

כאן בדיוק העבירה שנעשתה כלפי ציבור הדו-גלגלי.

חוק הפלת"ד קיים כדי להיות נגיש לכולם.

אני שילמתי ביום רביעי תעודת ביטוח חובה בלבד בעבור הקטנוע שלי בשווי 4400 ש"ח.

מהו שווי תעודת הביטוח שלך? 1300? 1600? 1700? מקסימום 1700!

יתרה מזו, המס של הרכבים מציק לך?

תפעל בעיניין, אתמוך בך.

אני כבר תומך עכשיו.

יש קבוצה בפייסבוק (כן כן, הרבה דברים יכולים להתחיל משם) שבה נתקלתי כאן ב-CF, מיד הצטרפתי להביע את תמיחתי.

נחש מה, אם תידרש פעולתי בתור חייל, אגיע!

אם היית מבין את מהות המשפט שלך שאתה אומר חוזר ונשנה שאופנוע יותר מסוכן, היית אולי חושב אחרת.

כן דו-גלגלי מסוכן יותר. זה לא סוד.

אבל ראבק, המבנה הביטוחי אינו נכון ולא מחפש אשם!

התשובה (אותה טחנו אין ספור):

מדוע בצד ג' ומקיף מחפשים אשם שישלם ובחובה לא?

מדוע אנו המדינה היחידה בעולם שלא מחפשת את האשם בפגיעות הגוף??? כן כן זו עובדה, לא ספקולציה.

המוח היהודי גילה משהו שהיתר לא יודעים?

תבין כבר שאנו משלמים יותר לא כי אנו "קמיקזות" או מסוכנים יותר, אנו משלמים יותר כיוון שבכל תאונה שנוצרת מפסי צבע חלקים על הכביש (נושא שעולה לדיון במשרד התחבורה בימים אלה בזכותינו), אם היה גורם אשם חברות היטוח היו מחייבות את מע"צ בתשלום לכל הרוחבים שנפגעים מהצבע שמן המעאפן ומסוכן הזה.

ושלא נדבר על התאונות מעורבות רכב שבהם הסטטיסקה עומדת על 75% באשמת הרכב.

נו באמת, שנא דו-גלגלי עד סוף העולם, זכותך. באמת זכתך. אבל רבאק! צדק!

זה פשוט לא צודק!

למה לא מחפשים את האשם

בדיוק בגלל זה אנחנו מסורבי ביטוח.

כיוון שאנו לא כדאיים כלכלית. תמידנגבה כסף כפצועים, אשמים או לא, מגבה. שוב, כי אין אשם!

בוא נתערב שלא הבנת את זה ותצא בעוד הודעה.

בחייאת הבירה עלי, נשבע לך.

ובכלל הפסקתי לציין את המיליארדים שהרוויחו חברות הביטוח עד כה מכולנו, גם אתה הלקוחות השבויים שחוייבנו במס ביטוח חובה לידיים פרטיות בטעת במקום למדינה כמו שהיה עד 98.

אתה מודע לכך שזהו סעיף הביטוח הריוחי ביותר עבור חברות הביטוח כיום, ומאז ומתמיד?

*מתיש, פשוט מתיש לחזור על אותם הדברים שוב ושוב.

אני טוען, שאם המפקח חושב שהסיכון הטהור לדו-גלגלי עומד על ממוצע של 10,000 ש"ח, שכבר מחר יעלה את הביטוח למחיר הזה ולא שקל פחות.

למה אני מדבר כנגד עצמי?

כי אם זה מה שהוא חושב שנכון, שיפעל בדיוק על פי כך.

ואז נראה את התוצאות.

יתרה מזו, אם דו גלגלי כזה קמיקזה וכזה מסוכן ואבוי לאמהות הפולניות שבם או בתם עלו על דו גלגלי אזי שיאסרו את היבוא של הכלים הדו-גלגליים המסכים האלה לכאן. אמא'לה! גיואלד!

די נמאס לראות איך אין חופש מחייה אמיתי כאן.

בשום סגמנט.

לך תעבוד, אוטו ליסינג, טלפון נייד, מסך LCD בסלון ומנוי לחברת כבלים. זה המקסימום שבו האדם הממוצע יתפרע בחייו.

תביא שני ילדים, תשלם משכנתא, תשלם מס מים כי שני הילדי גמרו אותם, תשלם כפל ביטוחי 10 פעמים, תגיע בשמונה בערב הבתה העבודה.

צבא עשית, מילואים גם.

אין מה לעשות, ביטחון ביטחון ביטחון, תמיד זה יהיה יותר חשוב מהאזרח, מהאינדיוידואל, מהבנאדם.

איציק, שלומי, ענת, או מוישה זוחנין.

כל אלה חסרי חשיבות, העיקר ליהות חייל טוב ולשלם מיסיך בזמן.

כל היתר, זוטות.

חלילה אל תהנה מכלי רכב, אלה נועדו להיות 1.6L אוטומטיות מנקודה א' לב' ולתשלום אגרות ומיסים נוספים, סטיה מקו התקן הזה במספר הגלגלים הגיר או הנפח תגרור הגבלות משמעותיות והצקות לא נעימות בכלל.

חלילה גם שמכוניתך לא תהיה כסופה או לבנה, חלילה.

עו עלולים לחשוב שאתה לא חייל רגיל, אם כי פרובוקטור.

כל שנותר לי לומר, אין חופש לחיות מחוץ למסגרת שהוכתבה כפי שתוארה קודם.

כן כן, עם המשכנתא והאוטו ליסינג המסריח שלך.

אציין שרכשתי אופנוע שטח לפני שבועיים, יש לי גם קטנוע ליומיום.

(תרגע אני לא רוטשילד, שני הכלים ביחד שוווים 60 אלף וחלק לא מבוטל מהסכום בפריסה מאוד ארוכה.)

הקטנוע פרטי, עבודה סידורים וכל מה שצריך.

האופנוע לנשמה, לשבת, לדיונות, לשטח,למסלולים הרבים הפזורים שם (צאו לשטח, תראו עולם מדהים מאחורי מעקות מבטיחות של הכביש, עולם מוטורי אדיר, לעיתים אני מזיל דמעה כשאני בשטח עם אופנוע ביום ששי ולא מדמיין שבישראל אני חי, ללא לוחית רישוי, עם המון גז, קפה, מסלול טב, ומידי פעם ספורט מוטויר אמיתי, רק חבל שזה האחרון חייב היות מחתרתי) אויר לנשימה.

בקטנוע ובאופנוע אינני יכול לרכוב בו זמנית כמובן שכן אני אחד והם שניים.

תכפיל את מחיר פוליסת ביטוח החובה בלבד לנהג יחיד שציינתי קודם ותראה איזה יוקר מחייה עצבני יש כאן למי שרק חשב לרגע להנות מעט היים, חלילה לא קנה סוני פלייסטיישן (הרי בישראל אקסטרים עושים רק מול המסך עם פיצוחים), החלמאי קנה אופנוע שטח!

עכשיו תראה איך זה לא מסתדר לי עם הבחור הזה.

אופנוען

פורסם
לכותב "סמיילי".

מכיוון של"פול" יש בעצם מונופול על תעריפי הביטוח לאופנועים, יש לי שאלה אלייך.

למה שלא תיגשו כגוף מאורגן ומסודר (וע"פ כל מה שקורה לאחרונה אתם פועלים נפלא כגוף) לראשי אחת מחברות הביטוח הגדולות (אני לא בקי כ"כ, אני משער שמגדל או כלל יתאימו, לחילופין כל חברה גדולה עם סניפים בפריסה ארצית), תציגו לפניהם נתונים אמיתיים על האחוזים של מעורבות דו"ג בת"ד, ותציעו להם עיסקה שטובה ל-2 הצדדים:

ראשית, עליכם להתארגן כגוף ע"מ שתקבלו מעמד רשמי (לצורך העניין "איגוד רוכבי האופנועים") ותצרפו חברים לשורותיכם בעלות זניחה של 50-100 ש"ח. אני מאמין שמאות, אם לא אלפי רוכבים יסכימו להצטרף לגוף הזה. ההכנסות ייועדו לכיסוי ההוצאות (עו"ד לדוג', למרות שאני בטוח שיהייו עו"ד חובבי דו"ג שייתגיסו למאבק תמורת סכום סמלי) בלבד, ללא מטרות רווח. (ימנע "אנטי").

אח"כ תחתמו על הסכם עם חברת הביטוח שחברי האיגוד יבטחו אצלה, ורק אצלה את הכלים הדו"ג שלהם. הם בתמורה יבטחו רק את חברי האיגוד (הסכם מחייב זה ישרת את האינטרסים של 2 הצדדים. ההסכם יוגבל לפרק זמן מסויים 2-4 שנים, לצורך הדוגמא)

אני חושב שזה יהייה טיפשי מצדם, לאחר שילמדו טוב את החומר על ת"ד ומעורבותם של דו"ג, לא להסכים לבטח ציבור של אלפי רוכבים במחירים הגיוניים.

מה גם שאחרי שהדבר יתפרסם יקרו מס' דברים:

א. האיגוד יגדל. גופים כמו חברות שילוח, זק"א ועוד חברות שמסתמכות על דו"ג (גם רשתות כמו דומינו'ס) ירצו להצטרף.

ב. ככל שיגדל האיגוד יהייה לו יותר כוח. מול הכנסת, מול מע' המשפט, מול היבואנים ועוד.

ג. ככל שיגדל האיגוד יהייה לו אפשרות משא ומתן בחידוש ההסכם. אני בטוח שחברות אחרות, שירצו "לנגוס" בעוגה יורידו מחירים, השוק יפתח לתחרות. וכמו שכל באסטיונר יודע, תחרות בשוק מורידה את המחיר לצרכן.

יש משהו שאני מפספס?

מי שקובע את התעריפים זה ידין ענתבי המפקח על הביטוח (לבינתיים הוא המפקח, רק חבל שאין מפקח על המפקח).

מעליו יש את משרד האוצר בראשות שטייניץ שהם אלה שיכולים באמת לקבוע את התעריף (הם נותנים את המילה האחרונה), כמובן שחברות הביטוח רוצים כמה שיותר להרוויח זה לא אכפת להם כל ההצעות שלנו שבמילא מדברות לקירות שלהם.

שר האוצר מצידו מתעלם וכמובן משתף פעולה עם חברות הביטוח כך שההצעה שלך לא רלוונטית, תודה בכל אופן. :wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

ג'אלאד-מילים כדורבנות,שכתיין עליך.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני לא ממש מבין את הטיעון הסטודנטיאלי ו/או ה"מסכני" שעולה כאן כל הזמן.

כסטודנט, למדתי ועבדתי. החזקתי רכב, ושילמתי עבורו בעצמי. לא היה מדובר כמובן בגולף חדשה אלא בפיג'ו ובאופל משומשות. נפשי יצאה אל ה- 206 GTI החדשות שיצאו לקראת סוף התואר שלי. אבל, לפעמים אפילו - רחמנא ליצלן - נסעתי בתחבורה ציבורית. במהלך סופר לא הגיוני לפי מה שכתוב כאן - גם שכרתי בעצמי דירה, עם זוגתי שתחיה.

היו לי חברים שבחרו שלא לעבוד, ולכן נסעו רק בתחבורה ציבורית, גם אם זה אומר לצאת מהבית יותר מוקדם. היו לי חברים שלא היו צריכים לעבוד, ולהם היו גם וילה וגם וולבו (כלומר גם AX וגם דירה שכורה בנו"ש). גם כשסיימתי את התואר והתחלתי לעבוד - לא מייד הצלחתי לרכוש רכב שייספק את כל רצונותי. זה לקח איזה 6-7 שנים.

כבר אמרתי: אני בסה"כ צריך לחצות את האיילון, אתם לא תפריעו לי אישית. אבל מעצבן אותי שלא אכפת לכם להפריע למדינה שלמה כי אתם רוצים להמשיך ולנסוע על טוסטוסים, ומייקרים לכם את הביטוח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם יש איזושהי הפגנה בה מוצדק להפריע לתנועה, זו ההפגנה הזו, שבה הרוכבים מנסים להמחיש מה יקרה לשאר משתמשי הכביש אם הם יאלצו לעבור למכוניות.

הייתי ממובילי המאבקים הקודמים (היום אני כבר לא רוכב) ואז ניסינו בטוב (הפגנה בכיכר רבין, נסיעה מאורגנת לירושלים ביום שישי וכו') ולא ספרו אותנו, אז אין ברירה אלא לעבור לשלב הזה.

אגב, חלק ממובילי המאבק מחזיקים באופנועים יקרים יותר מהמכוניות של רוב חברי הפורום והביטוח שגם כך הוא הוצאה מוכרת אצלם לא מדגדג להם כמעט והם ימשיכו לרכוב בכל מקרה - אבל הם רואים בזה נושא עקרוני שיש להילחם עבורו למען הסטודנטים והתפרנים האחרים.

חבל שחברי פורום נכבדים נגררים לסטיגמות כי חתך אותם קטנוען ועכשיו הם החליטו שכל רוכבי הדו גלגלי הם מלאכי הגיהנום.

אני לא בעד חברות הביטוח. בשל דמי הניהול המופקעים שלהם אני אפילו לא מחזיק אצלהם פנסיה/ביטוח מנהלים וכו'.
יש קרנות שלא שמעו על ועדת בכר ועדיין שייכות לבנקים???

שהסיכוי שלהם להפגע בתאונה ולתבוע את אבנ"ר הרבה הרבה יותר גבוה מאשר מכונית ולכן מעלים את ביטוח החובה ולא את המקיף למשל.

מה עם שווי שימוש של רכב ליסינג? זו העלאה כן מוצדקת?

ידידי, אף אחד לא יתבע את אבנר משום שמזמן ביטוחי החובה עברו לחברות הביטוח עצמן. אבנר תמשיך להתקיים עוד כמה שנים כד לסגור תביעות מהעבר ואז תיסגר.

לגבי הליסינג - למרות שיש לי אוטו מליסינג אני אומר שמוצדק בהחלט לייקר, כי שווי שימוש של 1860 ש"ח לא מייצג את השווי האמיתי של רכב צמוד למחזיקיו.

אצלי, אגב, האוטו כמעט ולא נוסע, אז 1860 ש"ח זה יותר מהשווי האמיתי, אבל זה דיון לשרשור אחר.

אבל ראבק, המבנה הביטוחי אינו נכון ולא מחפש אשם!

התשובה (אותה טחנו אין ספור):

מדוע בצד ג' ומקיף מחפשים אשם שישלם ובחובה לא?

זה משפט המפתח של כל השרשור ואת זה ידידינו מתנגדי האופנועים לא מבינים.

הסיבה שלא מחפשים אשם היא מוצדקת, כדי שהנפגעים יקבלו פיצוי בלי לנהל משפטים שימשכו שנים לגבי שאלת האשמה.

העניין הוא שחלק גדול מהתאונות הוא באשמת הרכב הארבע גלגלי, ולכן אני אומר שנהגי המכוניות צריכים לסבסד את הסיכון של האופנוענים (אך זה צריך להיות דיפרנציאלי - רכבתי 16 שנה על אופנועים, לא הייתה לי תאונה ולא תבעתי שקל, ראוי שאשלם פחות מחברת שליחויות ששליחיה תובעים את הביטוח חדשות לבקרים).

אני אישית מצהיר שאני מוכן לשלם כל שנה עוד כמה מאות שקלים לביטוח חובה עבור הרכב הפרטי שלי, כדי שהדרך לעבודה (ת"א-פ"ת) תמשיך להיות פנויה ולא תתפקק בגלל רוכבים שיעברו למכוניות בגלל עלות הביטוח.

אתם רוצים שכל אחד ישלם על הסיכון שלו? בבקשה!

מה עם הולכי הרגל ורוכבי האופניים? למה הם לא נושאים בעלות פרמיית הסיכון?

ומה עם מס הבריאות המגוחך?

למה אשתי ואני, לא מעשנים שעוסקים בספורט, עם ילד אחד שמשתדלים לתת לו מזון בריא לא משלמים פחות מזוג מעשנים עם עודף משקל שעשרת ילדיו חיים על ביסלי?

פורסם

הסיבה שלא מחפשים אשם היא מוצדקת, כדי שהנפגעים יקבלו פיצוי בלי לנהל משפטים שימשכו שנים לגבי שאלת האשמה.

:mm_yeah:

אתה יודע מה הקטע המשעשע?

בשנת 2006 עברתי תאונת דרכים קשה מאוד, כאשר אני הייתי ה"נוסע", לא נהג, לא רוכב, נוסע נוסף זה נקרא.

הייתה תאונה קשה בכביש 5 שבה נפצעתי ואושפזתי פלוס שני ניתוחים.

נותרה לי נכות.

אנו נמצאים בסוף 2009 ולפני חודשיים קיבלתי תשובה בפעם השלישית כבר שחברת הביטוח לא מסכימה לשלם את הסכום הנדרש (על פי בורר מטעם בית המשפט), דבר שגורר דיונים של שנתיים נוספות.

זאת אומרת, שבמקרה הטוב, שנתים מעכשיו אקבל את הפיצויים ואת אחוזי נכותי.

אז שלא יקשקשו לי "שישלמו מהר מבלי לגרור את התובע" כי זה בולשיט מוחלט על ניסיון בשרי.

אופנוען

פורסם

דיברנו על זה בפורום אחר:

יאללה, תמשיכו.

חייבים לעצור את ההפקרות הזו של הרשויות.

רק לא הבנתי למה להשבית את גוש דן כאשר כל פקידי הממשל יושבים בירושלים?

תתקעו את כל קיריית הממשלה.

נראה מה יגידו השרים כאשר הם לא יכולים להגיע לישיבת הממשלה.

ומי שבכל זתא יצליח להגיע ישאר בלי בורקסים.

נראה לי אם תפגעו בפעילות של עסקים השייכים לטייקונים הם כבר יסדרו את זה - הרי תכל'ס הם אלו ששולטים בכל מה שקורה במדינה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אשמח אם יש כאלה שייחליטו לבוא עם רכב! כאשר שלטים של "פעם הייתי קטנוע, היום אני מכונית" מתנוססים על הרכב.

אבל אם כבר החלטתם שכן, תבואו כבר ב-6:30 למפגש וכמובן להישמע להוראות מטה המאבק, הוא מסדר את המפגש כי הולך להיות מפוצץ שם חבל"ז, מניסיון!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לצערי הוכחה חייה לאשמת בעלי הרכבים בתאונות עם דו"ג, נהג שניסה לעקוף את המחאה על השולים דרס ופצע קשה רוכב אופנוע.

ובכלל כל הסוף שבוע שמעתי את פקידי האוצר משקרים במצח נחושה ומספרים שהביטוח יוזל בקרוב ל 20% לרוכבים אשר יסכימו להשתתפות של עד 25,000 במסגרת סעיף כאב וצער..

חוצפה שאין כדוגמתה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

40 דקות בכביש 431, במקום 7 דק', אבל בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה.

הלוואי ותצליחו להביא שינוי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני רוצה להודות למטה המאבק,

בזכותם לא היו עומסים בתוך תל אביב עצמה וכמות הקמיקזות הצטמקה משמעותית כך שיכולתי להגיע לעבודה מהר ובביטחה ללא הפתעות מיותרות.

בקשר לאופנוען שנפצע קשה, כואב לשמוע אבל אי אפשר לפסול אפשרות שהוא ניסה להתעקש ולחסום את הרכב שניסה לעקוף.

באופן כללי נסיעה ב20 קמ"ש זוהי לא מהירות המכוניות באיילון ולדעתי מן הראוי שהמשטרה תנקוט בצעדים הנדרשים נגד המוחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...