Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BMW מאחר ואני לומד מכונאות אופנועים שנה ראשונה, ונשארו לי עוד שנתיים, אני לא יודע אם עד שאני אסיים לא ישארו מספיק אופנועים לתקן כדי שאני אחזור.

ולא זה לא קל לתמוך מחו״ל מאחר ואני לא שקוע בבוץ בארץ.

אבל מה? איכפת לי מהמדינה הזאת וציבור הרוכבים אז אני עושה מה שאני יכול כדי לעזור, אפילו אם זה להתקשר ללקוחות שלי לשאול אם הם נתקעו בפקק ואם כן לנסות להסביר למה זה היה חשוב.

אז תעשה טובה ותרד מזה שאני בחול, כי גם פה לא הכל זהב, אבל אני מאוד אשמח אם ישראל כמדינה תלמד משהו מפה וגם הם ילמדו משהו מישראל

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הודעה של המשטרה (כזו הודעה דפקתית עוד לא ראיתי):

1a2h3l.jpg

משהו כאן לא נראה לי בסדר, הממשלה מעלה בכל מקום שהיא יכולה, למה הציבור שותק?

למה רק האופנוענים בעסק הזה?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

גלעד, אני בעצמי חולם לעשות רילוקשיין אחרי סיום התואר שלי כמהנדס מכונות עם התמחות בתחום הרכב וללמוד קצת מידידנו האירופאים. אני בטוח שיש הרבה מה ללמוד!

אין זה משנה את דעתי שהמחאה צודקת אם כי הייתה צריכה להיעשות בדרכים יעילות יותר, מזיקות פחות לכלל הציבור ומסוכנות פחות לרוכבים.

פורסם

לא הבנתי על מה המשטרה נתנה דו"חות - על זה שהתנועה נעצרה באיילון? הרי כל מי שהיה שם יודע שמי שאחראי על החסימה זאת המשטרה בכבודה ובעצמה, שאם לא היתה עושה את כל המשחקים המטופשים האלה, סביר להניח שההפגנה היתה מסתיימת בשלב הרבה יותר מוקדם.

או שאולי הדו"ח הוא על נסיעה איטית? מוזר, לא זכור לי שקיים חוק שמחייב את התנועה לנוע במהירות מינימלית כלשהי :roll:

בקיצור, כל המכתב הזה מזכיר לי את ההתנהגות של הג'ינג'י הקטן והמעצבן מהתוכנית "היה היה", שתמיד היה חוטף מכות אבל לא היה מחמיץ את ההזדמנות לצעוק על הביריון כשזה בכלל כבר היה מחוץ לטווח השמיעה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אני חושב שזה סתם רעש לצורך מניעה של המחאה הבאה.

"ישלחו בדואר לנהגים"...נחיה ונראה.

אתה מוזמן לאירלנד הבירה עלי

אני אקח את זה ברצינות, רק בשביל הבירות שווה לגור באירלנד.

:wink:

פורסם

אני זוכר שדווקא יש כן חוק (או לפחות היה) שמחייב מהירות מינימאלית בכביש המהיר, ואולי אפילו עמדתם בו באופן פרטני בראשית הטור (אבל בטח לא בסוף הגוש). ויש גם הפרעה לתנועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עם ציבור האופנוענים. לצערי בגלל העובדה שאין לי קטנוע (כרגע גם אין רכב) וגם בגלל לימודים לא יכולתי להצטרף.

אני לא מבין למה אתם מתלהמים? אולי זה היה צריך להעשות אחרת (מצד שני לא הייתי שם) אבל אם חלק מהרוכבים יעברו למכוניות (היו כ-2000 רוכבים) הפקק הזה יהיה בשגרה.

בכל אופן מחזיק אצבעות שזה יצליח.

נ.ב, אם ציבור הנהגים כלכך כועס על זה שמפרעים לו אולי הוא יתאג ביחד עם הרוכבים ואוליויביא לסוף הסיפור הזה?

לדעתי אם יהיו עוד 50K אנשים שמצטרפים למאבק למדינה לא תיהיה ברירה אלא להוריד את עלות הביטוח. ככה כולם יהיו מרוצים- הרוכבים יקבלו את מבוקשם והנהגים יחזרו לשגרת חייהם בכבישים ללא ההפגנות הללו שהיו מיותרות לחלוטין במדינה נורמאלית.

פורסם

מה זה המכתב המבייש הזה של רפ"ק יגאל הבשור?

הוא עושה לי חשק לכתוב לך מכתב תשובה. האמנו לי הוא לא יהיה נעים לאור ההתנהלות הקלוקלת של המשטרה. מזה זמן רב אני ואחיי האזרחים מאסנו בארגון הזה שרק מחפשים כיצד למצוץ מאיתנו כסף.

מצד שני אני לא מתרגש מיגלא כיוון שהוא מדווח שהינשוף אמין ומי שמנסה למצוא מהיכן הגיעו המדבקות הזוהרות לרכב (רמז - מחו"ל).

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אם חלק מהרוכבים יעברו למכוניות (היו כ-2000 רוכבים) הפקק הזה יהיה בשגרה.

סליחה שאני מצטט דווקא אותך, אבל הטיעון הזה - שעלה פה כבר כמה פעמים - הוא דמגוגי ושטוטי בדיוק כמו האיום שכל נהגי הליסינג יחזירו את הרכבים בגלל שעכשיו משלמים 2300 ש"ח במקום 2100 (כשההטבה הזו שווה בערך כפול). כנראה שמעט מאוד (אם בכלל) בעלי טוסטוס יעברו לרכב. ההימור שלי, אגב, שפחות מ- 1% (וגם זה רק כי לא נעים לי להגיד שאף אחד לא יעזוב בגלל זה את הדו-גלגלי). לטוסטוס יש יתרונות רבים, שאמנם לא מתאימים לי אבל כנראה מאוד מתאימים לכל מי שמחזיק טוסטוס; והוא לא יוותר עליהם ויעבור לרכב שאחזקתו יקרה יותר והתנהלותו קשה יותר בפקקים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זיג הייל!

אזכור הנאצים -דרך נפוצה של אנשים בעלי דיעות מסויימות להסיט את הויכוח מן העיקר תוך סתימת פיות לדיעות שונות משלהם.

בשורה התחתונה, הידיעה הזאת לא קיבלה יותר מדי במה במהדורות החדשות ויצרה הרבה אנטגוניזם בציבור כמו שצפיתי.

(הכתבות בחדשות מוצ"ש היו הרבה יותר ארוכות וכללו הרבה יותר התבטאויות של נציגי המאבק ביחס לחדשות היום בערב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סליחה שאני מצטט דווקא אותך, אבל הטיעון הזה - שעלה פה כבר כמה פעמים - הוא דמגוגי ושטוטי בדיוק כמו האיום שכל נהגי הליסינג יחזירו את הרכבים בגלל שעכשיו משלמים 2300 ש"ח במקום 2100 (כשההטבה הזו שווה בערך כפול). כנראה שמעט מאוד (אם בכלל) בעלי טוסטוס יעברו לרכב. ההימור שלי, אגב, שפחות מ- 1% (וגם זה רק כי לא נעים לי להגיד שאף אחד לא יעזוב בגלל זה את הדו-גלגלי). לטוסטוס יש יתרונות רבים, שאמנם לא מתאימים לי אבל כנראה מאוד מתאימים לכל מי שמחזיק טוסטוס; והוא לא יוותר עליהם ויעבור לרכב שאחזקתו יקרה יותר והתנהלותו קשה יותר בפקקים.

BAR

עם כל הכבוד כמו שאין לך מושג על עלות הליסינג , אין לך מושג כנראה על מה נלחמים רוכבי האופנועים.

כמו שנהגי ליסינג לא משלמים 2300 ש"ח אחרי הרפורמה, אלא הרבה יותר, מאבק האופנועים הוא על הרבה יותר מפרמיה כזו או אחרת , יש פה דיכוי ארוך ומתמשך של רוכבי דו"ג בצורה הגרועה ביותר.

מענין אם אתה היית מסכים להשתתפות של עד 25,000 ש"ח במקרה של תביעה תמורת 20% הנחה בפרמיה.

נראה לך הגיוני ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

או שאולי הדו"ח הוא על נסיעה איטית? מוזר, לא זכור לי שקיים חוק שמחייב את התנועה לנוע במהירות מינימלית כלשהי :roll:

quote]

אני זוכר שדווקא יש כן חוק (או לפחות היה) שמחייב מהירות מינימאלית בכביש המהיר, ואולי אפילו עמדתם בו באופן פרטני בראשית הטור (אבל בטח לא בסוף הגוש). ויש גם הפרעה לתנועה.

יש חוק או תקמה שאוסרת על רכב שלא מסוגל להגיע למהירות 55 קמ"ש לעלות ע לכביש מהיר.

אני מניח שהדוחות יהיו על אי שמירת ימין ועל הפרעה לתנועה(מהירות איטית מהאפשרית).

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אזכור הנאצים -דרך נפוצה של אנשים בעלי דיעות מסויימות להסיט את הויכוח מן העיקר תוך סתימת פיות לדיעות שונות משלהם.

מסכים עם אייל.

אם אין ברירה, אז יורים! יפות הנפש והנאיביות הנוראית של חלק מהעם הביאו לברדק השורר במדינה כמעט בכל תחום.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

בשורה התחתונה, הידיעה הזאת לא קיבלה יותר מדי במה במהדורות החדשות ויצרה הרבה אנטגוניזם בציבור כמו שצפיתי.

(הכתבות בחדשות מוצ"ש היו הרבה יותר ארוכות וכללו הרבה יותר התבטאויות של נציגי המאבק ביחס לחדשות היום בערב)

מעניין בכל הכתבות בטלויזיה וברדיו ציבור הנהגים תמך תמיכה מלאה במאבק, בדוק את הרדיו שלך ייתכן שהוא מכוון על רדיו עמן.

ועצה בשבילך, אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט אל תגיד כלום, הטיעונים שלך נשמעים אותו דבר כל פעם והם לא משכנעים בדיוק כמו בפעם הראשונה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...