Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אין לי גישה למחשבי חברות הביטוח. ובכלל אתה סוטה מהנושא, אני הגבתי לתגובה ספציפית שלצערי מעידה על הכלל.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אזכור הנאצים -דרך נפוצה של אנשים בעלי דיעות מסויימות להסיט את הויכוח מן העיקר תוך סתימת פיות לדיעות שונות משלהם.

סתימת פיות? ממש לא. תסביר לי מה שונה מה שכתבת פה

אני אישית חושב שבהפגנות הבאות צריך להחרים כלים, לרשום דוחות, לירות גז מדמיע, רימוני הלם וגם כדורי גומי כדי לפזר את ההפגנה הלא חוקית הזאת.

לבין מה שכתוב פה

מכאן משתמע חוסר סובלנות קיצוני כלפי פלורליזם וחילוקי דעות. כל גילוי של חילוקי דעות נתפס כמחליש את המערכת ולכן יש לטפל בו בחומרה.

אם תרצה או לא תרצה, דיעותיך הן פאשיסטיות, ונראה כאילו הערך טוטליטריזם בויקיפדיה נכתב כולו לאחר שהכותב זכה להכיר אותך באופן בלתי אמצעי.

אתה הכל חוץ מאדם נאור ומתקדם. פלא שאתה לא חושב שנשים בכלל צריכות להישאר במטבח ולחגור חגורת צניעות כל אימת שהגבר לא בבית.

חבל לי שבחסות הדמוקרטיה הנהוגה במדינת ישראל אתה רשאי כחוק להפיץ את הרעל שלך, אבל במקום לסתום לך את הפה כפי שאתה היית שמח לעשות לכל מי שאינו מחזיק באותן דיעות כמוך, אני מעדיף לתת לך לדבר עם עצמך, בתקווה שהסובבים יבינו לבד מיהו הייצור הניצב בפניהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, כאן איני יכול להסכים איתך.

לפעמים כשצריך להשליט סדר אין מנוס מלנקוט באמצעים כמו שאייל כתב ואף חמורים מכך, אחרת האנרכיה תשלוט וכל אחד יעשה ככל העולה על רוחו.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

כשיש גורם שמפגין וגורם הפרות סדר אלימות כדוגמת אלה שהיו בשבת האחרונה בירושלים, זה נכון.

לעומת זאת, כשיש אוכלוסיה של אלפי אנשים שהתקבצה במטרה להביע את מחאתה על צעד שהממשלה עשתה, יש לאפשר לה להפגין. זוהי תמציתה של הדמוקרטיה.

אם להמשיך עם ההיגיון שלך, אז יש לאסור כל סוג של התארגנות או התאגדות שמטרתה תמיכה/מחאה ברעיון מסויים, כי היא מהווה הפרה של הסדר הציבורי התקין.

ההפגנה של אתמול לא היתה אלימה וכל עת שהאופנוענים נעו בנתיבי איילון, הם אומנם נסעו לאט אך לא חסמו את הדרך לחלוטין. מי שאחראי על החסימה ועל כך שהתנועה נעצרה כליל זה המשטרה בכבודה ובעצמה!

אגב, זה לא שיש לי בעיה עם החסימה הזאת. המשטרה בגאונותה הרבה, במקום לתת להפגנה להתפזר מעצמה תוך פרק זמן סביר, גרמה לעיכוב ולמטרד גדולים יותר ממה שבמקור היה יכול להיות. אבל לא נורא, אם זה משרת את האינטרס שלי, אני בעד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
^

כמו שאמרתי שכל הפארסה הזאת נועדה לצורך רווח פוליטי של אינטרסנט כזה או אחר ושרוב נהגי הקטנועים/אופנועים הם עבריינים, והתגובה של זה שמעלי רק מוכיחה זאת!

וזה שאתה נוסע בלי ביטוח-בעיה שלך,כשתפגע משפחתך תשלם עד סוף חייה על טיפולך ואם תדרוס מישהו תלך לכלא,מתאים לי!

ובכלל אני מאחל לך לפגוע אם הקטנוע הלא מבוטח שלך במרצדס S600:lol:

EDIT: תגובתי כוונה לזה שכותב RICE במקום RACE

תודה על האיחולים אבל זה לא יקרה. אתה יודע למה? כי אני על הכביש כל היום על הקטנוע המסכן הזה. עובר אדומים, נוסע על 100 + בעיר נכון?!:? והתאונה היחידה שהייתה לי ב5 שנים האחרונות שאני עובד ככה זה באשמת נהגת שהחליטה לצאת מתחנת אוטובוס לנתיב הכי שמאלי בפול גז ואז אחרי שניה התחרטה ושברה את ההגה ימינה כדי לחזור לשם. גם המשטרה קבעה שאני לא אשם! אם זה יהיה נהג מרסדס זה יסדר אותי לכל החיים. באשמתי לא תהיה תאונה זה בטוח.

בכלל כבר נמאס לי לראות פה את החברה שבעד מנסים לשכנע את אלה שנגד למה זה טוב להוזיל את הביטוח. כל אלה שנגד זה סתם אנשים שחיים בתוך העולם הקטן והאטום שלהם או כאלה שבחיים לא היו במצב שהם צריכים כסף ללימודים ותוך כדי צריכים לעבוד כדי להתקיים כי לאבא שלהם או לאמא שלהם אין לתת להם.

אני מכיר אנשים שיש להם שני ילדים, לומדים תוך כדי ומנסים לשרוד בדרך כלשהי והחוצפנים פה מאחלים להם להתרסק ולהדרס רק כי איזה שליח עקף אותם לפני הרמזור. מסכנים...

רוב החברה שעובדים איתי הם אנשים איכותיים יותר פי כמה וכמה מכל המגיבים האלה!

פורסם

תראו תראו, גם נהגי המכוניות קיבלו זרנוק לפנים:

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=47094

:-D

אז מי אמר כשהם ייגמרו איתנו הם ייתחילו עם נהגי המכוניות?!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אלעד, רפיסותם של אנשים כמוך במסווה של ליברליות ונאורות יוצרת את כל הבעיות של המדינה הזו כולל כל העליהום עליה בכל העולם.

אם מותר לתת פתחון פה לאנשים בעלי דיעות מעוותות שלא מחוברות למציאות (למשל דיעות על נאציזם, פאשיזם וכל מה שנגמר ב"Xיזם" שאתה חושב שמקרין חוכמה כלשהי) , אז מותר לתת פתחון פה גם לאנשים בעלי דיעות מוצקות , מחוברות למציאות ושרואים את התמונה הכוללת.

לומר עליי שאני חושב רק על עצמי בעוד חבורה של צבועים חוסמת כבישים וגורמת נזקים עצומים למשק בגלל סוגיה זניחה כמו ביטוח כשיש במדינה צרות הרבה יותר גדולות, זה סוג של צביעות בפני עצמה וסוג של אגואיזם.

אתה יכול לחשוב עלי מה שאני רוצה, לפחות אני נאמן למה שאני מרגיש ולא צבוע כמו חלק מהמגיבים כאן.

אגב, בקשר לפורעים בירושלים, היה צריך לנקוט ביד לא פחות קשה ואף להוציא לפועל מעצרים. לא יתכן שציבור כזה יכתיב את סדר היום בבירה.

תראו תראו, גם נהגי המכוניות קיבלו זרנוק לפנים:

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=47094

:-D

אז מי אמר כשהם ייגמרו איתנו הם ייתחילו עם נהגי המכוניות?!

שמחת זקנתי.

ה100 ש"ח הללו הם בתיאוריה, ולא מעניינים אף אחד.

בסופו של דבר תשלמו בדוחות תנועה מה שלא רציתם לשלם בהעלאת תעריף וגם את התוספת בתעריף יחד עם שינאת הציבור על הדרך כבונוס, אז מי כאן נדפק?

נ.ב. מעניין שאוהד דו"ג כמוך מחזיק מכונית בתמונה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמחת זקנתי.

ה100 ש"ח הללו הם בתיאוריה, ולא מעניינים אף אחד.

בסופו של דבר תשלמו בדוחות תנועה מה שלא רציתם לשלם בהעלאת תעריף וגם את התוספת בתעריף יחד עם שינאת הציבור על הדרך כבונוס, אז מי כאן נדפק?

נ.ב. מעניין שאוהד דו"ג כמוך מחזיק מכונית בתמונה :)

לך תדע אולי דחפו לך את ה-100 שקל בלי שתרגיש, הרי חברות הביטוח אוהבות לדחוף את היד לכיס. :lol:

ומה הבעיה עם פורשה GT3?

אני לא שונא מכוניות, פשוט אני לא אקנה מכונית במדינה כל כך קטנה שהיא פקוקה מכף הרגל ועד ראש.

ובשבילי דו"ג זה יותר מהגעה מ-A ל-B, זאת דרך חיים.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

כאחד שנוסע על רכב וגם רוכב על אופנוע אני מסכים עם אייל.

נכון מחירי הביטוח שערורייתים,

אבל המחאה הייתה צריכה להיות בצינורות יותר גבוהים של מקבלי ההחלטות (איזור הכנסת למשל) ולא של ציבור נהגי מכוניות שצריכים לסבול סתם.

וכן היחס לדו"ג בארץ הוא מחפיר וזה נוגע לכל התחומים, תדמית שלא תמיד מצודקת, מחירים גבוהים בענף גם חוץ מהביטוח וכו'...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אלעד, רפיסותם של אנשים כמוך במסווה של ליברליות ונאורות יוצרת את כל הבעיות של המדינה הזו כולל כל העליהום עליה בכל העולם.

אם מותר לתת פתחון פה לאנשים בעלי דיעות מעוותות שלא מחוברות למציאות (למשל דיעות על נאציזם, פאשיזם וכל מה שנגמר ב"Xיזם" שאתה חושב שמקרין חוכמה כלשהי) , אז מותר לתת פתחון פה גם לאנשים בעלי דיעות מוצקות , מחוברות למציאות ושרואים את התמונה הכוללת.

לומר עליי שאני חושב רק על עצמי בעוד חבורה של צבועים חוסמת כבישים וגורמת נזקים עצומים למשק בגלל סוגיה זניחה כמו ביטוח כשיש במדינה צרות הרבה יותר גדולות, זה סוג של צביעות בפני עצמה וסוג של אגואיזם.

אתה יכול לחשוב עלי מה שאני רוצה, לפחות אני נאמן למה שאני מרגיש ולא צבוע כמו חלק מהמגיבים כאן.

אתה לא סתם פרימט - אתה פרימט רהוט שיודע להתנסח. לרוע מזלך, כמה רהוט שלא תהיה, פרימט היית ופרימט תשאר.

פורסם

מה זה פרימט?

נראה לי אפילו אבשלום קור לא יודע מה זה, אלעד תגיד את האמת, נכון המצאת עכשיו את המילה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...