Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאוכזב, אני מאוכזב מאוד, אני מאוכזב אידיאולוגית.

איך יתכן שציבור כה גדול מצליח לחשוף את השתיטות, אך השחיתות נמשכת עם אצבע משולשת באומרה אלינו "נאאא! בפרצוף ש'ך!"

אז אני מאוד מאוכזב מתעודת העניות שהביא איתו ה-15 לחודש.

החלמה מהירה לפצועים.

עצוב לי שהכרתה לו רגל... זה סבל לכל החיים. :-(

+1

אני לא מבין למה נהגי המכוניות לא קמים ומשתפים איתנו פעולה, הדבר יכול לגרור למהפך!

אני כבר פתחתי שירשור בעבר על הרצינות לצאת להפגנה, למה שאתם לא תעשו זאת ונעשה פה יד אחת?!

אגב, רכבתי היום עם אלעד (מנהל הפורום).

רציתי להודות לו כבנאדם שמזוהה יותר עם רכבים הוא הצטרף למחאה שלנו. :-D

גם אני מאוכזב . חשבתי שבמדינה דמוקרטית השלטון הוא בידי העם ונבחריו מייצגים את האינטרסים שלו ובלה בלה בלה ...

נו באמת ,

מאוכזבים ?

למה ציפיתם?

במקום בו כל אחד מקמבן את השני בשביל לגזור איזה קופון של כמה גרושים או להדבק לכסא , במקום בו מעטפות של מזומן מתחת לשולחן או היכרויות אישיות מסדירות תהליכים בירוקרטיים ובכלל הכל רקוב עד היסוד , שום דבר לא יקרה ובטח ובטח ולא לטובת האזרח .

וכל עוד כל אחד מאיתנו ימשיך לראות רק את ה5 ס"מ שמסביבו ותוך כדי כך יירק ויזלזל בכל מה שסביב , גם לא יקרה שום דבר טוב .

ולכל אלה מאחלים לאופנוענים העלאה של מאות אחוזים במחירי הביטוח ושלל ברכות אחרות יש לי רק שאלה אחת לשאול ,

אם הייתם נתקעים בפקק לא היום , אלה לפני כשבוע בצומת השלום , האם הייתם מאחלים גם לנכי צה"ל את אותן הברכות?

אם התשובה היא כן , אתם חלאות !

אם התשובה היא לא , אתם צבועים!

בא לי להקיא מהמדינה הזאת .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב, החל מהיום עלו התעריפים לסכום הדרקוני.

אבקש בבמה זו מכל נהג הרכב שצריך לחדש את ביטוח החובה שלו מהיום והלאה לבקש לראות את ההנחה תמורת אותם 100 שקלים שהורידו ממכם מה"סבסוד" עלינו.

אם כבר אמרו שזה המניע, אז לפחות שילכו עם זה עד הסוף.

אז תשימו לב: מגיע לכם עוד 100 ש"ח הנחה החל מהיום!

הבוקר, באופן סימלי ביותר היה פקק עצום מהיציאה של פ"ת בדרכי לת"א כביש 471 החל ממתחת לגשר לפני החיבור לכביש 4, דרך אלוף שדה, ועד לדרך השלום.

תיזמנתי על גבי הקטנוע 20 דקות, ביום רגיל לוקח לי 15 דקות.

ממש מעניין אותי לשמוך דיווח של נהג מכונית כי אני מהמר שזה לכיוון השעה וחצי.

אופנוען

פורסם

מי שהקשיב לקישור שהבאתי פה בעבר מתוכניתו של גבי גזית היה שומע את נציגת האוצר מודיעה בגילוי שלא תהיה הנחה של 100 ש"ח בפוליסות של הרכבים..

שוב דפקו את בעלי הרכב, אבל הם יודעים לקטר על בעלי האופנועים שלפחות מנסים לשפר את המצב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בוקר טוב, החל מהיום עלו התעריפים לסכום הדרקוני.

אבקש בבמה זו מכל נהג הרכב שצריך לחדש את ביטוח החובה שלו מהיום והלאה לבקש לראות את ההנחה תמורת אותם 100 שקלים שהורידו ממכם מה"סבסוד" עלינו.

אם כבר אמרו שזה המניע, אז לפחות שילכו עם זה עד הסוף.

אז תשימו לב: מגיע לכם עוד 100 ש"ח הנחה החל מהיום!

הבוקר, באופן סימלי ביותר היה פקק עצום מהיציאה של פ"ת בדרכי לת"א כביש 471 החל ממתחת לגשר לפני החיבור לכביש 4, דרך אלוף שדה, ועד לדרך השלום.

תיזמנתי על גבי הקטנוע 20 דקות, ביום רגיל לוקח לי 15 דקות.

ממש מעניין אותי לשמוך דיווח של נהג מכונית כי אני מהמר שזה לכיוון השעה וחצי.

אלוהים, מה כל כך קשה להבין?

די כבר עם הטיעון המטופש הזה!

למרות הסיבסוד החלקי של נהגי המכוניות, תגמולי הביטוח המשולמים לרוכבי הקטנועים מסבים לפול הפסד של כמה מאות מליוני שקלים. העלאת התעריפים נועדה לכסות את ההפסדים האלה ולא להפסיק את הסבסוד של בעלי הרכבים.

פורסם

נמסיס, זה אני שלא מבין?

בוא ואגלה לך שבשלושה חודשים האחרונים, את נושא הפלת"ד למדתי כאשר ביכולתי להגיש סמינריון בנושא.

אני מפנה אותך למאמר של גיל מלמד:

"האופנוענים נשארו לבד"

כאשר הפיקוח על הביטוח נאבק על רווחי חברות הביטוח במקום על טובת הציבור, לבעלי האופנועים אין על מי לסמוך אלא על עצמם

אופנוען

פורסם
סליחה שאני מצטט דווקא אותך, אבל הטיעון הזה - שעלה פה כבר כמה פעמים - הוא דמגוגי ושטוטי בדיוק כמו האיום שכל נהגי הליסינג יחזירו את הרכבים בגלל שעכשיו משלמים 2300 ש"ח במקום 2100 (כשההטבה הזו שווה בערך כפול). כנראה שמעט מאוד (אם בכלל) בעלי טוסטוס יעברו לרכב. ההימור שלי, אגב, שפחות מ- 1% (וגם זה רק כי לא נעים לי להגיד שאף אחד לא יעזוב בגלל זה את הדו-גלגלי). לטוסטוס יש יתרונות רבים, שאמנם לא מתאימים לי אבל כנראה מאוד מתאימים לכל מי שמחזיק טוסטוס; והוא לא יוותר עליהם ויעבור לרכב שאחזקתו יקרה יותר והתנהלותו קשה יותר בפקקים.

תפסיק כבר להשתלח בנהגי הליסינג כל הזמן. אתה מקנא בהם. הבנו.

ולאנשי הדו"ג - הלוואי ותצליחו לשנות משהו עם המאבק שלכם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אין במאמר שהפנת אותי אליו כלום מלבד ססמאות אשר לא מגובות בכלום, כאשר הפסדי הפול מגובים בדוחות.

חוסר ההבנה שלך אינו אומר דבר מעבר לעובדה שאתה אינך מבין את מהות המאבק, אבל אין לך שום בעיה לקחת צד בנושא שאינך מבין מהו.

פורסם
אני מפנה אותך למאמר של גיל מלמד:

"האופנוענים נשארו לבד"

לקרוא לדבר הזה מאמר (ולא דעה אישית רעועה) זה לא כל כך מדוייק. נכון, הגברת משרד האוצר מסבירה שחברות הביטוח מפסידות (כנראה) מביטוח האופנועים, ולכן צריך להעלות את מחיר הביטוח. אתה וגיל, מסיקים מזה ישר שהיא מושחתת.

ואני חושב, שהיא ניסתה לרמוז לך (בלי שבדקתי את הנושא יותר ממך, כמובן, כלומר בלי שאתה - או אני - התקשרנו למשרד האוצר וביררנו מה עומד מאחורי זה, כי הרי כמוך - גם לי - מותר להניח הנחות. לטעמי, ההנחות שלי הגיוניות יותר, אבל נשאיר את זה בצד) שללא העלאת מחיר הביטוח בצורה הכללית שבו הדבר מבוצע, חברות לא יבטחו יותר אופנועים.

אז נכון, חברות ביטוח מרוויחות, ואני משתדל שלא להיות עימן בקשר אלא כשאני חייב. אבל הן מרוויחות מביטוחי חיים, מניהול קרנות הפנסיה וההשלתמות וקופות הגמל שלכם - שם הן מרוויחות המון ולא ראיתי נהירה שלכם החוצה מהן (אה, זו הטבת מס, למה שתנהרו ממנה באמת?).

אם חברות הביטוח לא מחוייבות לבטח אותך כאופנוען, אז צריך לגרום שיהיה כדאי להן. זו הדמוקרטיה שאתם מדברים עליה.

ואני חייב להדגיש פעם נוספת: אינני בעד חברות הביטוח, אני רק נגד השיטה שבה בחרתם להביע את מחאתכם ביום ראשון, שכפי שקראת היום בעיתונים וראית מעל דפי הפורומים למיניהם - הפכה למעין חרב פיפיות כלפיכם.

לא מקנא ולא בהם. כועס על המדינה שמאפשרת שחיתויות מס שכאלה, כדי למצוא חן בעיני אוכלוסיה שהכי פחות מגיע לה להנות מהטבת המס המופרכת הזו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סתם חשבתי לי היום בבוקר. יש לי חמישה חברים עם אופנועים כבדים. שלושה מהם עובדים איתי ויש להם גם קטנועים. עוד אני מכיר כמה וכמה שליחים שיש ברשותם רק קטנוע. לאף אחד אין ביטוח. כשהיה לי קטנוע פרטי גם לי לא היה ביטוח. בוודאות אני יכול להגיד שחלקם היו מבטחים במחיר הגיוני. המדינה החליטה בכיוון הנגדי? זה בסדר גמור כי שום דבר לא השתנה. כמו שנסעו בלי ביטוח ככה גם ימשיכו.

כניראה שנמשיך לשמוע את הסיפורים במשמרות איך שוטר ניסה לעצור מישהו מהם ואותו אחד ברח לשוטר הזה...

פורסם

BARואני חייב להדגיש פעם נוספת: אינני בעד חברות הביטוח, אני רק נגד השיטה שבה בחרתם להביע את מחאתכם ביום ראשון, שכפי שקראת היום בעיתונים וראית מעל דפי הפורומים למיניהם - הפכה למעין חרב פיפיות כלפיכם.

אני מניח שכאשר הרופאים למשל שובתים זה בסדר , או שביתת המורים גם זה בסדר..

ומה רצית בדיוק שיעשו הרופאים המורים ורוכבי האופנועים על מנת להשיג את המטרות שלהם, לחלק סוכריות בכנסת ?

לא מקנא ולא בהם. כועס על המדינה שמאפשרת שחיתויות מס שכאלה, כדי למצוא חן בעיני אוכלוסיה שהכי פחות מגיע לה להנות מהטבת המס המופרכת הזו.

דמגוגיה בגרוש שחוק, מקבלי הרכב בדרג 2 הם כ 80% ממקבלי הרכב בליסינג , דרג מעמד הבינים שעליו נסמכות חלק נכבד ממסי המדינה.

לא טפילים , ולא חורשי מהמות, אלא אנשי עבודה קשי יום , אבל בעיניך הם האוכלוסיה שהכי פחות מגיע לה.

עם כל הכבוד, האופנועים שרופים, מעמד הבינים גם הם לא נאים בעיניך, אז מי כן בדיוק ?

פורסם

^

כמו שאמרתי שכל הפארסה הזאת נועדה לצורך רווח פוליטי של אינטרסנט כזה או אחר ושרוב נהגי הקטנועים/אופנועים הם עבריינים, והתגובה של זה שמעלי רק מוכיחה זאת!

וזה שאתה נוסע בלי ביטוח-בעיה שלך,כשתפגע משפחתך תשלם עד סוף חייה על טיפולך ואם תדרוס מישהו תלך לכלא,מתאים לי!

ובכלל אני מאחל לך לפגוע אם הקטנוע הלא מבוטח שלך במרצדס S600:lol:

EDIT: תגובתי כוונה לזה שכותב RICE במקום RACE

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ולאנשי הדו"ג - הלוואי ותצליחו לשנות משהו עם המאבק שלכם.

בנתיים אנחנו עם המכנסיים למטה,המפקח שללא ספק גם אדם פיקח הותיר אותנו מושפלים מבוזים תוך שהוא מנצל היטב את חולשת המאבק ואת אפסות הסיסמאות הנבובות בדבר פקקי ענק שיהיו בעתיד אם לא יהיו קטנועים ועוד כהנה סיסמאות שהציבור רובו ככולו לא מקבל כי הציבור לא נולד אתמול.

מה למעשה עשה הבחור הפיקח הזה שנקרא ענתבי,הוא לחץ על העצב המכאיב ביותר שנקרא סבל עוגמת נפש וכאב,על גב הסעיף הזה מחריד ככל שישמע מימנו לעצמם רוכבים רבים את הפוליסות העתידיות ואת שדרוג האופנועים לחדשים יותר,אבל הענתבי הזה כפי הנראה מבין ענין והוא מעמיד את נציגנו במבחן קשה,ואכן נציגנו נפלו למלכודת,נותנים להם הנחה משמעותית אבל הם לא מסכימים,למה ?

בגלל אותה סיבה שסעיף כאב סבל ועוגמה היה בנק מימון להרבה רוכבים,אז בא האוצר וענתבי ואמרו עד כאן !אני יותר לא ממן לכם גרעונות,שלמו יותר או ותרו על השתתפות עצמית גבוהה יותר.

אם אתה מבין את זה הבנת הכל,ההפגנה האחרונה עוררה זעם עצום בציבור,הרגשתי את זה היטב בכביש ביום ההפגנה,מי שירצה הנחה יאלץ לותר על כאב וסבל(וזה היה מקור מימון בכלל לא רע)כעת אנחנו מופשלי מכנס,מוכים(על ידי משטרה) מבוזים(מאות קנסות קיבלנו בהפגנה) איבדנו את סעיף הכאב סבל והנה יצא לו ענתבי מנצח בפיקחות רבה.

תמשיכו לעקוב,פקקים ימשיכו להיות עם רוכבים ובלי רוכבים,רוכבים ימשיכו להיות עם עליית מחיר ובלעדיה,רק שכעת אנחנו הסברנו לכולם לאן הלך הכסף שנגרע מקופת הפול,"כאב סבל ועוגמת נפש".

בנוסף נתגלה "סוד" נוסף לציבור הנהגים שחלקו הגדול ברובו לא ידע,שהם למעשה מממנים משהו כמו 90 שקל את הרוכבים וכעת הם מרימים גבה, למה שאנחנו נשלם,שהם ישלמו !הרוכבים.

בקיצור כעת הכל ברור יותר והאוצר יצא מנצח ללא קרב.

אני ממשיך לשלם את הפוליסה ללא הנחת השתתפות עצמית,מנחשים למה ?

פורסם

אדון CX עם כל הכבוד, לא צריך להשוות רופא לרוכב קטנוע.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
^

כמו שאמרתי שכל הפארסה הזאת נועדה לצורך רווח פוליטי של אינטרסנט כזה או אחר ושרוב נהגי הקטנועים/אופנועים הם עבריינים, והתגובה של זה שמעלי רק מוכיחה זאת!

וזה שאתה נוסע בלי ביטוח-בעיה שלך,כשתפגע משפחתך תשלם עד סוף חייה על טיפולך ואם תדרוס מישהו תלך לכלא,מתאים לי!

ובכלל אני מאחל לך לפגוע אם הקטנוע הלא מבוטח שלך במרצדס S600:lol:

EDIT: תגובתי כוונה לזה שכותב RICE במקום RACE

בדקת כמה נהגים ברכב נוהגים ללא ביטוח חובה, וכמה נוהגים ללא רישיון בתוקף או בשלילה ?

"הפארסה" הזו רק תכניס מצלצלין נוספים לכיס חברות הביטוח, על חשבון ה 100 ש"ח שלך שהיו מיועדים לסיבסוד רוכבי הדו"ג , ועתה לפתע נעלמים.. (לכיס חברות הביטוח..)

• תוכן חדש...