Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי הוכחה חייה לאשמת בעלי הרכבים בתאונות עם דו"ג, נהג שניסה לעקוף את המחאה על השולים דרס ופצע קשה רוכב אופנוע.

סליחה, אבל בלי קשר לאחריותו של נהג הרכב, הרי שהוא נקלע לתוך סיכון שהאופנוענים הצבועים יצרו בעצמם.

למה צבועים? כי הם מדברים על נהגי הרכבים כאילו הם דואגים רק ל"תחת" שלהם, כאשר האופנוענים עצמם - כמו סוסים - רואים אך את מה שלפניהם (או לאחוריהם). מייקרים לכם את הביטוח אז אתם מפגינים. מרגש. יש לפחות 20 מטרות אחרות ששוות הפגנה שלכם וזה לא מזיז לכם את קצה הציפורן - אז תעשו לי טובה. אולי תפגינו למען הגדלת סל הבריאות לחולי סרטן? אולי למען מימון מעונים לילדים לוקים? אולי למען מקלטים לנשים מוכות? לא.... הרי זה לא נוגע לכם לכיס. זו צרה של מישהו אחר, נכון?

אז תעשו לי טובה, ואל תתחסדו. לא כסטודנטים, ולא בשום צורה אחרת. כל המטרות שפירטתי לעיל (וזו כמובן רק דוגמא קטנה) חשובות פי אלף מה"זכות" שלכם להשתולל (יודעים מה - לא להשתולל - לדלג על הפקקים תוך שימוש בכלי שאתם אוהבים ובמקרה הוא גם זול לרכישה ואחזקה) על הכביש עם ביטוח זול. אבל לא ראיתי שאתם נרתמים להפגין למען ולו מטרה אחת שחשובה יותר מכיסכם.

תפסיקו לקשקש במוח. אתם לא מגינים על החברה הציבורית או על הדמוקרטיה. רק על תחת האישי שלכם ועל הארנק שיושב בו לבטחה, לחוץ בין איבר הישיבה למושב. אז הוא יילחץ קצת יותר. איזו סיבה למסירות כלפי המדינה, הא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד לבר על התגובה הנ"ל, נהג אופנוע שנפל קורבן לנהג רכב אשר ניסה לעקוף על השולים הוא האשם בתאונה..

היגיון בריא שכזה לא שמעתי מזמן.

רוכבי האופנוע בוודאי שנלחמים על מה שפוגע בהם באופן אישי, אתה לעומת זאת וכל נהגי הרכב לא עושים דבר עם העלאת המיסים על הרכב (מיסוי ירוק), שום דבר בנוגע למחירי הדלק , כלום ממש כלום..

אז לראות ציבור אחר פעיל ומתנגד זה בטח כואב.

ואם להשתולל , תרשה לי, אבל תסיר מעט צביעות מתגובתך, נהגי רכבים משתוללים לא פחות מבעלי אופנועים, רק שההבדל הוא שהם מסתכנים בנפשם, נהג רכב בד"כ לוקח לעולם הבא גם את החברים אשר יושבים עימו באוטו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני רוצה להודות למטה המאבק,

בזכותם לא היו עומסים בתוך תל אביב עצמה וכמות הקמיקזות הצטמקה משמעותית כך שיכולתי להגיע לעבודה מהר ובביטחה ללא הפתעות מיותרות.

בקשר לאופנוען שנפצע קשה, כואב לשמוע אבל אי אפשר לפסול אפשרות שהוא ניסה להתעקש ולחסום את הרכב שניסה לעקוף.

ואפילו אם ניסה לחסום , מותר לנהג ברכב לפגוע בו ולגרום לפציעות ראש קשות, יש לך הגיון בריא וצלול.

באופן כללי נסיעה ב20 קמ"ש זוהי לא מהירות המכוניות באיילון ולדעתי מן הראוי שהמשטרה תנקוט בצעדים הנדרשים נגד המוחים.

אתה צודק, בבוקר המהירות נעה בין 0-5 ק"מש.. , יוכנסו האופנוענים כולם לכלא על בין 15-20 מעל המותר באילון בבוקר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מאיפה אתה יודע דברים כאלה ממקום מושבך בקריות ?

בתור מישהו שנוסע כל יום בבוקר לראשל"צ בתקופה האחרונה (נוסע את נתיבי איילון לכל האורך החל מגלילות) ,המהירות באיילון דרום ממש לא איטית בבקרים ואחרי השלום הכביש פתוח לגמרי, איילון צפון לעומת זאת באמת דיי איטי.

שמעתי שבמחוז צפון רשמו דוחות על שיבוש התנועה, ואני מברך אותם על כך.

נ.ב. למה לרוכבי גרוטאות דו גלגליות מותר לעקוף דרך השוליים בחיי היום יום בלי לתת על כך את הדין?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה צבועים? כי הם מדברים על נהגי הרכבים כאילו הם דואגים רק ל"תחת" שלהם, כאשר האופנוענים עצמם - כמו סוסים - רואים אך את מה שלפניהם (או לאחוריהם). מייקרים לכם את הביטוח אז אתם מפגינים. מרגש. יש לפחות 20 מטרות אחרות ששוות הפגנה שלכם וזה לא מזיז לכם את קצה הציפורן - אז תעשו לי טובה. אולי תפגינו למען הגדלת סל הבריאות לחולי סרטן? אולי למען מימון מעונים לילדים לוקים? אולי למען מקלטים לנשים מוכות? לא.... הרי זה לא נוגע לכם לכיס. זו צרה של מישהו אחר, נכון?

ומה אתה עשית היום בשביל מדינתך?

אופנוען

פורסם
ומה אתה עשית היום בשביל מדינתך?

אני תורם כשאני יכול.

השאלה הנכונה היא מה לא עשיתי: לא גרמתי להשבתה של התנועה בגלל שמישהו העלה לי את מחיר הביטוח (או הטיל עלי מס), בטענה של קוזק נגזל ופטרנליזם לטובת כלל הציבור.

והנה שאלה נוספת: האם כל זה היה שווה, בהתחשב בכך שאופנוען אחד (בלבד) נפגע? לדעתי לא (לדעתך אולי כן, כמובן על עוד זה לא אתה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר - הגזמת לחלוטין -

אני אמנם לא בעל אופנוע, אבל האופנועים הם לא סתם אגואיסטים שדואגים לכיס שלהם (אולי כן, אבל...) המאבק שלהם נוגע לי, לך ולכל עוברי הדרך והולכי הרגל והדיירים והפודלים באזור.

אופנוע הוא כלי הרבה יותר ידידותי לסביבה ממכונית - אני, אישית, נוסע במכונית, כי הביטוח על האופנוע יקר לי מאד, ואני לא יכול להרשות לי גם מכונית (שאני צריך לפעמים) וגם אופנוע (125).

התוצאה - במקום לנסוע ביעילות על כלי של 100 ק"ג, אני סוחב איתי יותר מטון של פח לכל כיוון שאני זז - אני צורך יותר דלק, שמן, צמיגים ומקום. אני מגדיל את הפקקים ומזהם את האויר, וכשאני רואה טוסטוס משתחל לפני ברמזור אני אומר תודה. תודה שהוא לא מכונית. תודה שהוא מוכן לשלם את המס המופקע הקרוי ביטוח חובה, כדי שאם אני אפגע בו בטעות (או בכוונה...) יוכל מר ענתבי לטעון ש"הביטוח של האופנועים לא מספיק"

ואני מתרכז כרגע בכלים של עד 125 סמ"ק - אנחנו, כמדינה, רוצים להעלים אותם מהכביש? להפוך אותם לצעצועים של עשירים, או שאנחנו רוצים יותר מהם על הכביש, בתמורה לפחות מכוניות?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

כל הכבוד לאופנוענים שבפעם הראשונה במדינת ישראל הוכיחו שגם חילונים יודעים לצאת למחאה צרכנית.

נ.ב. למה לרוכבי גרוטאות דו גלגליות מותר לעקוף דרך השוליים בחיי היום יום בלי לתת על כך את הדין?

כשרכבתי על אופנוע, רכבתי על השוליים בכבישים מהירים, כי זה יותר בטוח בהתחשב בזה שיש נהגים שמתעלמים מרכב דו"ג ופשוט עולים עליו.

אחר כך גם המשטרה הבינה את זה והתחילה להעלים עיין.

מה זה מפריע לך?????

כשאוטו עוקף דרך השוליים הוא נדחף אחר כך לכביש על חשבון הנהגים שחיכו בתור.

כשאופנוע נוסע על השוליים הוא לא גונב תור, רק מציל את חייו.

פורסם
אני תורם כשאני יכול.

כמו שנאמר "אנחנו כבר תרמנו במשרד".

אתה יודע מה מפליא אותי?

תמיד כולם מתלהמים באינטרנט ופרונטלית כמובן: "למה בישראל לא יודעים להפגין?! אם זה היה באירופה היו עושים כזה חרם, היו יוצאים לרחובות, שורפים את המדינה. רק אצלנו לא יודעים להפגין ושותקים."

אז הנה, קם ציבור אחד ומפגין, אומר את דעתו וחשף את השחיתויות.

הכל מונח על פני השטח וכולם יכולים לדעת כיום עד כמה מושחת ומעוות נושא הביטוח בישראל.

יש נושאים חשובים יותר על הפרק?

אתה רוצה שאני אקום למענם?

אם תעקוב דרך אתר מועדון האופנועים הישראלי תראה שאופנועים תורמים חברתית המון! לא ברכיבה, אלה במעשים, אבל המון. אז אל תאמר מה שאתה לא יודע.

למה הם לא קמים לעצמם קודם כל?

למה אתה לא קם למענם בר?

קום, תעשה.

אין לאף אחד ספק שקיימים נושאים חשובים יותר, נו, אולי עכשיו ילמדו שניתן להביע דיעה ועמדה.

שניתן לזעוק ושישמעו את זעקתך.

קום תעשה, אני איתך.

רק תקום כבר.

אופנוען

פורסם

היום בבוקר אמרו באחד הערוצים שכיום בעלי הרכבים משלמים כל חודש כ-100 שקלים תוספת לביטוח כדי לכסות על האופנועים.

השאלה שלי היא, בזה שמעלים לאופנועים את מחירים הביטוח כדי שיוכלו לכסות על עצמם, האם זה יוריד את אותם 100 שקלים חודשיים מנהגי המכוניות, או שעכשיו יקחו גם מהמכוניות את אותם 100 שקלים וגם מהאופנועים את התוספת?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כמו שנאמר "אנחנו כבר תרמנו במשרד"..

כאשר 60-70% מההכנסה נלקחים בצורה כזאת או אחרת, אם זה מס הכנסה, אם זה המע"מ, אם זה ארנונה, אם זה הטלים שונים ומשונים, אז ניתן להגיד בגאווה: כן, אנחנו תורמים במשרד.

אז הנה, קם ציבור אחד ומפגין.

אני לא העלתי לכם את הביטוח. אז למה אני צריך לקום שעתיים לפני הזמן בכדי "לתרום במשרד"?

פורסם

כמה גרוטאות על 4 יש על הכביש? מה השטויות האלה? תתחיל לחשוב בהגיון חוץ מזה מאיפה אתה לוקח את החוק לידים ובגלל שרוכב אופנוע חוסם לך את הדרך (במידה וזה מה שהיה שם) מותר לך להרוג אותו?

תתבייש לך, יש פה הסתה לרצח!!!! לא פחות מזה!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אתה לוקח את החוק לידים ובגלל שרוכב אופנוע חוסם לך את הדרך (במידה וזה מה שהיה שם)

מכיוון שאף אחד מכותבי הפורום לא נכח במקום, העלאת השערות והטחת האשמה בין אשמת רוכב האופנוע לנהג הרכב, הוא מיותר לחלוטין.

כדאי להמתין לתוצאות חקירת הבוחנים להפיק לקחים ולהסיק מסקנות.

*מקווה עבור כל הרוכבים שהמחאה אכן תצליח והמחירים יהיו מתונים ושווים לכל כיס של רוכב.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...