Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

חשבתי על זה ורציתי לשאול העם יש תוכנה כזאת שאני בוחר את סוג הרכב שלי, ועל זה אני מעצב אותו, לראות מה כן מתאים ומה לא מתאים, דברים כאלה?

ואני זקוק למתנדב שמבין בפוטושופ שיוכל "לשפץ תמונה שצילמתי.

בתודה מראש טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני לא חושב שקיימת תוכנה כזו.

הרי מעצבי הרכב עובדים עם מעצבים, מפסלים, ציירים, מודליסטים וגרפיקאים, אין להם צורך בתוכנה כזאת. הכל נבנה מאפס.

אני מתאר לעצמי שהם עובדים על תוכנות 3D כמו 3D MAX או מאיה כדי ליצור את המודל

ואז על תוכנות עיצוב ועיבוד כמו פוטושופ או אילוסטרייטור.

פורסם

באסה.

אני רוצה בזמן הקרוב לקנות ג'נטים חדשים ורציתי לראות איך זה ניראה על הרכב ולא סתם ככה.

תודה בכול זאת.

עדיין מחפש מתנדב

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

ת'אכלס תעלה תמונות לפה, אולי אחרי שנראה אותן נוכל לעשות עם זה משהו.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם תמצא תוכנה כזאת תודיע לי, אני מחפש אחת כבר שנים. ועד עכשיו לא נתקלתי באחת שבאמת שווה משהו, הרב פשוט מין תמונות פרופיל נוראית ואפשר להחליף ג'אנטים וזהו.

תמונות תעלה לפה ואני בטוח שמישהו ישפץ לך אותן יופי (תחפש אם אתה רוצה שרשור שנקרא "מכוניות ששיפרתי בפוטושופ", יש שם דיי הרבה תמונות ואנשים שעשו דברים)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הבעיה אי אפשר לעלות תמונות ברזולוציה מלאה, צריך להקטין אותם.

עם יהיה פה מישהו שיוכל לעשות את זה אני ישלח לו את התמונות כבר.

פורסם

רעיון קצת הזוי:

יש תוכנות שמאפשרות לערוך או ליצור דגם תלת מימדי של הרכב (נפוץ במשחקי מחשב).

לדוגמא ה zanoza modeler (היותר מוכרת כ zmodeler).

לא התעמקתי בזה, אבל לפי מה שאני זוכר ניתן לערוך דגמים ממשחקי מחשב.

ז"א תתקין לך NFS כלשהו שיש בו פג'ו 206, פתח את המודל התלת מימדי בעזרת התוכנה (מפה אתה כבר לא צריך את המשחק), והתאם אותה לרוחך (יש מלא הסברים איך לבנות דגם תלת מימדי, תיצור אחד כזה של הג'אנט).

אולי יש מישהו שמתעסק בזה שישמח לעזור לך עם הג'אנטים (חפש, יש מלא פורומים בנושא), במיוחד שאת המודל של ה206 לא צריך ליצור מאפס, כי הוא כבר קיים.

פורסם

עקרונית הבנתי למה אתה מתכוון, לא ממש הבנתי איך לעשות את זה.

בברכה טל

פורסם

את התהליך קשה לי להסביר כי אני עצמי לא ניסיתי אף פעם.

יש הרבה מאוד הסברים באינטרנט בכל מיני שפות.

פורסם

זה באמת ניראה הגיוני להתחיל להלביש על הרכב ג'נטים כדי לראות מה מתאים?!

למרות שזאת קניה לא ממש גדולה(בין-3000-4000 ש"ח) זה עדיין הוצאה ואני לא רוצה להיתקע עם ג'נטים שככה הם נראים מצוין אבל לרכב הם לא מתאימים(מבחינת יופי כמובן)

מצאתי את התוכנה AUTODESK מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר תמונה תלת מיימדית מתמונות רגילות?

בברכה טל

פורסם

זה לא כל כך פשוט. כדי ליצור אובייקט תלת מימדי (3D) צריך להכניס את כל הפרמטרים שלו.

אפשר לסרוק את תמונה 2D ולהשתמש בה כשבלונה , אך לרוב הג'אנטים יש משטחים מורכבים.

אם אתה ממש "שרוט", אפשר לבצע סריקה תלת מימדית של הג'אנט ולקבל מודל 3D. אני יכול להפנות אותך למישהו שיש לו ציוד סריקה כזה, אך זה יעלה לך כסף.

הכי פשוט לבצע הדמייה בפוטושופ על ידי הדבקה של הג'אנט לתמונה של הרכב שלך.

פורסם

יש לי ניסיון רב בהדמיה של דברים בפוטושופ, הן בתים והן מכוניות, לאור בקשות של אנשים.

אני מוכן לעזור אם תשלח לי את התמונות, או עדיף שתעלה אותן לאיפשהו ותשלח לי את הקישור.

עריכה:

לזה שמעליי: יש חברות ג'אנטים שנותנות באתר שלהן תמונות תלת מימדיות של הדגמים שלהן. דוגמת BBS.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תוכן חדש...