Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מצלמת רמזור בצומת ירקונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצומת של הכניסה למתחם.

מישהו יודע?

נסעתי שם היום אחרי משאית והרמזור התחלף בדיוק מילישנייה אחרי שנכנסתי לצומת.

תודה.

פורסם

אני לא צריך הטפות מוסר, שאלתי שאלה, לא יותר ולא פחות.

אח שלי נהרג בתאונת דרכים לפני 6 שנים בדיוק ביום הולדתו ה-22, מעבר לאבל הפרטי שלי, לראות את אמא שלי מתפוררת מול העניים במשך 6 שנים תמימות משמשת כטוטפות בין עיני בנושא הזה.

נסעתי מאחורי משאית ולכן לא יכלתי לראות את הרמזור, באותו הזמן בבוקר היתה תנועה כבדה ונהג ממש נצמד אלי מאחורה, ככה שלעצור עד שאני אוכל לראות את הרמזור היתה גורמת לתאונה בוודאות.

אני נלחם את המלחמה הזאת על הכבישים כבר קרוב ל-15 שנה ובמלחמה הזאת איבדתי את היקר לי מכל, את ההטפות תשמור למישהו אחר, תודה.

פורסם

מצלמת רמזור מצלמת שניה אחת לאחר שהרמזור מתחלף.

וצילום שני שניה אחת אחריה.

ההבזק חזק מאוד, כך שגם באור יום ניתן להבחין בו ולראותו.

*להבא קח לתשומת ליבך, נסיעה לאחר משאית/אוטובוס או כל כלי רכב גדול אחר חוסמת את שדה הראיה ואינה מאפשרת לראות את הרמזור בבירור.

קח לך טווב ביטחון גדול יותר, ואל תסתכן בנסיעה עיוורת לתוך צומת שאין באפשרותך לראות את הרמזורים בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...