Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקורה בתאונה במהירות עירונית ללא חגורה: (המהירות בסרטון- פחות מ40 קמ"ש)

http://www.youtube.com/watch?v=6kYqjTA_VEg&feature=fvsr דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד אחד:

http://www.youtube.com/watch?v=Y-O1M85JUF8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה אמיתי:

http://www.youtube.com/watch?v=2SWAG6mqXXQ דרך יוטיוב
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד השרשורים ההזויים ביותר. :-D

לדעתי אם הנהגים בארץ ,צריך להיות מטורף ו/או מתאבד כדי לנהוג בארץ בלי חגורה,גם בתוך חניון או לנסיעות קצרות.:brickwall:

נ.ב. טיפ קטן- לחגור גם אם אתם סתם יושבים באוטו. למה?

זה למה:

590512-5.jpg

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אני צריך לחגור בתוך החניון? זה מעצבן.

נניח שאני גר בנחלה גדולה במושב ואני עוצר ליד תיבת הדואר בכניסה ואחר כך לא חוגר עד הבית בשטח פרטי שלי.

אני צריך לחגור?

אני אוהב לנסוע בעיגולים בתוך החצר שלי.

.

איפה בדיוק בכביש פרטי בתוך הנחלה שלי משתלבת "הדבילית"?

מה קשר?

אתה יודע מה, בא נעשה עסק.

אתה מהיום והלאה לא שם חגורת בטיחות איפה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה.

בתמורה אתה חותם לחברת הביטוח על מסמך שכל פציעה שנגרמה לך או לכל אחד מיושבי הרכב שלך שלא חגורים אינה מכוסה בשום ביטוח ו 100% מהמימון של כל ההוצאות הרפואיות יבוא ישירות ואך ורק מהכיס שלך.

מסכים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המחיר שאתה צריך לשלם בשביל לחגור חגורה תמיד הוא זניח לגמרי לעומת המחיר שתצטרך לשלם אם חס וחלילה יקרה משהו בדיוק באותו זמן קצר שבו אתה (והילד שלך) לא חגורים.

מי דיבר על הילד?

בקצב הזה עוד מאט תוציאו גם את סבא שלי מהקבר.

היה לו דווקא אישור רופאי לנסוע בלי חגורה במושב אחורי כי הוא עבר ניתוח לב קשה.

אה. גם המסחרית צריכה לנסוע רוורס ממש מהר כי זה חד סטרי כפי שציינתי קודם.

אתה יודע מה, בא נעשה עסק.

אתה מהיום והלאה לא שם חגורת בטיחות איפה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה.

בתמורה אתה חותם לחברת הביטוח על מסמך שכל פציעה שנגרמה לך או לכל אחד מיושבי הרכב שלך שלא חגורים אינה מכוסה בשום ביטוח ו 100% מהמימון של כל ההוצאות הרפואיות יבוא ישירות ואך ורק מהכיס שלך.

מסכים?

בגירה. אני באמת מאחל לך שלא תזדקק לשרות רפאוי מעבר למרשם לאקמול. אתה עלול להתאכזב שכל אותם אלפי שקלים שאתה מפריש לביטוח בריאות כל חודש, לא נותנים לך שום תמורה ואתה במילא צריך לפתוח את הכיס, בהנחה שאתה רוצה שלא יחתכו לך איזה רגל במקום תוספתן כי המתמחה לא ישן יומיים.

פורסם

גרמת לי עכשיו לתהות - בעניין אישור רפואי לנסוע בלי חגורה למי שעבר ניתוח.

נתקלתי גם בנשים בהריון שלא חגרו כי טענו שהן בהריון אז הן לא חייבות לחגור.

ואני תוהה - איך חגירת חגורה מסכנת מישהו שעבר ניתוח או אשה בהריון?

כאילו, אם חס וחלילה תהיה תאונה, אתה לא חושב שייגרם יותר נזק למחלים מהניתוח כתוצאה מהתאונה אם הוא לא יהיה חגור מאשר אם הוא כן יהיה חגור?

והאשה בהריון - בלי חגורה גם היא וגם העובר יכולים להגיד שלום. עם חגורה לפחות יש להם סיכוי.

אבל אני רואה שאותך לא ניתן יהיה לשכנע, עד שתקרה לך תאונה בזמן שאתה לא חגור...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בכל דבר צריכה להיות רמת סבירות והגיון.

הרי רתמות עיגון 5 נקודות הרבה יותר בטיחותיות. מדוע לא מציידים רכבים ברתמות באקט כאלה?

כי לכל דבר צריך גבול והגיון בריא. לאישה בהריון יכול להגרם נזק לעובר ולכן היא חייבת מתאם מיוחד או שעדיך שלא תחגור כלל.

אותו דבר בניתוחי לב מסויימים. אסור שיהיה מופעל לחץ אפילו מינימלי על החזה בתקופה מאוד ערוכה אחרי הניתוח.

אותי באמת לא צריך לשכנע. אני ילד גדול ויודע להחליט מה טוב לי.

אני אישית חוגר, מכמה סיבות. אבל אני לא צבוע ולא מתחסד ובהחלט יכול להבין את אלה שרוצים לבטל את הצפצוף שנהיה סטאנדרט אחרי שNCAP התחילו לתת על זה נקודות.

זאת הסיבה היחידה שהוא קיים. הא ותו ולו.

פורסם
גרמת לי עכשיו לתהות - בעניין אישור רפואי לנסוע בלי חגורה למי שעבר ניתוח.

נתקלתי גם בנשים בהריון שלא חגרו כי טענו שהן בהריון אז הן לא חייבות לחגור.

ואני תוהה - איך חגירת חגורה מסכנת מישהו שעבר ניתוח או אשה בהריון?

כאילו, אם חס וחלילה תהיה תאונה, אתה לא חושב שייגרם יותר נזק למחלים מהניתוח כתוצאה מהתאונה אם הוא לא יהיה חגור מאשר אם הוא כן יהיה חגור?

והאשה בהריון - בלי חגורה גם היא וגם העובר יכולים להגיד שלום. עם חגורה לפחות יש להם סיכוי.

אבל אני רואה שאותך לא ניתן יהיה לשכנע, עד שתקרה לך תאונה בזמן שאתה לא חגור...

הסכנה היא שהחגורה תפגע בעובר גם לא במקרה תאונה. נניח, סתם במקרה של בלימה חזקה בה יופעל לחץ על הבטן או נניח, תאונה קלה מאחור שעשויה להסתיים בנזק בלבד תסתיים חלילה בלידה מוקדמת או הפלה חו"ח בגלל המכה מהחגורה. (מכיר אישית מקרה כזה).

בכל מקרה, אשתי בשני ההריונות חגרה, אבל מתחת לבטן כשהצולבת מוסטת לכוון החזה (ע"י כוון הגובה).

לא יודע אם אפשר להפוך את זה להמלצה רשמית, אבל זה ישב כך שה"אזור הבולט" היה כולו מחוץ לחגורות.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ככה אישה בהריון אמורה לחגור, וככה גם לא יווצר לחץ על העובר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מדהים איך אנשים ממציאים סיפורים והסברים בכדי לשכנע את עצמם שהם צודקים.

אולי כדאי שנפסיק לבלבל אותם עם - עובדות.

בעיקר משום שאלו שמביאים עובדות, הם מתחסדים, קטנוניים, מטרידים, וכל השאר.

דני G.

פורסם

אנשים כמוך גורמים לי לבחילה קשה.

הטמטום פשוט נוזל מהאוזניים ולא משנה גם אם יביאו לך הוכחות כתובות בסלע ומקרים אמיתיים אתה תשאר בשלך כי אתה יודע יותר טוב מכולם.

אתה יודע מה?

אם היית עושה את זה לעצמך בלבד - מילא. אבל הבעיה היא שאתה מלמד את הדור הבא שלך את אותן השטויות המסוכנות שלך ועלול גם להשפיע על מישהו שיקרא את דבריך ויטעה.

רבאק אני לא מצליח להבין כמה אטום אפשר להיות.

על מה מדובר כאן אלוהים אדירים, על להושיט את היד לאחור ולשים חגורה.

כמה מטומטם אפשר להיות כדי לא להבין שאתה עושה את זה בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לעניינך לפי מאזדה:

08-002/04 MAZDA3 - SEAT BELT MINDER DEACTIVATION

APPLICABLE MODEL(S)/VINS

Mazda3

DESCRIPTION

The seat belt minder is a supplemental warning to the seat belt warning function. This feature provides an additional reminder to the driver that the seat belt is not fastened by an intermittent, audible beep sound and flashing of the seat belt warning light in the instrument cluster.

The seat belt minder can be deactivated either temporarily or over the long term and can be restored again, if the customer wishes. This bulletin outlines the deactivation procedure. (Note: The seat belt warning function is not deactivated.)

The Owner's Manual has been updated to include this information.

SERVICE PROCEDURE

NOTE: Although the belt minder can be deactivated by customer choice, it is recommended the customer to leave it activated as an additional safety feature. Ask them to have it reactivated before selling the vehicle to a new owner too, to get the maximum effect.

TEMPORARY DEACTIVATION

To temporarily deactivate the belt minder, turn the ignition switch to ON, fasten the driver's seat belt for about 2 seconds or longer, then unfasten it within 20 seconds. The belt minder will be deactivated temporarily, until the ignition switch is turned to ON next time. (Temporary deactivation can be cancelled by turning the ignition switch OFF, then ON.)

LONG-TERM DEACTIVATION

To deactivate the belt minder long-term, change the configuration of the Instrument Cluster using WDS.

Identify the vehicle, and make sure the vehicle specification screen appears.

Select "Module Programming" and press tick.

Select "Programmable Parameters" then "Warning Lamps/Chimes" and press tick.

Select "Belt Minder" -) IC (Instrument Cluster)" then "Disabled" and press tick.

Turn the ignition switch to OFF and press tick.

Verify operation.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...