Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפתרון פשוט, תלך למגרש מכונית ותקנה את אבזם החגורה של רכב תואם ותשחיל אותו ברגע שהצפצוף נכנס לפעולה.

ולהסתכן בבעיות עם כרית האוויר?

לא יותר פשוט להשקיע 20 דקות בחפירה קלה בדשבורד למציאת הזמזם וניתוקו?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי באוטו התחברתי למחשב ואחרי כמה שעות של חפירות במחשב ביטלו את הזמזם וגם פתחו את הDVD שיעבוד בנסיעה, חוקי ומוסרי זה לא אבל זה עובד יופי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
The Owner's Manual has been updated to include this information.

SERVICE PROCEDURE

NOTE: Although the belt minder can be deactivated by customer choice, it is recommended the customer to leave it activated as an additional safety feature. Ask them to have it reactivated before selling the vehicle to a new owner too, to get the maximum effect.

TEMPORARY DEACTIVATION

To temporarily deactivate the belt minder, turn the ignition switch to ON, fasten the driver's seat belt for about 2 seconds or longer, then unfasten it within 20 seconds. The belt minder will be deactivated temporarily, until the ignition switch is turned to ON next time. (Temporary deactivation can be cancelled by turning the ignition switch OFF, then ON.)

LONG-TERM DEACTIVATION

To deactivate the belt minder long-term, change the configuration of the Instrument Cluster using WDS.

Identify the vehicle, and make sure the vehicle specification screen appears.

Select "Module Programming" and press tick.

Select "Programmable Parameters" then "Warning Lamps/Chimes" and press tick.

Select "Belt Minder" -) IC (Instrument Cluster)" then "Disabled" and press tick.

Turn the ignition switch to OFF and press tick.

Verify operation.

בקיצור רק דרך המחשב.

גם אני מתעצבן מזה. אני בבוקר צריך לנסוע 150 מטר למכולת, לקנות שוקו ולהוריד ילד בגן שנמצא במרחק של עוד 100 מטר במורד אותו רחוב. החגירה לוקחת חצי מהזמן. אבל אני חוגר, כדי לא לתת לילד דוגמה כי הוא מאיר לי בגלל הצפצוף.

הייתי מנתק את זה מזמן.

פורסם

חגירה לוקחת בדיוק שניה וחצי.

ודווקא המקומות האלה שליד הבית, בדרך להוריד את הילד בגן, הם הכי מסוכנים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ולהסתכן בבעיות עם כרית האוויר?

לא יותר פשוט להשקיע 20 דקות בחפירה קלה בדשבורד למציאת הזמזם וניתוקו?

אם יש לך את הפתרון הזה אני אשמח לשמוע אותו.

ולכל מי ששואל וחושב שלא איכפת לי ובלה בלה בלה.. זה הכל עניין של נוחות מסויימת אחרי שעה של נהיגה בבוקר, והאמת שאין לי כוח לפרט, אני בטוח שהרבה חבר'ה מכאן לא חוגרים במקומות מסויימים. זה קורה לכולם וכולם עושים זאת מדי פעם.

לא שחלילה יש לי בעיה עם מישהו, כל אחד עושה מה שטוב לו.

Polo 2012

פורסם

אין שום בעיה עם זה, עד להצטרפות המקרים שגורמת לך להיות מעורב בתאונה בדיוק באותו רגע שהרשית לעצמך לא לחגור.

לא נעים, אה?

אני לא לוקח את הסיכון הזה, ואני מקווה מאוד שרוב האנשים לא לוקחים את הסיכון הזה, ושאי חגירת חגורה זה לא משהו ש"קורה לכולם" כפי שאתה מעריך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
האמת שיותר בטיחותי לחגור גם את התיק מאחורה, אם הוא מספיק כבד בשביל לצפצף הוא גם יכול לשבור לך את המפרקת/ראש בתאונה.

הנוהג של רוב הנוסעים הוא להשתמש במושבים האחוריים בשביל לשים תיקים/שקיות/בקבוקי מים, כי כך הגישה אליהם קלה יותר בהושטת יד מאשר היו בחלל הרגליים של הנוסעים מאחור.

כבר יצא לי לראות אנשים נוסעים עם תיקים, בקבוקי מים, טלויזיות וגם ילדים:shock: (לא חגורים כמובן) במושב האחורי.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
בקיצור רק דרך המחשב.

גם אני מתעצבן מזה. אני בבוקר צריך לנסוע 150 מטר למכולת, לקנות שוקו ולהוריד ילד בגן שנמצא במרחק של עוד 100 מטר במורד אותו רחוב. החגירה לוקחת חצי מהזמן. אבל אני חוגר, כדי לא לתת לילד דוגמה כי הוא מאיר לי בגלל הצפצוף.

הייתי מנתק את זה מזמן.

זה אחד הדברים היותר מגוחכים ששמעתי.

כלומר, אם פעולת החגירה היתה באמת קשה, מסובכת, ארוכה, או מיותרת, נו אולי..

אבל מה כ"כ מסובך בלהעביר את היד ולדחוף את האבזם ?

תאר לעצמך שהילד שלך מעיר לך על משהו שאתה צריך ללמד אותו.

כמה עצוב.

דני G.

פורסם

לא מסובך כלום.

בוא נגיד שיש לי בעבודה חניון ענק, שצריך לצאת מהאוטו כדי להצמיד כרטיס לקורא כדי לפתוח את השאר.

אני צריך לחגור בתוך החניון? זה מעצבן.

נניח שאני גר בנחלה גדולה במושב ואני עוצר ליד תיבת הדואר בכניסה ואחר כך לא חוגר עד הבית בשטח פרטי שלי.

אני צריך לחגור?

אני אוהב לנסוע בעיגולים בתוך החצר שלי.

חסר מצבים לגיטימיים?

במקום לדון לגופו של עניין אתם נכנסים לדמגוגיה זולה של לדון לגופו של אדם.

דני. אני חייב לציין שזה לא פעם ראשונה שאתה "מתחסד" יתר על המידע.

זה תמוהה שבעתיים בהתחשב בעובדה שבנוסף לגולש בפורום אתה גם בעל מקצוע בתחום.

פורסם

עוד לא הבנתי איזה סוג של עצלות מונע מאנשים להושיט את היד מעל לראש ולחגור.

מילא אם זה היה גורם למחלות, לסיכון, לפגיעה בילודה.

ובאמת שאני מנסה להבין ולא מצליח.

אז יש לך לנסוע 100 מטר.

מה יקרה אם תחגור?

ולמען הסדר הטוב אני חייב לציין שהילד של השכן שלי בהמשך הרחוב נסע לא חגור באוטו של אבא שלו כי הגן נמצא 300 מטר בהמשך הרחוב.

כל זה לא מנע מדבילית אחת לצאת במהירות מהחניה שלה, ומהאבא לבלום בחוזקה ומהבן שלו לעוף עם הפרצוף על הדשבורד ולשבור את השיניים הקידמיות.

כולה 300 מטר.

פורסם
לא מסובך כלום.

בוא נגיד שיש לי בעבודה חניון ענק, שצריך לצאת מהאוטו כדי להצמיד כרטיס לקורא כדי לפתוח את השאר.

אני צריך לחגור בתוך החניון? זה מעצבן.

נניח שאני גר בנחלה גדולה במושב ואני עוצר ליד תיבת הדואר בכניסה ואחר כך לא חוגר עד הבית בשטח פרטי שלי.

אני צריך לחגור?

אני אוהב לנסוע בעיגולים בתוך החצר שלי.

חסר מצבים לגיטימיים?

במקום לדון לגופו של עניין אתם נכנסים לדמגוגיה זולה של לדון לגופו של אדם.

דני. אני חייב לציין שזה לא פעם ראשונה שאתה "מתחסד" יתר על המידע.

זה תמוהה שבעתיים בהתחשב בעובדה שבנוסף לגולש בפורום אתה גם בעל מקצוע בתחום.

+1

תודה, זאת הייתה הכוונה שלי.

Polo 2012

• תוכן חדש...