Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VLAD, אני לא מבין לאן אתה חותר?

פותח השרשור בשום מקום לא אמר שכן עבר באדום או שלא עבר באדום. אבל הוא ציין במפורש שכן ניסו להלביש עליו שהוא נהג בשכרות (אגב - דבר כזה אפשרי ללא בדיקה מסודרת בינשוף?).

המשפט בא כדי לבדוק האם הנאשם עבר באור אדום. ע"פ מה שהוצג, כנראה שלא, ומי שהיה שיכור היו המתנדבים ולא הנהג.

אני לא מבין את ציד המכשפות הזה. ידוע שיש תופעה פסולה בחברה, אז נאשים את כולם ליתר ביטחון?

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור,

כל הכבוד! מאוד נהניתי לקרוא את הסיפור שלך, טוב שיש אנשים כמוך שנלחמים ב"דפיקות המשטרתית".

הם עוד ניסו לבטל את ההאשמות נגדך בתנאי שתודה? הזוי משהו..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זאת התשובה למי ששאל, מדוע אני ממורמר..

אבל אני רוצה להגיד לך, VIK014, שלא כל שוטר רושם בדוחות דברים לא מדוייקים או ניתנים להפרכה.

שוטר תנועה ,שמופיע באופן סדיר בבתי משפט לתעבורה, לא מתבלבל בתשובותיו כל כך בקלות (הוא פשוט נדבק למה שרשום בלבד).

גם לא כל שופט (שמבין מצויין, שהשוטר לא זוכר את פרטי האירוע, אחרי שרשם מאז יותר מ 200 דוחות) ייתן יד לשאלות על הנוף מסביב או ירשה לנאשם לעשות צחוק מהשוטר.

ודבר אחרון:

למרות שחלק מהפרטים נשמעים לי כמו תסריט למערכון בידור, אני אצא מנקודה, שהכל נכון ומדוייק,

למזלינו,לא כל אחד מהנאשמים בעבירות תנועה סיים קורס משחק בהצטיינות במגמת התיאטרון, ויכול להתנהג מול השופט +שני שוטרים בצורה כמו

IGALR.

ולכל מי מצדיע לגיבור היום - אני מאחל לכולכם, שכאשר תגדלו ותתבגרו, לא תצטרכו להגיע לבתי קברות להזכרות של חברים\קרובי משפחה,

בגלל גיבור גדול, בטוח בעצמו , שיוכל להתחמק מכל עונש, הודות ליכולת לקרקס בתי משפט.

ולאד אני יכול לספר לך מקרה אחר של אור אדום שגם בו זוכיתי לפני כשנתיים .

שוטר ולא מתנדב החליט שעברתי באדום .

לא אלאה אותך בפרטים מכיוון שזה היה דיי מזמן אבל באופן כללי השוטר לא מילא את חובתו המינימלית.

הוא החליט על פי רמזור אחד מהצד שעברתי ברמזור

ובנוסף הוא עצר אותי בתוך הצומת (מכיוון שהיה פקק)

אז אולי אם היה נותן לי דוח על צומת לא פנוי או משהו כזה התביעה היתה משיגה הרשעה אבל התעקשות השוטר והתובע הביאו את התיק לזיכוי .

השוטר כתב שהוא בדק סנכרון רמזורים וכמובן תאר בפרוטרוט איך עשה את זה , מכיוון שכך הוא רשם בדוח.

הבעיה היא שרמזור אחד מהשניים ממוקם מאוד גרוע ומאחורי עץ שענפיו הסתירו את הרמזור כשהשוטר לא הבין מאיפה זה נפל עליו התחיל לדבר שטויות שסיבכו אותו עוד יותר.

השוטר במקום לבצע את עבודתו המינימלית ולדווח לעיריה (גם על זה חקרתי אותו) לגזום את העץ עמד ונתן דוחות ביום שישי בצהרי היום.

השופט הוא סגן נשיא בית משפט שלום סלאמה , ואני מוכרח לציין שהוא ניחן בחוש הומור ולא משעמם אצלו בישיבות.

למי שיש זמן שיעלה לחדר 411 בבתי המשפט בחיפה וישב מספר שעות אצלו בישיבות.

במקרה יצא שבשנתיים האחרונות נשפטתי על שתי עבירות . בערך 10 שנים לא קיבלתי אף דוח ולא היתי בבית משפט .

אני חייב לציין שלפני 10-15 שנים כמעט ולא היו עבירות שכרות ורוב העבירות היו מהירות

בימים אלו (על פי התרשמותי) רוב התיקים הם שכרות והעונשים מאוד מאוד מאוד כבדים.

אז לכל מי ששותה שלא ינהג ומי שלא השתכנע שיכנס לישיבות של בית משפט הכניסה חופשית....

לא ממש הבנתי מה הקשר של קורס משחק אליי ... אני באופן אישי עוסק בתחום התוכנה והאינטרנט .

פורסם
הוא ציין במפורש שכן ניסו להלביש עליו שהוא נהג בשכרות (אגב - דבר כזה אפשרי ללא בדיקה מסודרת בינשוף?).

נקודה מעניינת וחשובה מאוד!

איך באמת זוג השוטרים הללו תכננו להוכיח את חשדם שהיית שיכור?

האם בוצעה לך בדיקת מאפיינים? האם התבקשת לעבור בדיקת נשיפון או ינשוף?

מוזר מאוד כל העניין הזה :conf:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפותח השרשור,

כל הכבוד! מאוד נהניתי לקרוא את הסיפור שלך, טוב שיש אנשים כמוך שנלחמים ב"דפיקות המשטרתית".

הם עוד ניסו לבטל את ההאשמות נגדך בתנאי שתודה? הזוי משהו..

הם יכלו למשוך את התיק לפני שהתחיל המשפט.

הישיבה הראשונה נקראת הקראה ובה מקריאים לנאשם את כתב האישום זו הישיבה שרוב המשפטים גם מסתיימים כי רוב האנשים מודים או סוגרים עסקה עם התובע.

בכל אופן בהקראה אני כנאשם כפרתי באשמה. מכאן רק השופט יכול להחליט .

כדי להחזיר את הגלגל לאחור אני צריך לחזור בי מהכפירה (כאילו חוזרים לישיבה הראשונה) ואז התובע יכול למשוך את התביעה כאילו לא היה הדוח ובעצם כאילו העניין לא הובא להכרעת בית המשפט.

יכלתי לא לחזור בי מכפירתי ולהסתמך על פסיקת השופט וגם לבקש הוצאות ואכן "איימתי" על התובע שאבקש הוצאות ואמרתי שאם מוכנים למשוך את התביעה אני מוכן לוותר על הוצאות וכך גרמתי לו להבין שיש לו מה להפסיד בהמשך ניהול המשפט ולא רק שאולי אני אזוכה עוד המשטרה תשלם לי.

מבחינתי אפילו שהיתי דיי בטוח שאזוכה היתי גם דיי בטוח שלא אקבל הוצאות בכל מקרה והיתי גם דיי מותש מבחינה מנטלית , כי עד כמה שזה נשמע משעשע המתח והריכוז הוא רב שלא נדבר על כך שקשה להרדם בלילה שלפני כי בראש מריצים תרחישים של שאלות ותשובות.

פורסם
נקודה מעניינת וחשובה מאוד!

איך באמת זוג השוטרים הללו תכננו להוכיח את חשדם שהיית שיכור?

האם בוצעה לך בדיקת מאפיינים? האם התבקשת לעבור בדיקת נשיפון או ינשוף?

מוזר מאוד כל העניין הזה :conf:

עצרו אותי בכביש וממש לא הבתי מה רוצים ממני

אחד השוטרים יצא מהרכב והכניס את הראש שלו לתוך הרכב שלי והתחיל להריח אותי .

ואז התחיל לצעוק עליי שאני שיכור והוא יקח לי את הרשיון ויכול לקחת לי גם את הרכב.

אמרתי לו שמכאן אני נוסע ללכשת תנועה לבצע בדיקת ינשוף ולבית חולים רמבם (שנמצא קרוב מאוד למקום)לתת דגימת דם.

מכיוון שלא שתיתי כלום שבועות לפני היתי בטוח שאין לי מה לחשוש ואז הם המציאו את סיפור האור האדום.

את השתלשות ענין השכרות הם לא הזכירו למרות שדרשתי זאת מהם למעט שהשוטר רשם במזכר בצד האחורי משהו בסגנון :

"אמרתי לו מה אתה שיכור עברת באדום"

אני מניח שבגלל שביתת הקלדניות השופט היה מאוד מאוד ממוקד ולא היה מוכן לשמוע את סיפורי ה"צבע" מסביב וכך מכיוון שהסיפור הזה לא היה ממש קשור למהות העבירה השופט ממש קטע אותי ואמר שזה קשור לעניינו והישיבה היא בנושא אור אדום ולא עברת שכרות.

פורסם

סלאמה? הוא היה בבימ"ש לתעבורה הרבה זמן ועבר לפני כשנה לשלום וכל התיקים שלו עברו לשופטת מגי כהן שגם היא לא מזמן עזבה את בימ"ש לתעבורה.

בכל מקרה, סלאמה הוא באמת שופט טוב, צעיר ומוערך שרואה לנגד עיניו את העובדות ולא מחפש הרשעות בכל מחיר.

מוזר שהתיק שלך בכלל הגיע לסלאמה. כנראה שהתחלתם את הדיונים אצלו לפני שהוא עזב את התעבורה, נכון?

פורסם
סלאמה? הוא היה בבימ"ש לתעבורה הרבה זמן ועבר לפני כשנה לשלום וכל התיקים שלו עברו לשופטת מגי כהן שגם היא לא מזמן עזבה את בימ"ש לתעבורה.

בכל מקרה, סלאמה הוא באמת שופט טוב, צעיר ומוערך שרואה לנגד עיניו את העובדות ולא מחפש הרשעות בכל מחיר.

מוזר שהתיק שלך בכלל הגיע לסלאמה. כנראה שהתחלתם את הדיונים אצלו לפני שהוא עזב את התעבורה, נכון?

לא ממש מכיר את מה שקורה במסדרונות בית המשפט .

העבירה היתה באפריל השנה (סוף אפריל) וההקראה היתה לפני חודשיים .

אבל הוא עכשיו סגן נשיא בית משפט שלום אז כנראה שזה הקידום שהוא קיבל.

פורסם

תענוג לקרוא! כל הכבוד!

נראה לי ששני האנאלפבתים ייחשבו פעמים לפני הדוח הפיקטיבי הבא...

אגב מבחינה משפטית, האם סירוב לחתום על הדו"ח - מבלי לרשום את תגובתך, שקול לתוגבת הנהג כלא מודה וכו'?

פורסם

אם חתמת או לא חתמת שקיבלת את הדו"ח זה חסר כל משמעות מבחינת מהות העבירה.

חתימה על הדו"ח לכאורה שקולה לחתימה על מכתב רשום שמגיע בדואר - גם אם לא תיקח את הרשום, רואים אותך כמי שסירב לקבל וההליכים נמשכים כאילו קיבלת את המכתב בפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
זאת התשובה למי ששאל, מדוע אני ממורמר..

אבל אני רוצה להגיד לך, VIK014, שלא כל שוטר רושם בדוחות דברים לא מדוייקים או ניתנים להפרכה.

שוטר תנועה ,שמופיע באופן סדיר בבתי משפט לתעבורה, לא מתבלבל בתשובותיו כל כך בקלות (הוא פשוט נדבק למה שרשום בלבד).

גם לא כל שופט (שמבין מצויין, שהשוטר לא זוכר את פרטי האירוע, אחרי שרשם מאז יותר מ 200 דוחות) ייתן יד לשאלות על הנוף מסביב או ירשה לנאשם לעשות צחוק מהשוטר.

ודבר אחרון:

למרות שחלק מהפרטים נשמעים לי כמו תסריט למערכון בידור, אני אצא מנקודה, שהכל נכון ומדוייק,

למזלינו,לא כל אחד מהנאשמים בעבירות תנועה סיים קורס משחק בהצטיינות במגמת התיאטרון, ויכול להתנהג מול השופט +שני שוטרים בצורה כמו

IGALR.

ולכל מי מצדיע לגיבור היום - אני מאחל לכולכם, שכאשר תגדלו ותתבגרו, לא תצטרכו להגיע לבתי קברות להזכרות של חברים\קרובי משפחה,

בגלל גיבור גדול, בטוח בעצמו , שיוכל להתחמק מכל עונש, הודות ליכולת לקרקס בתי משפט.

בכל הכבוד אתה לוקח את הסיטואציה רחוק מדי. מסקנתך לפיה כל מי שזוכה השיג את זיכויו בזכות כשרון משחק, מניפולציה וכיו"ב, פשוט אינה נכונה. ודאי שקיימים גם מקרים כאלו, אלא שהם נדירים מאוד. מרבית משפטי התעבורה מסתיימים בהרשעה, בין לאחר הודאת הנאשם בשלב ההקראה, בין לאחר שלב ההוכחות, בין בעיקבות עיסקת טיעון. המקרים בהם בית המשפט יזכה את הנאשם לאחר שלב ההוכחות, אינם רבים, ודאי שכך כשהוא אינו מיוצג. למרות ששופטים הם בראש וראשונה בני אדם, הרי שנסיונם הרב הוא שמאפשר להם סוג של הגנה בפני כשרון משחק, משובח ככל שיהיה. גם תבונה אינך צריך להתבייש מלייחס להם.

פורסם

VLAD בשבילך עוד סיפור על עבודת המשטרה .

כשהשוטר מבצע אכיפה מהצד כלומר הוא רואה רק רמזור אחד החוק מחייב אותו לבצע בדיקת התאמת רמזורים לפני או אחרי אכיפה.

ואכן במקרה שלי השוטר נזכר באמצע הדוח לציין "טרם אכיפה בדקתי התאמת ברמזורים שלפני ואחרי."

הבעיה היא שאין נוהל מסודר לאופן שבו יש לבצע את בדיקת התאמת הרמזורים.

בחקירה הנגדית שאלתי את שני השוטרים האם עצרו ויצאו מהרכב כדי לבדוק את הרמזור.

שניהם ענו לי את אותה התשובה שפשוט הדהימה אותי

נסענו מהכיוון שאתה נסעת וראינו שהרמזור בסדר.

שאלתי כדי לוודא איפה עצרתם כדי לבדוק את הרמזור הם מאוד התפלאו ואמרו שהם לא עצרו הם פשוט עברו בצומת והסתכלו על הרמזור.

• תוכן חדש...