Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקווה שהשוטרים יהיו יותר יסודיים בעתיד, כדי שמי שבאמת עבר באור אדום, לא יוכל בשום פנים ואופן להנות מהספק ולהתחמק מעונש חמור, כי זה בנפשנו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כל הכבוד, מוריד בפניך את הכובע (שאין לי).

אחרי קריאת כל הנ"ל אני שמח ועצוב - שמח בשבילך ועצוב שיש שוטרים כאלו שקרנים, תחמנים ורמאים שפועלים בשירות החוק. בזיון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בהחלט יפה. מקווה שהמקרה שלך לפחות יעורר ספק אצל אלו שממהרים להודות, גם אם הם מרגישים שנעשה להם עוול, בין בשל ביטול זמן, בין בשל מורא בית המשפט ותוצאות ההליך. יחד עם זאת כדאי לזכור שאין מדובר ב"כוחות שווים" ולאו דוקא בגלל העדפת גירסת התביעה ע"י ביהמ"ש. בעוד שהנאשם הוא בד"כ אזרח מפוחד שהמפגש עם מערכת כזו עבורו הוא זר ומאיים, הרי שהתביעה "משופשת" ויודעת כיצד לנהוג, בין לגוף הענין ובין לגופם של אנשים המעורבים בהליך.

פורסם
זאת אומרת, השופט עוזר לך להפיל את הדוח?!

:?

בין תפקידיו של השופט הוא גם לשמור שיהיה משפט הוגן.

כשהשוטר השני הגיש את התצהיר שלו גם השופט וגם התובע אמרו שהתצהיר לא מפורט וכללי מאוד.

לתומי חשבתי שהמשמעות היא שהתהצהיר לא תורם לתיק.

מדבריו של השופט הבנתי שלא כך הדבר.

בין יתר תפקידו של השופט לשמור על משפט הוגן והשופט הזה באופן מיוחד הוא מאוד אקטיבי.

למשל אחת הטענות שלי היתה שאם השוטר הבחין בי במרחק 30 מטר כמובן שהוא היה חייב להמתין שאני אכנס לצומת ואז אחצה את הצומת שזה עוד 20 מטר ורק אז השוטר יצא אחרי וגם הוא היה צריך לחצות את הצומת שזה עוד 20 מטר כלומר יש בערך 70 מטר מכיוון שהרמזור של השוטר ירוק רק 5 שניות זה לא הגיוני . כמובן שלפני שהצגתי את הטענה הזו שאלתי את השוטר אם הוא הפעיל סירנות כאשר מטרת השאלה היתה לסתור טענה שלו שהוא נכנס או יצא מהצומת באדום.

כשהצגתי את הטענה היחסית מורכבת הזו השופט העיר שבמהירות של 162קמש (שזה היה התיק הקודם) זה מהיר מאוד כמובן שאני אמרתי שאפילו המשטרה לא טענה שנסעתי במהירות מופרזת.

בכל אופן במשפט הספציפי הזה היתה בעיה נוספת בגלל שביתת הקלדניות שזה מאוד הקשה וצמצם משמעותית את היכולת להציג ולרשום בפרוטוקול טענות מורכבות.

פורסם
בהחלט יפה. מקווה שהמקרה שלך לפחות יעורר ספק אצל אלו שממהרים להודות, גם אם הם מרגישים שנעשה להם עוול, בין בשל ביטול זמן, בין בשל מורא בית המשפט ותוצאות ההליך. יחד עם זאת כדאי לזכור שאין מדובר ב"כוחות שווים" ולאו דוקא בגלל העדפת גירסת התביעה ע"י ביהמ"ש. בעוד שהנאשם הוא בד"כ אזרח מפוחד שהמפגש עם מערכת כזו עבורו הוא זר ומאיים, הרי שהתביעה "משופשת" ויודעת כיצד לנהוג, בין לגוף הענין ובין לגופם של אנשים המעורבים בהליך.

קיבלתי את הרשיון בשנת 87 ואחרי יומיים עצר שוטר ממשטרת תנועה בשם וינשטוק.

ונתן לי דוח על הפרעה לתנועה.

ביקשתי להשפט וזוכיתי .

מאז כמעט כל דוח (לא שהיו הרבה) אני נותן לבית המשפט להכריע.

פורסם
נקווה שהשוטרים יהיו יותר יסודיים בעתיד, כדי שמי שבאמת עבר באור אדום, לא יוכל בשום פנים ואופן להנות מהספק ולהתחמק מעונש חמור, כי זה בנפשנו.

זאת התשובה למי ששאל, מדוע אני ממורמר..

אבל אני רוצה להגיד לך, VIK014, שלא כל שוטר רושם בדוחות דברים לא מדוייקים או ניתנים להפרכה.

שוטר תנועה ,שמופיע באופן סדיר בבתי משפט לתעבורה, לא מתבלבל בתשובותיו כל כך בקלות (הוא פשוט נדבק למה שרשום בלבד).

גם לא כל שופט (שמבין מצויין, שהשוטר לא זוכר את פרטי האירוע, אחרי שרשם מאז יותר מ 200 דוחות) ייתן יד לשאלות על הנוף מסביב או ירשה לנאשם לעשות צחוק מהשוטר.

ודבר אחרון:

למרות שחלק מהפרטים נשמעים לי כמו תסריט למערכון בידור, אני אצא מנקודה, שהכל נכון ומדוייק,

למזלינו,לא כל אחד מהנאשמים בעבירות תנועה סיים קורס משחק בהצטיינות במגמת התיאטרון, ויכול להתנהג מול השופט +שני שוטרים בצורה כמו

IGALR.

ולכל מי מצדיע לגיבור היום - אני מאחל לכולכם, שכאשר תגדלו ותתבגרו, לא תצטרכו להגיע לבתי קברות להזכרות של חברים\קרובי משפחה,

בגלל גיבור גדול, בטוח בעצמו , שיוכל להתחמק מכל עונש, הודות ליכולת לקרקס בתי משפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...