Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית השנה 2010 - פולקסוואגן פולו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על סמך מה בחרו בפולו על פני הIQ? איזה אלמנטים חדשים מביאה הפולו חוץ ממנוע 1.2 טורבו לא אמין? (הIQ באירופה = יאריס בארץ?)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

השנה לא הייתה מתמודדת מיוחדת באמת שהגיעה לה לזכות.

הפולו סתם זכתה בגלל ניקוד עדיף, וכל העניין של המשבר והחיסכון בדלק. (אה, וגם העובדה שהיא אירופאית:?)

קקטוסולר ידנית

פורסם

למה ה- 1.2 לא אמין? יש כבר הוכחות בשטח?

על כל פנים, אני הייתי בוחר באסטרה, כי היא פשוט נראית טוב. אולי מנוע ה- 1.2 מצדיק זכיה, אולי הוא + הרכב קורצים לאירופאים? הרי שם אנשים מרגישים בנוח גם בטווינגו, ולא צריכים האמר כדי להסתובב ברחובות פאריס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
על סמך מה בחרו בפולו על פני הIQ? איזה אלמנטים חדשים מביאה הפולו חוץ ממנוע 1.2 טורבו לא אמין? (הIQ באירופה = יאריס בארץ?)

לפי מה החלטת שמנוע ה 1.2 טורבו החדש לא אמין? הוא בקושי בשוק.

ה IQ היא דגם חדש, ממש לא היאריס. הביקורות ממש מהללות וטוענות שבהחלט מדובר ברכב גאוני. קטן (בגודל של סמארט בערך) אך מרווח ל 3 מבוגרים, חסכוני ומהנה לנהיגה.

emotion of motion

פורסם

לדעתי הפולו נראית מצויין והיא משדרגת את המראה והאיכות של הסגמנט הזה בצורה משמעותית.

בסקר שהיה לא מזמן הצבעתי לה ואני רואה שפגעתי בול.

נו יאללה, מתי היא מגיעה לארץ? במשפחה שלי מחכים להזמין אותה על מנת להחליף את אחותה הוותיקה משנת 2003.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על סמך מה הקביעה הנ"ל ?

נשמח לראות את הסטטיסטיקה על פיה קבעת את הקביעה הנחרצת הזו, וכמובן נרצה לראות מול מי נעשתה ההשוואה אשר גרמה לקביעה הזו.

באם לא מדובר שוב על תופעת הישראלי יודע הכול, או בורות ודעה קדומה לשמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בדומה לאירוויזיון שהפך עם השנים מפסטיבל פופ עדכני לתחרות קיטשית של מוזיקה דביקה, המלווה בפוליטיזציה רגיונלית, כך איבד תואר "מכונית השנה" את הבסיס הערכי לקיומו. המכוניות שנבחרו בשנות הששים/שבעים היו ברובן מעניינות ופורצות דרך במובן זה או אחר. רוב מה שקרה מאז הוא פשוט בדיחה.

ולעניין ה-IQ, מה לעשות ומסורתית לוקה חבר השופטים בקסנופוביה(שנאת זרים)...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ולעניין ה-IQ, מה לעשות ומסורתית לוקה חבר השופטים בקסנופוביה(שנאת זרים)...

למרות שבעבר זה לא הפריע להם לבחור במכוניות יפניות כמכוניות השנה, אני ממש מסכים איתך.

בביקורי האחרון באירופה ראיתי את ה IQ הגאונית. מדובר על רכב קטן (ויפיפה) ששובר מספר מוסכמות לגבי גודל של רכב ויכולת הניצול הפנימי. רכב ממש מרשים.

לגבי הבחירות המוזרות, הרי ששנה שעברה הייתה הזויה עוד יותר, לבחור באופל אינסיניה (מכונית מרשימה למראה וחוץ מזה לא מביאה שום מסר או חידוש לעולם) רק מוכיחה עד כמה התחרות הזו "מכונית השנה" איבדה את הדרך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הקביעה שהמנוע של הפולו לא אמינה עם כל הכבוד פשוט לא ראויה לתגובה.

מעבר לכך ההצדקה היחידה לבחור רכב זקן באופיו ומשעמם על רכבים כמו הiq והc3 פיקאסו,היא רק פוליטית.

• תוכן חדש...