Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם ניתן לעשות ביטוח חובה+מקיף לרכב במקום X וצד ג' בלבד לצעיר במקום Y?

בתודה מראש

פורסם

כן. שקול גם את האפשרות לבטח בחובה, צד ג' וביטוח גניבה (מקיף ללא תאונות).

כדאי להתיעץ עם סוכן ביטוח לגבי הפרוצדורה הזאת ומה קורה במקרה של חלילה נזק הדורש תביעה של הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זהו שיש לי ביטוח חובה על האוטו לא על צעיר ואני צעיר.

אבל הבנתי מהפורום שכל עוד יש סעיפים 1,3,7 לא צריך ביטוח צעיר וזה בולשיט

פורסם
כן. שקול גם את האפשרות לבטח בחובה, צד ג' וביטוח גניבה (מקיף ללא תאונות).

כדאי להתיעץ עם סוכן ביטוח לגבי הפרוצדורה הזאת ומה קורה במקרה של חלילה נזק הדורש תביעה של הביטוח.

מנסיון שלי אי אפשר.

רציתי לעשות בשבילי (נהג חדש,צעיר)ביטוח צד ג' בלבד בחברה מסוימת שהאוטו מבוטח בביטוח מקיף בחברה אחרת ולא איפשרו.

הם אמרו שזה כפל ביטוח ואי אפשר.

פורסם

ביטוח מקיף כולל כבר בתוכו כיסוי לתביעות צד ג' -וודאי שזה כפל ביטוח.

אפשר לעשות ביטוח חובה במקום אחד ומקיף /צד ג' במקום אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תאורטית אפשר לבטח את הרכב ב-10 חברות ביטוח שונות, כלכלית זה לא משתלם בכלל.

צריך לקחת בחשבון שבמקרה של כפל ביטוחים, זכותן של חברות הביטוח להתחלק ביניהן בנזק וכך אם יש 10 חברות שביטחו את הרכב, אזי הן יכולות להחליט שכל אחת משלמת רק עשירית מהנזק. במקרה שכזה "שרפת" 10 פוליסות שבחידוש יבקשו תוספת פרמיה עקב תביעה.

מה שכתוב כאן, זה לצורך ההסבר הסכמתי על קצה המזלג. מעשית זה יותר מורכב וממש לא כדאי להתחכם בדברים שכאלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...