Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום ניפתסתי על ידי שוטר כאשר אינני חגור.

המצב היה שיצאתי משטיפה(תחנת דלק) לא חגור במטרה לחגור אחרי היציאה וההשתלבות עם הכביש,

ברגע שיצאתי עצר אותי השטור וטענתי בפנוי שלא היה לי שדה ראיה טוב והורדתי חגורה על מנת להישאן קדימה ולראות את המתרחש.

השוטר לא קיבל טיעון זה וכתב לי דו"ח.

הקנס הסתכם ב250 ש"ח ו6 נקודות (עבירה תנועה ראושנה שלי)

כרגע אני נהג חדש עד לחודש שינואר הקרוב.השאלה שלי היא כל כמה שנים מתקזזים הנקודות?

האם אפשר להמיר את הדו"ח לאזראהרה בהתחשב בזה שזאת עבירה ראשונה?

(העברתי חיפוש בפורם ולא מצאתי תשובות לשאלות אלה)

פורסם

אזהרה אתה לא יכל לקבל מכיוון שאתה לא עומד בקריטריונים.

(נהג חדש) צריך ותק של 5 שנים לפחות בנהיגה.

חגורה ניתן להוריד רק כאשר אתה נוסע לאחור, וגם במקרה הזה אין צורך כי המראות מסייעות לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובה המהירה

שאלה נוספת היא האם ישנו חוק קיזוז נקודות?

כל כמה שנים מוחקים/מפחיתים את כמות הנקודות שצברתי?

פורסם

שיטת הניקוד החדשה, נאכפת ע"י משרד הרשוי.

כנס ללינק הזה כאן :arrow:

תבחר באפשרות השניה: מידע שימושי-שאלות נפוצות-נהיגה-שיטת ניקוד.

יש תשובות לשאלה ששאלת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...