Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

diamond vision h4

shlomi ohana
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רכב מסוג סובארו אימפרזה gx, וברצוני להתקין ברכב את מנורת הדיאמונד וייזן h4 של פיליפס בפנסי הרכב ופנסי הערפל.

האם המנורות האלה באמת נראות כמו קסנון ושוות את המחיר שלהם או שהם בכלל לא מאירות חזק ולא שוות.

אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את המנורה,מחיר,תמורה,וכו'...

*שמעתי שיש גם מנורה שנקראת vision plus,היא יותר חזקה מהמנורות לעיל?

פורסם

דיברו על זה ב24352435 דיונים. אתה לא יכול להתקין H7 אם ברכב שלך יש H4.

יש דיונים עם הסברים על הסוגים השונים של פיליפס ביניהם הדיאמונד ויזן והפלוס. תעשה חיפוש

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

היות ואני אישית הייתי פעיל בכמה דיונים כאלה אני חולק עליך. אבל לא משנה

דיאמונד-ויזן = נורה שנותנת אפקט דמוי קסנון של פיליפס. יש ויכוחים רבים לגבי החוקיות שלה בארץ ויש דוגמאות רבות של חברי פורום שרכבם "הורד מהכביש" בזכות הנורה.

ויזן פלוס = מתיימרת לתת 50% יותר הארה (בצבע לבן) בפועל זה לא נכון, היא רק מאירה קצת יותר חזק.

יש לי תחושה שאתה לא יודע אם ברכב שלך יש H7 או H4. בדוק את זה בספר הרכב או עם חברי הפורום.

-איוניק 5 עלית

פורסם

אז שווה יותר לקחת אותה אם היא מאירה חזק יותר לא?

ומה יש מצב שמורידים אותי מהכביש על הנורה הזאת?מה היא לא חוקית?הבנתי שהם עוברות טסט.

פורסם

גם אם זה עובר טסט לא נראה לי שאני צריך להסביר לך כמה מבאס זה ליפול על שוטר עם סיבוב שיפנק אותך ב-1000 ש"ח קנס וזימון להתייצב יום אחרי בתחנה להראות שהחלפת נורות.

הפיליפס ויזן+ מאירות קצת יותר מהנורה הרגילה אבל זה גם תלוי בריפלקטור שיש בכל רכב ורכב.

לידיעתך, רק נורות בעלות תקן אירופאי מתאימות לחוק הישראלי.

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא הבנתי אחי,

אז אם המצב הוא שהעונש מהנורה הזאת הוא כמו העונש מקסנון לא עדיף כבר להשקיע 700 שקל לוקנות את ה6000/8000k.

אני חשבתי לשים את הנורה הזאת רק בגלל שהיא חוקית לפי מה שהבנתי ועוברת טסט.

פורסם

יש נורות שמאירות בלבן חוקיות בעלות תקן.

קסנון שלא הגיע עם הרכב מהמפעל אינו חוקי וגם אינו עובר טסט. אותו סט קסנון סיני זול עליו אתה מדבר מועד למליון תקלות ונורות שרופות.

-איוניק 5 עלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...