Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה! דבר ראשון תיתקשר לחברת האשראי לבטל את הכרטיס שלא יחגגו לך עליו. בנוגע לת.ז לך למשרד הפנים שלם 60 שקל ותקבל חדש. בנוגע לרישיון אותו דבר אבל אני לא יודע כמה זה יעלה לך. נ.ב תנסה נסיון קטן ותיתקשר אליהם בראש קטן ותגיד שהרישיון החדש עדין לא הגיע לך אז אולי ישלחו לך חדש. ובנוגע לנסיעה ללא רישיון אני יודע שיצא חוק שלא חייב לשאת את הרישיון עליך כי הם יכולים לבדוק במסוף, אבל יש בעיה קטנה שאין לך גם ת.ז אז השאלה איך תוכיח שזה באמת אתה!

פורסם

הוצאת רישיון- גש למשרד הרישוי, שלם סכום קטן (עד 100 שח לא זוכר בדיוק כמה), קבל רישיון זמני והפלסטיק יגיע הבייתה כשבועיים שלושה לאחר מכן.

פורסם

ועוד שאלה, אני אצטרך לשלם אגרה על הרישיון הזמני? אם אינני טועה הוא יהיה זהה לרישיון שמקבלים אחרי שעוברים טסט ונמצאים בתקופת המלווה. עליו היה צריך לשלם אגרה של 130 שקל

Renault clio RT 1994

פורסם

אלכס תבדוק טוב את האגרה שמבקשים ממך לשלם, שינו את המחירים מספר פעמים השנה.

הכוונה לבדוק - אגרה לחידוש \ אובדן וכד'

פורסם

תודה לכולם על התשובות. ביום ראשון אלך למשרד הפנים ולמשרד הרישוי להוציא מסמכים חדשים.

השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש ברכב שלי? יש לי ביטוח חובה וביטוח מקיף עם גילי,שמי ומספר תעודת הזהות רשום עליהם וכמובן רישיון הרכב הרשום על שמי. האם אוכל להשתמש ברכב בסוף השבוע הזה?

Renault clio RT 1994

פורסם

תמתין עד יום ראשון. למה?

יום שישי בערב (שבוע שעבר) איבדתי את הארנק. גיליתי זאת רק ביום שבת בערב,

וכבר יום ראשון על הבוקר הייתי במשרד הרישוי (בבני ברק). תוך 5 דקות הנפיקו לי רשיון זמני,

עליו יש לשלם 55 שקלים אגרה. את כרטיס האשראי כבר ביטלתי.

מסיבה כלשהי, החלטתי להמתין עם התשלום, ומספר שעות לאחר מכן - קיבלתי טלפון שהארנק

נמצא. הגעתי לביתם של זוג נחמד שהשיבו לי את הארנק (וזכו לבקבוק יין בתמורה...).

נסים כן קורים :-)

נ.ב

כשאיבדתי את הארנק, הוא היה ריק לחלוטין מכסף, ועדיין היה עולה מעל 200 ש"ח להחליף אותו ואת כל

הכרטיסים הקיימים בו :evil:

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אה רק 55 שקל? אני הכנתי את עצמי ללא פחות מ100 שקל..

אני מקווה מאד שאני אפול על אנשים דומים כמוך. אני יודע שאני הייתי מחזיר ארנק או כל דבר אחר שהייתי מוצא וזה כבר קרה בעבר ולא פעם אחת

תודה לכולם על התגובות

Renault clio RT 1994

פורסם
בנוגע לנסיעה ללא רישיון אני יודע שיצא חוק שלא חייב לשאת את הרישיון עליך כי הם יכולים לבדוק במסוף

לא יצא שום חוק - נסיעה ללא מסמכים (רשיון נהיגה/רישיון רכב וכד') היא עבירה שיכולה להוביל לקבלת קנס.

יצאה הנחיה פנימית לשוטרים שלא לתת דוחו"ת כאשר זאת בעצם העבירה היחידה.

בד"כ עוצרים נהגים לביקורת דרכים ואז מתגלה שהרשיון נשכח. במקרה שכזה ההנחיה לשוטרים היא לא להקפיד על דו"ח, לבדוק במסוף וזהו.

אבל, אם שוטר עוצר נהג/ת בגלל שלדוגמה לא נתת זכות קדימה/עקפת מימין/ חצית קו לבן/פירססת במקום אסור, לא אותת וכד', ויתברר שאין לך רשיון, הוא אמור לתת לך דו"ח על העבירה שבגללה עצר אותך ויכול לתת לך גם דו"ח על כך שאין לך רשיון איתך, למרות שבדק במסוף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...