רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
במקרה היום נכנסתי למוסך אקספרס חולון בשביל להכניס רכב של העבודה ומשהו הסיט לי קצת את העיניים מכל שאר המכוניות שהיו שם מרחוק זה נראה כמו אינטר (מוסך בכלל של פורד מזדה) מקרוב זה היה נראה יותר כמו פורד אינטר שעברה תאונה כל כך קשה ובחיים לא ראיתי מצב כזה אין לי מילים להוסיף חוץ מתמונות. אין לי מושג מה קרה איך קרה ולמה קרה אפילו האחראי רכבים צבאים במוסך לא ידע . נ.ב בצד ימין איפה שהמכה פשוט עמדתי איפה שהנהג אמור לשבת וכשמכניסים את היד מהחלון מגיעים ישר למשענת של היד !
הודעה אחרונה מאת citroenb4, -
- 8 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2009/12/new-dacia-duster-4x4-modern-day-lada.html ג'יפון לעניים. אני לא מבין מה הארופיים פתאום נזכרו להתחיל לייצר גיפים שבארה"ב הפסיקו לקנות ג'יפים.
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קנית מכונת כביסה מומלצת וגילית בבית שהיא לא שווה הרבה? סט הסירים שהזמנת ממש לא כמו שציפית שהוא יהיה? עם המכונית שלך זה לא יקרה. לא עם מבחני הדרך, שמקלים מאוד על תהליך הבחירה של הרכב החדש. מה דעתכם על הדבר הבא- ראיתם מישהו שמצא חן בעיניכם ואתם רוצים לדעת עליו ה-כ-ל. מה הוא לובש, איזה אוכל הוא אוהב לאכול, איך הוא קם בבוקר וממה הוא מתעצבן. אין סיכוי לדעת את כל הפרטים הללו בלי להיפגש עם ה'מטרה' שסימנתם, להכיר אותו לעומק ולהעביר איתו את הזמן. אם רק הייתה אפשרות לפתוח עיתון ושם לקבל כל פרט שנצטרך... ובכן, חדשות טובות- אמנם זה לא קורה ביחסים רומנטיים, אבל בעולם הרכב זה קיים ונחשב לאחד התחומים הפופולאריים בו. זה נקרא מבחן דרך. מבחני הדרכים הם כאלו המאפשרים לנו ללמ…
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
כל כך מהר!
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין באוטו שלי חיישני חנייה ואני מעוניין בהמלצות לדגמים ובנוסף רציתי לשאול אצל אבא שלי מותקנים כאלה הקטע ששמתי לב זה שהם משום מה כול הזמן מצפצפים באזור תחנות דלק, רציתי לדעת אם זה אצל כולם או יכול להיות שאבא שלי קנה חיישנים לא טובים
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
מחר בחדשות ערוץ 2 אני מופיע. עושים כתבה על מחירי הטסטים המופקעים, ועל הדבר הזה שנקרא ''טסט פנימי'' שביצועו חובה ועלותו חינמית, ובכל זאת המורים מחייבים את התלמידים לשלם עליהם. אם למישהו יש להוסיף בנושא זה הזמן . ''חדשות ערוץ 2 '' הפרסום הגיעו מוקדם ממה שציפיתי
הודעה אחרונה מאת erezoni11, -
- 3 תגובות
- 904 צפיות
יש לנו דובלו 2008 עכשיו לפי מה שהבנתי הצורה של 2010 תיהיה שונה מ2008 עכשיו רציתי לדעת אם צורה חדשה מורידה את המחירון בהרבה או אם בכלל מוריד את המחירון ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, לפני מספר שעות אשתי עשתה תאונה קלה עם הרכב, באשמתה. הרכב הוא בבעלות של הוריי, וגם הביטוח הוא על שמם. השאלה היא - אם הביטוח יופעל עקב תאונה זו, האם אפשר איכשהו להמנע מהעלאת הפרמיה של הוריי בשנים הבאות עקב תביעה זו? (ע"י כך שנטען שאשתי היתה זו שנהגה) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 4 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום, הציאו לי להחליף את מערכת מיגון "עלוקה" ב"איתוראן SAVE" באותו מחיר בסוכנות סקודה עבור דגם פביה החדשה. תשלום חושדי הוא 23 שקלים לאיתוראן, אבל הנחה בביטוח מקיף (של צ'מפיון) בסביבות 200 שקלים. השאלה שלי קודם כל האם מישהו מכיר את מערכת מיגון זאת? האם שווה להחליף ביניהם (באיתוראן אין צורך בקודן וזה נוח) והאם בחברות ביטוח אחרות יעריכו את רמת מיגון של "איתוראן SAVE" באותה רמה כמו ה"עלוקה" (ויתנו הנחה דומה)?
הודעה אחרונה מאת kaizersose, -
סקר- מכונית לנהג 1 2
מאת MAGEN200-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם ההייתי רוצה לשמוע את דעתכם מי היא המכונית לנהג בישראל הפרמטרים מבחינת מכונית הם: הנאה מנהיגה קשר וחיבור מיצד המכונית לנהג
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, בעבר קניתי מכוניות בזול ומכרתי ביותר . ועכשיו אני שוב עוסק בזה... אבל, אמרו לי שאני צריך לפי חוק לדווח לקונה על כל תאונה או מנוע חלש וכדומה . אבל, שאני קונה רכב אני בעצמי לא בודק, אני לוקח כמציאה ומוכר כמציאה . האם זה נכון ? ואם כן איך אני פוטר את זה ? כשאני מוכר את הרכב, אני אומר לקונה אני מוכר "ברזל". יכול להיות האוטו מצוין, יכול להיות האוטו לא מצוין . איך אני פוטר את זה מבלי סיבה לתביעה עתידית ? תודה
הודעה אחרונה מאת 318m, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/solar-auto-battery-charger/ המחיר שלו נמוך והם עושים משלוחים לישראל. הבנתי שאפשר לחבר אותו קבוע ישירות למצבר. השאלה האם באמת יכול לעזור ולא לפגוע במצבר? (לא אכפת לי אם אאלץ למלא עוד כמה טיפות מים במצבר כל חודש) האם לא יכולה להיות זליגה כלשהי? האם יכול לפצות על CarPC שנמצא במצב Standby? דעתכם...
הודעה אחרונה מאת ספיידרמן, -
שלום לכולם, כבר זמן מה אני מסוקרן לגבי יבוא אישי של מאזדה 3 2.0 ידנית. לדעתי, התמורה, במיוחד ביחס למחיר וההיצע של מכוניות ידניות בארץ היא לא פחות ממעולה. מנוע חזק, התנהגות כביש קרובה לספורטיבית, אמינות ופרופיל נמוך (לא רק של הצמיגים ). לדעתי זאת אלטרנטיבה מעולה לרכב ספורטיבי. מכוון שנזק מוטורס שמים עלינו אתם יודעים מה ובאיזה גודל, האפשרות היחידה היא יבוא אישי. אני יודע שאי אפשר לייבא מארה"ב מכוניות יפניות, אך מצד שני שמעתי שהביאו לפה מיאטה... עם כל חוקי היבוא החדשים אני כבר מבולבל. מישהו יודע אם זה אפשרי? ואם כן, האם המחיר הסופי יהיה לפחות לא יקר יותר מקניית מקבילתה האוטומתית מאותו שנתון בארץ? הרי ידוע שככל שהמכונית זולה יותר לקנייה בארץ כך יורדת כדאיות היבוא. …
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! שמעתי שיצא חוק שצריך לעבור קורס שעולה 700 שקל לפני שאוכל לגשת לתאוריה ורציתי לשאול באיזה גיל אני יכול לקחת את הקורס באיזה גיל לעשות תאוריה ובאיזה גיל להתחיל ללמוד נהיגה? תודה רבה.
- 0 תגובות
- 598 צפיות
מחפש גיר אוטומט לרנו קליאו 94 צרו קשר 0525530310
הודעה אחרונה מאת gutesh, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה די טחונה, אבל לא מצאתי שום הסבר מסודר מה עלי לעשות, קיבלתי דו"ח תנועה על מהירות בעודי נוהג על רכב של אבי, ברצוני להעביר את הדו"ח על שמי וכמו כן לבקש המרת הדו"ח לאזהרה עקב עברי התעבורתי הנקי. איך עלי לנהוג: קודם להעביר את הדו"ח על שמי ורק לאחר מכן לבקש להמירו לאזהרה? יש טופס מסודר להעברת הדו"ח או שאני פשוט כותב איזשהו תצהיר ? למי עלי להפנות את הבקשה? (גם לגבי העברת הדו"ח וגם לגבי ביטולו)? (לא אמור להיות מצורף ספח כלשהו לדו"ח בו יש באפשרותי לערער?) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MikiR, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני מעניין להשתמש בשירותים של אחת "החברות ליבוא אישי" שצצות בזמן האחרון, רציתי לדעת ממה להיזהר,או לשים דגש ואיך לזהות חברה אמינה וטובה. +מה מנוע מהרבה אנשים להשתמש בשירותים של החברות האלה וגורם להם, לקנות רכבים בארץ במחיר מופע? ובאופן כללי עם יש לכם עצות בנוגע לתחום אשמח לשמוע תודה רבה והמשך לילה נעים
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 938 צפיות
שחיקת צמיגים, בלמים וכבישים מזהמת יותר ממנועי המכוניות http://www.engineers.org.il/Index.asp?CategoryID=2373&Page= מעניין לדעת מי יקבל קנס על כבישים מתפוררים.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אנחנו נוסעים לסקי באוסטריה בתחילת השבוע הבא, ואני, בתור נהג חדש (עם רישיון זמני ומלווה) רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך שחברת השכרה תאפשר לי לנהוג באוטו שלהם (אם זה חוקי בכלל). חבל לי לפספס הזדמנות לנהוג בBMW ידנית באוטוסטרדות באירופה
הודעה אחרונה מאת Wheezy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא כ"כ הולך לטויוטה בזמן האחרון. קרדיט ל Ynet. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816392,00.html
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
לא ידעתי איפה לשאול אז שאלתי פה. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפרקים של העונה הכי חדשה? עונה 14 נראה לי.
הודעה אחרונה מאת BMA, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
אהלן, שוב במסגרת העבודה אני צריך לצאת לנסיעה לכיון המרכז והפעם - חדרה! מכיוון שאף פעם לא הייתי באזור ותמיד רק עברתי לידו שנסעתי לכיוון ת"א אז אני מבקש הכוונה. אני אמור להיות שם ביום שישי בשעה 14:30-15:00. מחיפושים באינטרנט וב2 ג'יפיאסים שונים הוצג לפני שהמרחק ממקום מגוריי בחיפה עד ליעד בחדרה הוא 50 ק"מ בדיוק וזמן הנסיעה המשוער הוא 60 דקות?! (שעה?!). אני נסעתי אין ספור פעמים חיפה - ת"א ולקח לי בסביבות השעה ודקה שתיים לכאן או לכאן במהירות חוקית + (בין 100 ל105 לפעמים גלש ל110- כן אני יודע, לא חוקי, שילכו לעצור את אלה שנוסעים 140). **אני זוכר שעשיתי במסגרת עבודתי נסיעות יומיות לנתניה (עם הרכב כמובן) והיה לוקח לי סביב ה45 דקות** אז השאלות שלי הם: - מתי …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב זך. קיבלתי היום את התוצאות של משפט התעבורה שהיה על עבירת מהירות (מעל 41 קמ"ש בבין עירוני) יוצגתי ע"י עו"ד. העונש: שלילה ל 10 ימים. הבעיה - המכתב הגיע באיחור והשלילה אמורה להיות מה 1.12.9 השאלה היא מה אני עושה? מחר בבוקר אני ניגש למשטרה להפקיד את הרשיון אבל מה קורה עם הימים שהרשיון היה אצלי ומן הסתם נהגתי בהם?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קראתי בעיון את השרשורים בנושא ולא מצאתי התייחסות לבעיה שאני מנסה לפתור. אני עובד בעמותה (מלכ"ר) .לארגון יש רכב אחד בלבד - טנדר מגנום 4X4 2002 המשמש לכל הפעילויות הכוללות גם הובלות אספקה שונות ולעיתים נסיעות שטח. בתום העבודה הרכב צמוד אלי. בבוקר ובסוף היום אני גם מסיע איתו 2--3 עובדים או מתנדבים,והוא נשאר ברשותי לאחר שעות העבודה. יצויין כי אני עובד עם הרכב גם 2 תורנויות שבת בחודש(המוסד פעיל גם בשבת בגלל סוג פעילותו) ככידוע ,למרות שכיום ערכו של הרכב הוא כ-50K בקושי - אני מחוייב בשווי שימוש לפי קבוצה 5 (!) דהיינו 4440 ש"ח .. כדי לא לפגוע בשכר הנטו שכר הברוטו שלי גדול (יחסית כמובן) בגלל זקיפת הרכב, ואנחנו מנסים למצוא פתרון הגיוני וחוקי לצמצום העלויות האלה . …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיבלתי בדואר קנס על סך 95 ש"ח מעיריית נהריה, מיום א' 05-07-09 לא הייתי בנהריה עם הרכב שצויין בדו"ח אף-פעם, ובטח שלא ביום ראשון ההוא, ואני מקפיד על חנייה כחוק. מה עושים? ירון
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
שלום לכולם, הרכב שלי כבר כמעט חצי שנה לא עבר טסט..אבל את האגרה על הרישון שילמתי לפני יותר מחצי שנה.. מה ההליך שצריך לעשות כעת? פשוט לעשות טסט או שיש עוד משהו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לרכוש קיט קסנון לרכב של המותג הידוע "בוש" , אך הגיעו לאוזני שמועות שסביר מאוד שהקיטים שמוכרת רדיו דיל הינם מזויפים . אפילו הקופסא בתמונה מחשידה . העלתי את חששותי על גבי הפורום בכדאי לאמת עם בעלי ניסיון ולשמוע חוות דעת נוספות בנושא, תודה לעוזרים . http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=194 http://www.radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=338730 הקיט באוטוסאונד נראה בסדר אבל שוב האם סדר המחיר הגיוני ?
הודעה אחרונה מאת BaruchFS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שמי מאור ולפני כ 10 חודשים רכשתי רכב מסוג פגו 307 מחברת לובינסקי, התרשמתי וחשבתי שאני מתעסק עם אנשים רציניים וביום המכירה כשרציתי למכור התברר כי הרכב משועובד לבנק והקונה כמעט ולא קנה כך שנאלצתי להוריד 5000ש"ח ולקבלם תוך 40 יום אם אסדר את הנושא מחברת לובינסקי נתקלתי בצוות שראה בי כמטרד ולא כלקוח ההתייחסות לבעייה הייתה שולית ומצאתי את עצמי עומד כחסר אונים.עברו כבר קרוב לשבועיים ועדיין לא יצרו עמי קשר מטעם החברה ההמלצה שלי היזהרו ובידקו את הרכב לפני שאתם קונים גם חברות גדולות לא תמיד מעניין אותם הלקוח ולכן לפעמים כדאי לקנות מאיש פרטי ולא מטרייד אין 0548007501
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3369845,00.html מדהים אותי בכל פעם מחדש, כביכול תחרות בשוק הרכב הישראלי, בפועל תיאום מחירים בין כל היבואנים לקביעת מחירי מטרה ברורים לרכבים לשעבר קבוצה 2... מי שחשב שעכשיו עם המעבר לשווי שימוש ליניארי ינסו יבואני הרכב להתחרות על ליבו של לוקח הליסינג דרך מחיר \ איבזור אטרקטיבי יותר טעה טעות קשה. המונופול הישראלי עושה נפלאות, והמחיר החדש אשר מסתמן יעמוד על 118,000 ש"ח, סנונית ראשונה לכך הינה הרנו פלואנס החדשה, כנראה שכולם יתישרו לקו הנ"ל. איפה הממונה על ההגבלים העיסקים ? מסריח מאוד כל הסידור הזה , אם ניתן (נניח..)להבין את יבואני גוש האירו \ ין יפני, הרי את כל יבואני גוש הדולר, לכולם אין הסבר מניח את הדעת אי…
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו יודע מהו קוד הצבע של הרכב שלי אני פשוט רוצה להזמין מספר דברים מאיביי ?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 340 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Liran.B
- NAPOLEON
- mottis
- nadavd4
- רכוב כעומד
- yosi554
- Liquidator
- שביט
- avizaz
- natco
- ArikB