Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אבל כל הבלאגן של יבוא אישי ובסוף לנהוג על מאזדה 3, מילא אתה מביא רכב ספורטיבי אמיתי או לפחות משפחתי ספורטיבי בסגנון של סקודה RS ודומותיה, אבל מאזדה ידנית??

לא עדיף ליבא BX ידנית נכון ?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבדיקות שעשיתי פעם, הסתבר שלהביא (ייבוא מאירופה, לא ארה"ב) רכב כמו שיש בארץ ונמכר ע"י היבואן לא יצא יותר זול.

עם החוק החדש - באמת יש תקווה לייבא רכבים ידניים, צריך רק מוסך שיסכים לטפל בו.

אני ממליץ לך לייבא מאירופה, שכן שם זה אותו הדגם כמו בארץ. הדגמים האמריקאיים אמנם בעלי אותו מנוע (חלקם, שם זה הדגם הכי פשוט) אך האלקטרוניקה קצת שונה.

המוסכים בארץ יודעים לטפל בדגם האירופי - תייבא אותו.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
לא עדיף ליבא BX ידנית נכון ?

מה הקשר ל BX?

מה ההיגיון להביא רכב לא מעניין, שנמצא פה באלפיו, שאין לו שום תכונה מיוחדת ששווה את ההשקעה כדי להביא אותו.

אם כבר מתאמצים שווה להביא רכב מעניין ושונה, ומה לעשות המאזדה לא עונה על שום הגדרה כזו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מבדיקות שעשיתי פעם, הסתבר שלהביא (ייבוא מאירופה, לא ארה"ב) רכב כמו שיש בארץ ונמכר ע"י היבואן לא יצא יותר זול.

טל.

הייתי מוכן לשלם בסופו של יבוא מחיר זהה לדגם האוטומטי בארץ, השאלה אם לא אעבור את המחיר...

מה הקשר ל BX?

מה ההיגיון להביא רכב לא מעניין, שנמצא פה באלפיו, שאין לו שום תכונה מיוחדת ששווה את ההשקעה כדי להביא אותו.

אם כבר מתאמצים שווה להביא רכב מעניין ושונה, ומה לעשות המאזדה לא עונה על שום הגדרה כזו.

מיכאל, היית צריך להבין את זה בעצמך מההודעה המקורית אבל אסביר לך בכל זאת, המטרה היא לרכוש רכב לא יקר ועממי בלבד שיהיה ידני ומהנה יחסית לנהיגה. אז מה הטעם להציע לי כל מיני הצעות לא רלוונטיות...

משיטוטי בפורום נתקלתי ביוזרים שיכולים לתרום תרומה אמיתי לדיון הזה, חבל שהם לא...

פורסם
מה הקשר ל BX?

כי זאת דעתך בלבד, לדעתי הרכב שלי לא משעמם, כן מעניין וכן שונה מאחרים מעצם היותו 2 ליטר, מהנה לנהיגה (ונהגתי על הרבה רכבים כולל )911.

ככה שלצאת בהצהרות כמו שלך זה חסר טעם, סבבה הבנו שהפורום הזה שונא מאזדה אבל טוב שלא כל מאמר כבר הוכיח שזה אוטו טוב ויותר טוב מהרבה מתחרים.

פורסם
סבבה הבנו שהפורום הזה שונא מאזדה אבל טוב שלא כל מאמר כבר הוכיח שזה אוטו טוב ויותר טוב מהרבה מתחרים.

הפורום אכן שונא מאזדה. עמוס השרת הקודם תיעב את הלנטיס ועובד השרת הנוכחי נגעל מה-3. האמת, ש-cars דווקא די אוהב מאזדות, אבל forum הוא האלטר אגו שלו, ולכן מחויב לשנוא אותן לנצח.

וברצינות עכשיו - לאף אחד אין בעיה עם מאזדה 3. בטח שלא עם גרסת ה-2.0 ל' שהיא ממש לא המונית כמו ה-1.6 ל'. עדיין, תסלח לי, זה קצת מיותר לייבא ארצה 2.0 ל' עם תיבה ידנית במחיר מופקע. מילא, אם זה היה יוצא כמו האוטומטית או אפילו טיפה יותר. בפועל זה יעלה הרבה יותר כסף, ובמחיר כזה כבר יש חלופות עדיפות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תייבא מאזדה MPS, אני מכיר מישהו שייבוא אחת כזו לישראל.

עדיף על המאזדה מנוע 2.0.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כנראה שאם SRONIS אמר אז ניתן ניתן להיות רגועים, כי לדעת פותח השרשור צריך להיות כתב רכב מדופלם בשביל להבין שמדובר בבזבוז זמן וכסף.

לא אמרתי להביא מוסטנג או פורשה, כל מה שאני אומר שבאותו הכסף שאתה מביא מאזדה 3 אתה יכול להביא רכבים מאותו הסגמנט רק יותר מעניינים .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נראה לי ש B3 2000 ידנית ספורט יושבת לך בול על האף ...

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
זה קצת מיותר לייבא ארצה 2.0 ל' עם תיבה ידנית במחיר מופקע. מילא, אם זה היה יוצא כמו האוטומטית או אפילו טיפה יותר. בפועל זה יעלה הרבה יותר כסף, ובמחיר כזה כבר יש חלופות עדיפות.

רוני

תודה רוני! סוף סוף התשובה שחיכתי לה.

עדיין, במידה וכן אפשר היה לייבא אותה במחיר של אוטומטית בארץ אני חושב שזאת קניה מעולה, לכל המלעיזים...

רוני, התכוונת לחלופות שאפשר לקנות בארץ או ביבוא? ומה הן? אני מזכיר, אך ורק ידניות.

פורסם

דעתי על ייבוא מזדה 3 2.0 ידנית היא שזה בזבוז זמן וכסף.

ואני לא מבין את ההתעקשות על ידני, שיש לך היום גיר DSG שלא רואה אותו ממטר.

במחיר 170 אלף הייתי הולך על גולף GTI או משהו בסגנון שזה הרבה יותר מעניין ממזדה 3 ידנית, עם כל הכבוד...

פורסם
תודה רוני! סוף סוף התשובה שחיכתי לה.

עדיין, במידה וכן אפשר היה לייבא אותה במחיר של אוטומטית בארץ אני חושב שזאת קניה מעולה, לכל המלעיזים...

רוני, התכוונת לחלופות שאפשר לקנות בארץ או ביבוא? ומה הן? אני מזכיר, אך ורק ידניות.

יש לך אלפא מיטו, סיאט לאון TSI, פיג'ו 207 GTI. קצת מעל יש קליאו ספורט, פולקסווגן שירוקו. משומשות בנות שנה יש גולף GTI, מאזדה מיאטה. תלוי מה אתה מחפש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. אתה כן יכול ליבא מזדה ידנית אבל מכיוון שהיא תוצרת יפן ויפן לא כלולה ברשימת מדינות איתם קיים הסכם סחר (לפי אתר של מכס) אז תצתרך לשלם 137% מכס (פחות 1%עבור כל חודש מים יצור עד 24 חודשים). חוץ מזה אתה חייב לקבל אישור יבוא מיבואן או מוסך מורשה יבואן וזה עלול להיות קצת קשה או בלתי אפשרי במידע ואין יצוג מסודר לרכב כזה בארץ.

לדוגמא: Mazda 3 2.0 GT שנת 2008 יעלה לך כ 140Kעד 170K ש"ח

ב. באותו מחיר תוכל לקבל כאן בארץ רכבים הרבה יותר ספורטיבים ואיכותיים ממזדה.

• תוכן חדש...