Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש והשכרה באוסטריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו נוסעים לסקי באוסטריה בתחילת השבוע הבא, ואני, בתור נהג חדש (עם רישיון זמני ומלווה) רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך שחברת השכרה תאפשר לי לנהוג באוטו שלהם (אם זה חוקי בכלל).

חבל לי לפספס הזדמנות לנהוג בBMW ידנית באוטוסטרדות באירופה :cry:

Auto Emoción

פורסם

בלי קשר אתה נהג חדש עוד עם מלווה, כלומר ממש טרי על הכביש. אני במקומך הייתי מוותר לנהוג "בבמוו ידנית באוטוסרדות של אוסטריה"

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אנחנו נוסעים לסקי באוסטריה בתחילת השבוע הבא, ואני, בתור נהג חדש (עם רישיון זמני ומלווה) רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך שחברת השכרה תאפשר לי לנהוג באוטו שלהם (אם זה חוקי בכלל).

חבל לי לפספס הזדמנות לנהוג בBMW ידנית באוטוסטרדות באירופה :cry:

למיטב ידיעתי , נהג חדש אינו מורשה כלל לנהוג ברכבי השכרה לא בארץ ובטח שלא באירופה.

עם כל הכבוד, גם לביטחון האישי שלך ושל הנוסעים ברכב , נהג חדש על אוטוסדרה אירופה = רעיון רע מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

wheezy לפני שאתה מפנטז לך על בימר באוסטריה כמה נקודות:

1. יותר זול לשכור במינכן אם אתה נוחת שם.

2. בכניסה לאוסטריה חובה לקנות מדבקה שניקראת vingette. כמובן שאף אחד לא יגיד לך שאתה חייב לקנות את זה, והשלטים לא מסבירים את זה, ואם אתה שוכר מהארץ יסתכלו עליך בעיני עגל כשתשאל על זה - אבל באוטוסטרדה של אוסטריה אם יתפסו אותך נוהג בלי זה - תקבל קנס של כ-150 יורו. המדבקה אגב עולה בערך 7 יורו ל-10 ימים. (והמעבר מגרמניה לאוסטריה הוא ממש בלתי נראה, ותהיה בטוח שיתפסו אותך).

3. באוסטריה יש מגבלת מהירות. כאשר מזג האוויר טוב היא 130 קמ"ש. כאשר הוא לא משהו (או כי עובדים בכביש) היא יורדת כמובן. בכבישים ההרריים המגבלה נמוכה מאוד (40-80 קמ"ש) ואוכפים שם את עניין המהירות.

4. בגרמניה אמנם אין הגבלת מהירות בתאוריה, אבל בחורף על האוטוסטרדה בין מינכן לזלצבורג / אינסברוק / קופשטיין יש מגבלה. 110 קמ"ש ביום יפה. אה, ואוכפים שם את עניין המהירות.

5. החניה היא כמובן בתשלום בלבד. לא תשלם תקבל קנס.

6. יש המון ניידות סמויות על הכביש. ואם אין לך מזל גם על חוסר איתות או נסיעה סתם על הנתיב השמאלי הם נותנים קנס.

ברר עם חברות ההשכרה השונות לגבי האופציה שלך לנהוג שם, בתקווה שלא נראה פה ת'רד בקרוב "נתפסתי על מהירות באוסטריה - מה לעשות?"

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתם קצת סוטים מהנושא...

אני נוסע עם אבא שלי שנמצא באיזור הזה של אירופה בערך 3 פעמים בחודש ולוקח אוטו שכור כל פעם, ככה שאת כל הפרוצדורות של ההשכרה והנהיגה שם אנחנו כבר מכירים.

כשאמרתי "לנסוע באוטוסטרדה של אוסטריה" לא התכוונתי שאני חושב שאני אקח M5 ואגיע ל300 קמ"ש, התכוונתי פשוט לחווית נהיגה שאין בישראל, לנהגים נורמליים וכבישים טובים בלי 800 צבעי אספלט על כל קילומטר סלול, ולאוטו ידני נחמד. אני בטח לא מתכוון לעשות שם שטויות, אני לא בראש כזה בכלל אם זה מה שאולי הבנתם ממני בטעות.

Auto Emoción

פורסם

לפי מה שאני זוכר ׁ(חצי שנה אחרי הוצאת, הולנד) , העיקר שהנהג הראשי (על שמו משכירים את הרכב) יהיה לפחות בן 25.

את שאר הנהגים צריך להוסיף כנהגי משנה (additional driver), לא זכור לי שהיתה הגבלה כלשהיא לגביהם.

פורסם

אם אני לא טועה גיל השכרה מינמלי הוא 24, אני לא יודע מה הפרוצדורה שם לגבי מלווה אם בכלל יש להם שם את עניין המלווה, בכ"מ אני מאמין שאתה לא מזמין את זה מחברה אוסטרית ואוויס, יורופקאר, הרץ וכל אלה שבד"כ משכירים מהם יעבדו ככל הנראה לפי נוהלים של הארץ, ואז גם לא ישכירו בגלל עניין המלווה

פורסם
לפי מה שאני זוכר ׁ(חצי שנה אחרי הוצאת, הולנד) , העיקר שהנהג הראשי (על שמו משכירים את הרכב) יהיה לפחות בן 25.

את שאר הנהגים צריך להוסיף כנהגי משנה (additional driver), לא זכור לי שהיתה הגבלה כלשהיא לגביהם.

אני מקווה מאוד שאתה צודק...

ויש בזה היגיון מסוים, סה"כ האחריות היא על אבא שלי, הוא שוכר את הרכב לא אני.

נחיה ונראה!

Auto Emoción

פורסם

האמור בהודעה זו מתייחס לנהלי ההשכרה של חברת SIXT בגרמניה (שברוב המקרים שבדקתי, הנהלים של סיקסט בגרמניה היו הכי פחות מחמירים);

1- אי אפשר להוסיף נהג מתחת לגיל 18.

2- רשיון נייר לא מתקבל. יכול להיות שאפשר לעקוף בעיה זו אם מוציאים רשיון בינלאומי.

3- בשביל לנהוג על סדרה 5 צריך להיות מעל גיל 21. וזה לא משנה באיזה גיל הנהגים האחרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האמור בהודעה זו מתייחס לנהלי ההשכרה של חברת SIXT בגרמניה (שברוב המקרים שבדקתי, הנהלים של סיקסט בגרמניה היו הכי פחות מחמירים);

1- אי אפשר להוסיף נהג מתחת לגיל 18.

2- רשיון נייר לא מתקבל. יכול להיות שאפשר לעקוף בעיה זו אם מוציאים רשיון בינלאומי.

3- בשביל לנהוג על סדרה 5 צריך להיות מעל גיל 21. וזה לא משנה באיזה גיל הנהגים האחרים.

1) לא בעיה

2) לא נראה לי שאפשר להוציא רישיון נהיגה בינלאומי בתקופת המלווה, וגם ככה אין לי מספיק זמן לזה

3) אנחנו מכוונים יותר לאיזור של איזה האצ'בק חמוד, נגיד A3 או מיני קופר.

Auto Emoción

פורסם

אתה לא יכול לסגור על רכב ספציפי, אלא על קבוצה מסוימת, את הרכב תקבל על פי המלאי ברגע הגעתך לדוכן ההשכרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה לא יכול לסגור על רכב ספציפי, אלא על קבוצה מסוימת, את הרכב תקבל על פי המלאי ברגע הגעתך לדוכן ההשכרה.

בגלל זה כתבתי "מכוונים לאיזור של A3 או מיני קופר".

אבא שלי דיבר איתם וסגר על הקלאס הזה, עקרונית אמרו שכנראה יתנו לנו סדרה 1, אבל אם פתאום לא יהיה להם אז נקבל משהו מהקלאס הזה.

Auto Emoción

פורסם

להוציא רשיון בינלאומי זה בדיוק 3 דקות בסניף הדואר או במ.מ.ס.י.

בכל מקרה, הרשיון נייר שלך, למיטב ידיעתי, אינו תקף בחו"ל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
להוציא רשיון בינלאומי זה בדיוק 3 דקות בסניף הדואר או במ.מ.ס.י.

בכל מקרה, הרשיון נייר שלך, למיטב ידיעתי, אינו תקף בחו"ל.

אפשר להוציא רישיון בינלאומי בתקופת המלווה?

Auto Emoción

• תוכן חדש...