Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי מאור ולפני כ 10 חודשים רכשתי רכב מסוג פגו 307 מחברת לובינסקי, התרשמתי וחשבתי שאני מתעסק עם אנשים רציניים וביום המכירה כשרציתי למכור התברר כי הרכב משועובד לבנק והקונה כמעט ולא קנה כך שנאלצתי להוריד 5000ש"ח ולקבלם תוך 40 יום אם אסדר את הנושא מחברת לובינסקי נתקלתי בצוות שראה בי כמטרד ולא כלקוח ההתייחסות לבעייה הייתה שולית ומצאתי את עצמי עומד כחסר אונים.עברו כבר קרוב לשבועיים ועדיין לא יצרו עמי קשר מטעם החברה ההמלצה שלי היזהרו ובידקו את הרכב לפני שאתם קונים גם חברות גדולות לא תמיד מעניין אותם הלקוח ולכן לפעמים כדאי לקנות מאיש פרטי ולא מטרייד אין 0548007501

פורסם

לא הבנתי כלום.

ככה זה שלא קוראים לפני ששולחים...:roll:

נסה שוב, יש כאן סיפור מעניין (נדמה לי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכל מובן, ואין צורך בהסבר נוסף.

הוא קנה מלובינסקי רכב, שרשום לו שיעבוד ברישום המשכנות. ולא רשום שיעבוד במשרד הרישוי, אחרת, מן הסתם הבעלות לא הייתה עוברת.

הוא נסע עם הרכב 10 חודשים, והחליט למכור.

הקונה עשה בדיקת שיעבוד ברישום המשכונות, וגילה שיש שיעבוד לבנק.

למרות זאת, הסכים לקנות את הרכב, אבל שילם לבחור 5000 ש"ח פחות, ונתן לו אפשרות לסדר את העיניין, ולהסיר את השיעבוד תוך 40 יום. ואז יחזיר לו את ה 5000 ש"ח האלו.

הבחור בא ללובינסקי, ושם לא נותנים לו יחס ראוי, ולא מטפלים בבעיה. וכבר עברו שבועיים מתוך אותם 40 יום.

אגב, יש חוק, שאומר שבן אדם, שקונה רכב משומש מסוחר מורשה, יקבל אותו נקי מכל שיעבוד, ובכל מקרה כל האחריות בנושא זה, היא על הסוחר.

פורסם

תהליך הסרת המשכון הוא תהליך מהיר ופשוט.

תגיע לאתר המכירות בו רכשת את הרכב.

הצטייד בטופס השיעבוד.

נסה לברר מדוע לא הוסר השעבוד ובקש להסירו באופן מיידי.

אם לא יוסר השיעבוד תתחיל לעשות להם מהומות באתר המכירות כדי להפחיד קונים פוטנציאלים.

אין שום סיבה בעולם שתוך 5 דקות יוסר השיעבוד.

נכון העניין שקניית רכב מסוחר פוטרת מתקנת שוק ובין היתר ממשכון.

כך שלשמחתך מדובר רק בפרוצדורה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני את לובניסקי מחקתי ביום שבו הלכתי לראות רכב עם 23K ק"מ כשלפתע התברר (אחרי שניסו למנוע ממני בכל הדרכים האפשריות לא לבדוק את ספר הטיפולים) שיש לרכב 120K ק"מ ופגיעת שאסי מאחור.

התירוץ היה ש:"אוי נכון, החלפנו לוח שעונים לפני 23K.. בוא נעשה לך הנחה."

פורסם
אני את לובניסקי מחקתי ביום שבו הלכתי לראות רכב עם 23K ק"מ כשלפתע התברר (אחרי שניסו למנוע ממני בכל הדרכים האפשריות לא לבדוק את ספר הטיפולים) שיש לרכב 120K ק"מ ופגיעת שאסי מאחור.

התירוץ היה ש:"אוי נכון, החלפנו לוח שעונים לפני 23K.. בוא נעשה לך הנחה."

:shock:

הכצעקתה ???

זה סיפור שראוי להעביר ישר לעיתונות !

גש מייד למייל האדום בYNET !!!

פורסם

אני לפני חודשיים קניתי מלובינסקי טרייד סיטרואן ג'מפי שהיה בליסינג של היבואן (פריים ליס).

לא היו לי את כל הסיפורים שאתם מספרים.

התיישבתי במשרד מול מסך מחשב, שהיה מחובר למוסך החברה, וקראתי את כל ההיסטוריה של הרכב: טיפולים לפי קילומטראז', תיקונים.

לקחתי את הרכב לבדיקה לאן שרציתי, ללא הודעה מוקדמת (פשוט אמרתי לנהג שלקח אותי לבדיקה לאיזה מכון נוסעים),

תיקנו את הכל, תנאי תשלום נוחים, יחס בסדר גמור.

הרכב לא היה ממושכן או משהו כזה (בדקתי כאן תמורת 28 שקלים).

לפותח השרשור, אני מאמין שהעניין יסתדר במהרה.

איפה קנית, בפ"ת או בראשון?

אם זה בפ"ת, תפנה לקובי ממחלקת המכירות.

אני חושב שהם לא ירצו לקלקל לעצמם בגלל פרוצדורה בירוקראטית.

ועוד משהו - אם הקונה בכל זאת רצה את הרכב (למרות השיעבוד), לי זה אומר, שהרכב היה שווה את זה.

זאת אומרת, לא מכרו לך לפני 10 חודשים רכב גרוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
:shock:

הכצעקתה ???

זה סיפור שראוי להעביר ישר לעיתונות !

גש מייד למייל האדום בYNET !!!

זה היה לפני 6 שנים בערך - כשאבא שלי חיפש רכב.

בסוכנות בבני ברק, הרכב היה קסנטיה שנת 2000

פורסם

הנסיון שלי עם לובינסקי-טרייד הוא דווקא טוב (קניתי אצלם כבר 2 מכוניות).

אין ספק שבעת המכירה של הרכב הם היו צריכים לבדוק אם הוא משועבד. הסיבה העיקרית בגללה העדפתי לרכוש רכב מהם היא להימנע ממצב כזה.

בכל מקרה הצדק איתך, גם אם העובדה שיש שיעבוד התגלתה לאחר זמן. לכן אני מעריך כי לובינסקי לא ירצו להגיע למשפט.

אתה צריך הוכחה לגבי הסכום שהפחתת עקב השעבוד. אם הדברים יגיעו לדיון משפטי אפשר יהיה לטעון כי ההפחתה נבעה ממו"מ רגיל שאינו קשור רק לעובדת השעבוד.

• תוכן חדש...