Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שוב במסגרת העבודה אני צריך לצאת לנסיעה לכיון המרכז והפעם - חדרה!

מכיוון שאף פעם לא הייתי באזור ותמיד רק עברתי לידו שנסעתי לכיוון ת"א אז אני מבקש הכוונה.

אני אמור להיות שם ביום שישי בשעה 14:30-15:00.

מחיפושים באינטרנט וב2 ג'יפיאסים שונים הוצג לפני שהמרחק ממקום מגוריי בחיפה עד ליעד בחדרה הוא 50 ק"מ בדיוק וזמן הנסיעה המשוער הוא 60 דקות?! (שעה?!).

אני נסעתי אין ספור פעמים חיפה - ת"א ולקח לי בסביבות השעה ודקה שתיים לכאן או לכאן במהירות חוקית + (בין 100 ל105 לפעמים גלש ל110- כן אני יודע, לא חוקי, שילכו לעצור את אלה שנוסעים 140).

**אני זוכר שעשיתי במסגרת עבודתי נסיעות יומיות לנתניה (עם הרכב כמובן) והיה לוקח לי סביב ה45 דקות**

אז השאלות שלי הם:

- מתי לצאת מהבית כדי להימנע מהפקקים אם יש בכלל בדרך?

- כמה זמן נסיעה? אני מבין שהג'יפיאסים לקחו בחשבון את זמן היציאה מחיפה - מבחינתי זה בדיוק 5 דקות (יורד את כביש פרויד ואני בחוץ) אז אוקיי מה60 דקות ירדנו ל55 דקות, 55 דקות לחדרה?!

תודה,

אוהד.

**בנוסף אם מישהו יכול לתת הערכה של דלק לשם? 50 ש"ח הלוך חזור יספיק? (רכבת לשם עולה 46 אם אני זוכר אז אם דלק 50 - ברור שניסע ברכב).

/לא שמתי לב שזה נרשם בכללי, נא להעביר לאופטופיק, סליחה.

פורסם

הבנתי, אז אם אני נוהג סביב ה100-105 , אפשר לסגור את זה בדיוק בחצי שעה אני מבין, נכון?

ע"פ הנוסחה: מהירות X זמן = דרך.

100 X זמן = 50 ק"מ. =>> 50 חלקי 100 ==> זמן = 0.5 (חצי שעה).

הגיוני?

אז איך 3 ג'יפיאסים סגרו לי את זה ב60 דקות?!

אוהד.

פורסם

מיציאה מחיפה עד שתגיע למחלף אולגה זה בערך 35 דקות.

משם יקח לך עוד כמה זמן להגיע ליעד שלך בחדרה, מאחר ולא אמרת, לאן אתה מגיע, אין הערכת זמן.

GPS לוקח בחשבון כ 10 דקות זמן יציאה מחיפה, עוד כ 30-40 דקות על כביש החוף ועוד כרבע שעה בתוך חדרה.

פורסם

אני צריך להגיע לרחוב שנקרא ביילינסון, אומר משהו למישהו מבחינת מרחק וזמן?

ע"פ הGPSים שבדקתי, המרחק מהבית שלי עד רחוב ביילניסון שבחדרה הוא 49.9 ק"מ בדיוק ( הג'יפיאס השני עיגל ל50 בדיוק).

ע"פ הנוסחה זה בדיוק חצי שעה, ניקח עוד 5 דקות של הסתובבות ותקיעה ברמזורים והגענו ל35 דקות, הגיוני?

תודה,

אוהד.

פורסם

רחוב בלינסון הוא רחוב מאוד צדדי בחדרה, מה שיגרום לך לכניסה למלא רחובות צדדיים.

ככה שזה לא בדיוק 5 דקות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוהד, 35 דקות לכל הנסיעה זה לא הגיוני לחלוטין.

נניח, מתוך ה 50 קילומטרים האלו, הקטע של כביש החוף הוא 40 קילומטר. שם אתה נוסע על 100 קמ"ש, ועובר אותו ב 25 דקות.

יציאה מהבית שלך לכביש החוף - קשה לי להאמין, שאם אתה גר באיזור מרכז חורב, לוקח לך 5 דקות. זה יותר לכיוון 8-10 דקות, כשאין תנועה כבלל.

הלאה. לא ידע, איפו זה רחוב בילינסון, אבל, אם זה במרכז העיר, כמו שאמרת, אז כביש החוף לא עובר דרך חדרה, ויש לך עוד מרחק לא קטל לעבור ממחלף אולגה למרכז חדרה. 50 דקות לכל הנסיעה נראה זמן הגיוני ביותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...