Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורשה הזאת התרסקה כבר לפני שנה, זו אותה פורשה GT3 שהגיעה במקביל ל-GT3 האפורה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם חושב שהיא התרסקה לפני שנה, זאת ה-GT3 הראשונה שהביאו לישראל.

מישהו יודע מה עם הנהג/נוסעים!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היא התרסקה על כביש 65 בשבת בבוקר לפני בערך שנה. האוטו היה חדש היה משהו על הכביש הנהג לא הכיר את האוטו שבר את ההגה בניסיון להתחמק ממה שהי העל הכביש והסוף כואב....

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
היא התרסקה על כביש 65 בשבת בבוקר לפני בערך שנה. האוטו היה חדש היה משהו על הכביש הנהג לא הכיר את האוטו שבר את ההגה בניסיון להתחמק ממה שהי העל הכביש והסוף כואב....

זה לא אמור להיות הסוף!

ברכב כזה עם כל הבקרות האפשריות, הסוף כזה רק אם הוא "שבר את ההגה" לתוך קיר במהירות לא שפויה!

אם באמת זאת הסיבה לתאונה, כנראה שלנהג לא מגיע רכב כזה.

זה מעיד על חוסר נסיון בסיסי,חוסר מיומנות, וחוסר בעוד הרבה דברים אחרים!

לקנות רכב כזה ולנסות לבחון את מגבלותיו בצורה כזאת, זה פשוט טמטום!

אם לא זו הסיבה לתאונה, אז אני לוקח את כל דברי בחזרה ושולח תנחומים לבעל הרכב.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כל אחד פה בוחן תאונת ומשחזר אירועים שקרו לפני התאונה לפי תמונה של אחרי (כולל ניסיון של הנהג) :roll:.

פורסם

לא בחנתי את נסיון הנהג לפני התמונות, אלא לפי מה שכתבו על סיבת התאונה.

ואם התחמקות ממכשול הובילה לתוצאה כזאת, סימן שהנהג לא היה מיומן במיוחד, או לחילופין, היה במהירות לא חוקית בעליל. (אני מאמין שזה שילוב של שניהם). שזה מצביע על דבר אחר שכתבתי -טמטום-

שילוב של רכב אשר חדש לנהג+מהירות גבוהה ממה שהנהג או הדרך מסוגלים להתמודד איתה= טמטום וחוסר אחריות.

אבל,(וזה אבל גדול), אם התאונה לא קרתה בגלל זה (ויש עוד אלף ואחת סיבות לתאונות) אז שוב, אני לוקח את דברי בחזרה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כמו שאמרו זה תמונות מלפני שנה וכבר כמה אנשים אמרו שזה הארץ, כולל אותי אז תפסיקו להיות סקפטים. אם הייתם גולשים בעוד פורומים הייתם מכירים את הרכב.

1303081054ly5.jpg

זאת תמונה שלה שמישהו מסקאלה פורום צילם.

אפילו היה עליה תרד כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205596

פורסם

מה זאת אומר איך הוא עשה את זה?

הוא אנושי ועשה תאונה. כמו כולנו ,נקודה.

אתה יודע כמה עולה לאבד מטוס (הטייס נפלט) ? מליונים.

לצערי תאונות קרו ויקרו. שמרו על עצמכם

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

נמאס כבר מהצדקנות הזאת. "רק בגלל שיש לו רכב ספורטיבי זה מעיד על אופי הנהיגה שלו?", "רק בגלל שיש לו רכב כזה החלטתם שהוא מופרע?", "רק בגלל שיש לו רכב כזה החלטתם שזאת אשמתו?", "הוא רק אנושי!".

חלאס! זה כלכך ברור שהתאונה הזאת כן נגרמה כתוצאה מהרכב הזה. אני לא צריך לדעת את הפרטים על התאונה כדי לדעת שזה כן באשמת הנהג ורכבו. הסתברותית זה לא הגיוני שדווקא לו תקרה תאונה כזאת גדולה. יש כלכך הרבה מכוניות נדירות יותר בארץ שהן לא ספורטיביות כמו שלו, והן מעולם לא מגיעות למצב של תאונה. היו כבר עוד שרשורים כמו על גולף GTI משופרת מאוד או משהו כזה שגם שם בלטה בצדקנות המגעילה הזאת. פשוט מגעיל. לפעמים צריך לדעת לכוון אצבע מאשימה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תוכן חדש...