Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם מפעלי תעשיה, תחנות כוח וספינות/נמלים.

פעם היראו בערוץ המדע איזה נמל בקאליפורניה שהוא וספינות שבו לבדו תורם 60% מזיהום אוויר באיזור (כך לטענת התוכנית)......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם הכיבשה של הבדואי בטיז אל נבי בנגב תורמת לזיהום האויר באיזור שלה יותר מכל הרכבים שם ביחד.

הכל תלוי מה יש באיזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תשאלו, זבינאמו הנביא קיבל תביעה על "זיהומים בדרכי הדלק", מצאו סוכר בדלק שהוא נותן, לא יודע מה יהיה איתו, אומרים שזה מעלה קצת את זיהום האוויר ושלפי המס הירוק הוא יצטרך לשלם יותר מס, אז בדקו אותו גם במס הכנסה, ומסתבר שלהשתין על הצרכן מוגדר כ"עבודה ששכרה בצידה", המסכן לא ידע את זה אז גם תובעים אותו על העלמת מס הכנסה.

אז המסכן רצה כבר לרדת מהארץ, אז הוא השתין לקרבורטור של המכונית שלו(נסיעה ארוכה לנתב"ג), ראו אותו שוטרים רצו לתפוס אותו על (לא יודע איך קוראים לסעיף הזה בעברית) "indecent exposure" , הוא ראה אותם ונבהל, אז הוא מיהר להיכנס לאוטו לפני שהוא הכניס את ה...דבר למכנסיים, והוא נטרק לו בדלת, אבל בסוף הוא הצליח להניע ולברוח משם, רק מה האדיוט ברח במהירות מופרזת אז קראו לכל הניידות באיזור לתפוס אותו, בסוף עכשיו הוא בהארכת מעצר באבו-כביר מצפה למאסר עולם.

על מה? על ביצוע מצוות "תדלוק עם זרנוק", כמו שהוא קורא לזה.

פיזדייץ. קשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
גם הכיבשה של הבדואי בטיז אל נבי בנגב תורמת לזיהום האויר באיזור שלה יותר מכל הרכבים שם ביחד.

הכל תלוי מה יש באיזור.

טיזי נבי זה במרוקו. לא בנגב.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...