רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,604 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 837 צפיות
שלום מישהו מכיר את היבואן בריקל אוטו גרופ ויכול לתת חוות דעת ?
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 862 צפיות
קבוצת כלמוביל, יבואנית רכבי מרצדס לישראל השיקה את ה GLC החדש עם שלוש רמות הינע, וניצלה את ההזדמנות גם לסכם את שנת 2022 המאתגרת. בשנת 2022 המשיך מותג מרצדס לצמוח בישראל, וסיכם את השנה עם למעלה מ 4000 מסירות, גידול של כ 20% בהשוואה לשנת 2021 וגידול בכ 50% בהשוואה לשנת 2020. כלי הרכב בעלי הנעה חשמלית – חשמלי מלא ופלאג אין הייבריד תופסים היום כמעט 40% מכלל מסירות מרצדס בישראל, גידול עקבי בהשוואה לשנים הקודמות. בסגמנט המבוקש של ג'יפוני יוקרה, שולחת מרצדס את ה GLC החדש. ה GLC החדש מביא עימו עידכוני עיצוב כך שחובבי הדגם יוכלו בהחלט להזדהות גם עם העיצוב החדש והרענן. ל GLC החדש בסיס גלגלים של 2.89 מטר, המתבטא במרחב פנימי נדיב גם …
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי תאונת פח קטנה (שפשוף בגדר נמוכה) גרמה לאוטו שלי לא להניע. המוסכניק אמר שאין לו מה לעשות כי זה קשור למחשב, שאני אקח את האוטו למוסך מורשה. המוסך הודיע לי שרק לבדוק את האוטו הם יקחו 750 ש"ח + מעמ, כי אתה לא מטפל אצלינו קבוע. דעתכם?!
הודעה אחרונה מאת ליפיגו, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה בכותרת. מדובר בהצטברות של שומן / זיעה או לא יודע מה באיזורי המגע בחגורה, מה עושים?
הודעה אחרונה מאת baer, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן קניתי פח חזית חדש לפאביה שלי והתברר שהאתר לא דייק בשנים של הדגם שפח החזית מתאים לו והם גם לא מוכנים לקבל את זה ממני חזרה. האם אתם מכירים איזה מוסך/מוכרי חלפים או משהו בסגנון שקוים חלקי חילוף לרכב מאנשים פרטיים. לא מצפה לקבל אותו סכום ששילמתי למרות שלא נעשה שימוש רק להיפטר מזה כי זה תופס לי מלא מקום
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 859 צפיות
מה אומרים על קוברה 15 על האזעקה הזו הם נותנים את השירות בעלות חודשית האם מומלץ או באים עם משבש תדרים ואז לא שווה כל השירות הזה ובעצם הטכנלוגיה CAN-BUS לא שווה אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת eli7897, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, מגזין אוטו מעוניין לגייס איש מערכת לתפעול האתר אם אתם חיים ונושמים מכוניות אז מקומכם איתנו! אמנם תצטרכו לעבוד עם אוהד העורך הראשי שלנו אבל יש גם צדדים חיוביים, מבטיחים קצת פרטים יבשים: עבודה משרדית במשרה מלאה החברה ממוקמת בקריית אריה, פתח תקווה פעילות בימי א' עד ה', מ-09:00 עד 18:00 היכרות עם עולם הרכב - חובה ניסיון קודם בניהול תוכן - יתרון להשארת קו"ח פרטים נוספים ניתן לפנות ל- [email protected]
הודעה אחרונה מאת zaf, -
ספיריט 15' אדומה. לפני יומיים בשעה 4 וחצי לפנות בוקר,באזור חולון,נצפו במצלמות 3 אנשים שבאים עם מחשב,הוציאו את החלון המשולש מאחורה,התחילו להתעסק עם פירוק פאנלים והפסיקו משום מה. לשכן הם הצליחו לגנוב באוטו יום ספיריט אפורה הצ'בק. הבנתי שיש כרגע כנופיה או איזה גל גניבות,במיוחד של מאזדה. האם באמת כל כך קל לגנוב מאזדה עם מפתח חכם? מה כלכך מיוחד ברכב שהם מחפשים דווקא אותו?,אם תוכלו לתת עצות איך למגן,כרגע יש רק כספת. ואיך לעזעאל הם מגיעים לאזורים האלה בלי פחד בכלל?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
החוק מתיר נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית לבעלי תו נכה על כסא גלגלים במידה ורשומים 2 רכבים ב תו נכה ..האם לשניהם מותר לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית או רק לרכב אחד מותר? שאלה מתייחסת לכבישים עם אכיפה של מצלמות בנתיב תחבורה ציבורית.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי מיצובישי אוטלאונדר חדשה הבת שלי הקיאה על כל המושב האחורי, ניסיתי לנקות לבד הריח נורא ויש כתם על המושב שלא יורד ראיתי בגוגל שיש חברות שמציעות ניקוי ריפודים לרכב מישהו התנסה? הם גם לא מנקים מושב אחד כי לא מתשלם להם רק את כל הרכב הזמנתי למחר את החברה הזאת https://www.cleanitnow.co.il/ניקוי_ריפודים_לרכב מישהו מכיר ? האם יש המלצה על מישהו? או חומר שמנקה לבד תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 333 צפיות
שלום לחברי הפורום לא בטוח אם השאלה במקום - במידה ולא, עדכנו ואסיר. אני לפני חידוש ביטוח ו2 חברות התחרו בינהן בין ההצעות וההבדלים הן - חברה 1 - פטור מהשתתפות עצמית פעם 1 בשנה - בנזק מעל 2000 שקל חברה 2 - פטור מהשתתפות עצמית פעם אחת בשנה בנזק מעל 9000 שקל, מתחת ל9000 ההשתתפות היא 1450 אבל חברה 2 הוסיפו - כיסוי פגושים- תיקון/החלפת פגוש שנפגע עם גבול אחריות של 8,500 ₪ והשתתפות עצמית של 350 ש"ח. ללא הגבלת מימושים במהלך תקופת הביטוח וללא הפעלת פוליסה. מלבד זה המחיר זהה לחלוטין מה לדעתכם עדיף? כמובן שאי אפשר לדעת אבל מבחינת סיכויים וכו הרכב הוא פורטה 11 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת schrbgho, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום היום העברתי את הג'אז לקונה המאושרת. הג'אז הוצאה מהסוכנות אי שם ב 2016. הסיבה שהיא נבחרה אז : חיפשתי רכב פשוט וזול לתחזוקה, אמין ובטיחותי, שישרוד טוב את השנים , ויהיה סחיר. אז עכשיו אני מסכם איך ההונדה עמדה בציפיות: 1. פשוט וזול לתחזוקה : אז לגבי צריכת דלק - חד משמעית. 1:14.5 אצלי בממוצע בתחנה. בנסיעה בין עירונית גם ראיתי 1:19 , לא רע לרכב בנזין. הטיפולים יחסית יקרים , כי הרכב טופל רק במורשה , 1500 שקל מינימום לטיפול , היו כאלה שגם עברו את ה 2000. 2. אמינות - כאן הג'אז מנצחת את הציפיות ובגדול: תקלות : 0. אמינות מ-ו-ח-ל-ט-ת . לא נתקעתי איתו מעולם. מלבד מצבר שהוחלף פעם אחת בכל התקופה (וגם זה היה מיותר , כי החלפתי ס…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 עוקבים
- 87 תגובות
- 19 אלף צפיות
יונדאי ממשיכה לנפק לנו קרוסאוברים / ג'יפונים קטנים, הפעם מדובר על גירסת הפנאי המובססת על רצפת ה-i20 הלא היא Hyundai Bayon מידות: אורך 418 ס"מ רחוב 177.5 ס"מ בסיס גלגלים 258 ס"מ תא מטען: 411 ליטר מנועים: 1.0 טורבו המוכר מה-i20 בהספקים של 100 ו-120 כ"ס. תיבת הילוכים: הדו מצמדית המוכרת עם 7 הילוכים. המנועים מצויידים במערכת הברידית קלה 48V לצורך הפחתת הזיהום. תא הנוסעים מזכיר מאד את תא הנוסעים של ה-i20 לטוב ולרע. הבאיון מגיעה מצויידת במערכות בטיחות מקוריות כולל בקרת שיוט אדפטיבית, ניטור בשטח מת (האחרונה לא קיימת בגירסת הכניסה)ת זיהוי תמרורים קיים רק בגירסה הבכירה. לוח מחוונים דיג…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סתם רציתי לשתף, ראיתי סוכנות רכבים פרטית שמבצעת ייבוא מקביל לרכבי מאזדה שלא מגיעים לארץ שאת שמה לא אומר... קיים להם בהיצע מאזדה 3 החדשה מנוע 2500 186 כ''ס, המחיר המבוקש עומד על, ותחזיקו חזק... לא פחות מ-195,000 ש''ח, על רכב שבארצות הברית עולה 22.5 אלף דולר, סכום שבארץ לא יספיק לכם גם לקיה פיקנטו ידנית. קיים אצלם גם הדגם המפואר ביותר, כולל 4X4 ומנוע 2500 טורבו, המחיר המבוקש? מחיר צנוע שעומד על 230 אלף שקל בזמן שבארצות הברית הדגם נמכר ב-34 אלף דולר (78 אלף ש''ח ו-117 אלף ש''ח בהתאמה לעלויות בארה''ב). היבואנים מרשים לעצמם להיות חזירים והאנשים מזילים ריר ורצים לקנות כל דבר שזז במקסימום המחיר. מה יהיה תגידו לי? האם הפתרון היחידי שהוא feasable זה לעבור …
הודעה אחרונה מאת מאזדה חבוטה, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לקסוס ישראל השיקה הבוקר בת"א את הדור החדש של הלקסוס RX, הקרוסאובר היוקרתי של החברה. ה RX של לקסוס הוצג לראשונה בשנת 1998, ונמכר בכ 3.5 מיליון יחידות ברחבי העולם. בישראל הוא הושק בשנת 2006, והיה הראשון בסגמנט שלו להיות מוצע לצרכנים עם הנעה היברידית המזוהה כל-כך עם היצרן (ויצרן האם). עכשיו אנחנו עם הדור השישי של ה RX, שלוקח את החוויה צעד נוסף קדימה. ה RX החדש לוקח את העיצוב המזוהה עם היצרן שלב אחד קדימה עם חזית דרמטית, עידונים לאורך כל הרכב, שילוב של יחידות תאורה מתקדמות, תא נוסעים מוקפד עוד יותר ומרווח למדי גם ליושבים מאחור. בסיס הגלגלים של ה RX צמח בשישה ס"מ שלמים, והוא עומד עתה על 2.85 מטר מכובדים ומרווחים למדי. …
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
היי, ברשותי סובארו אימפרזה 2005 (אני יד ראשונה) שיחסית לגילה במצב מצוין (ק״מ נמוך יחסית, טסט רחוק צמיגים חדשים וכו׳) שאני מעוניין למכור. פרסמתי ביד2 כ-1000 מתחת למחירון והוצפתי בטלפונים של אנשים הזויים, כולל אחד שהתקשר לקראת חצות והציע להפגש עכשיו במוסך בטייבה.. יש למשהו המלצה לסוחר רכב הוגן או מוסך או משהו נורמלי שאפשר למכור ולקבל בצורה מסודרת (העברת בעלות והכל) ולקבל מחיר הגיוני ? יש עדיין תוכנית גריטה ?
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום יצא לי להיות במוסך יבואן כלשהו לצורך טיפול לרכב. שמתי לב, שמחיר שעתון עבודה, המפורסם שם, עבור רכב חשמלי, גבוה ביותר מ-30 אחוזים משעתון רכב בנזין (רכב שאינו מסחרי) והוא למעשה היקר ביותר מבין כל מחירי השעתונים (בנזין, היברידי, מסחרי וחשמלי). מה הסיבה ? האם יש יותר קלקולים או פעילות "מיוחדת" של המוסך ברכב חשמלי לעומת רכב בנזין ? סתם בגלל שזה "מותג" יוקרתי יותר ? (ע"ע פולקסווגן מול אאודי). או שזה המקרה של מדוע הכלב מלקק את ביציו ? מעניין לדעת מה אתם חושבים.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- 11 עוקבים
- 34 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום לכם חברי פורום יקרים, כ"כ הרבה מידע ועזרה קיבלתי פה, ואני רוצה סוג של להחזיר. ב-3 שנים האחרונות אני נוהג על סיאט איביזה 2019, מנוע 1 ליטר המכובד מאוד, והייתי רוצה לשתף בטיפים ולקחים שלמדתי על בשרי (ובעיקר כיסיי), כדי שאנשים פה יוכלו לקחת מזה מידע, וגם לשתף אולי בעצמם. מה לא לעשות - -לא לצרוב תוכנה למנוע או לגיר אצל "בעלי מקצוע" שבעיקר יבלבלו לכם את המוח, ובמיוחד לא לפני שביררתם של איזה מותג או חברה התוכנה. -לא להתקין בוקסות משופרות למשולשים של POWERFLEX, שגם הדגם הכי פחות קשיח שלהם יהרסו לכם את חוויית הנהיגה ועל הדרך יהרסו לכם עוד כמה חלקים מהפרונט. -לא להתקין תוכנה לגיר - אין בזה צורך למנוע כזה קטן וגיר כזה …
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קבוצת סמלת השיקה הבוקר בישראל את מותג הרכב WEY כאשר הסנונית הראשונה של המותג הוא ה Coffee01 קרוסאובר גדול בקטגוריית D-SUV, בתצורת הנעה פלאג אין הייבריד PHEV. להלן תקציר המאמר המלא שפורסם באתר car-pad. WEY הוא מותג צעיר יחסית מבית Great Wall הסינית, המייצרת ומשווקת מגוון כלי רכב בתצורות שונות – רכבי שטח, פיקאפ (טנדרים), כלי רכב חשמליים וגם את WEY Coffee01, קרוסאובר בניחוח יוקרתי בתצורת פלאג אין הייבריד. Coffee01 מציג מימדים מרשימים עם אורך כולל של 4.87 מטר, רוחב של 1.91 מטר ובסיס גלגלים של 2.91 מטר לטובת מרחב פנימי מרשים ליושבים בתוך הרכב. הרכב עמוס בטכנולוגיה מתקדמת, ובחברה מתגאים במסכים בגודל מצרפי של 40''. זה כולל לוח מחוונים דיגיטל…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 687 צפיות
אם תאזינו - תדעו. ועוד כמה דברים מעניינים. פרק 27 של 'דרייב' - כי אין משהו יותר טוב לעשות כשאתם בפקקים.
-
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אשתי קיבלה מהעבודה קיה נירו חדשה. בדשבורד יש חלק שממשיך את מסך המולטימדיה, מעל לתא הכפפות. אבל הוא לא עשוי פלסטיק שחור/אפור כמקובל, אלא דמוי זכוכית שחורה. בנסיעה באור יום לפחות, ביום שמשי, החלק הזה מהווה כמעט סוג של מראה. וזה מבלבל מאוד שכל הנוף בחוץ משתקף עליו, במיוחד למי שמציץ למראה הימנית. עיצוב לא חכם ואולי אפילו מסוכן
הודעה אחרונה מאת avargel, -
חכמת חברי הפורום כ"כ גדולה שכמו במקרה בטר פלייס, הבנו מראש שלמרות הצהרות בומבסטיות 0שמי שמבין, הבין שהן מגובות בכלום ונועדו יותר לבורסה ולמשקיעים), זה לא הולך להיות כזה קל ובטח לא ב 2019 (כמו שג'נרל מוטורס הבטיחו) וגם לא תוך שנתיים ולא תוך 5. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html
הודעה אחרונה מאת ליסינג בצער, -
צמפיון מוטורס , עלה לאוויר הטופס המקוון להגשת בקשת החזר בגין החלפת גלגלת תזמון בחלק מהדגמים
מאת Levso- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לידיעת כל החברים עלה לאוויר הטופס המקוון להגשת בקשת החזר בגין החלפת גלגלת תזמון בחלק מהדגמים. אנא שתפו והפיצו. https://www.championmotors.co.il/eligibility/?fbclid=IwAR0zD6sqM2VaHDFkUpYZRM-4cbsqh-J1sI3HQmR5Mq5pxj7k3Nt4-xNZYDE קבוצת כלי הרכב שלגביה יחול הסדר הפשרה הם כל רכב מן המותגים והדגמים: 23 24 ברשימת שנכלל, Škoda Octavia-ו, Seat Leon,Volkswagen Golf ,Volkswagen Polo כלי הרכב שנדרשו לעבור קריאת שירות, או קריאה חוזרת, בעקבות קיום התקלה האפשרית 25 בגלגלת התזמון שבגינה הוגשה בקשת האישור )להלן: "התקלה"(, וזאת באחת מן הקריאות 26 27 .12728 או, 13117 ,12692 ,12691 'מס החוזרות , שנת 2013-2015 .
הודעה אחרונה מאת Levso, -
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
שלום האם שם בעל הרכב יכול להיות שונה מהשם על הביטוח(חובה ומקיף)? רשמתי מכונית על שם הבת שלי,הביטוח על שמי ערן
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 79 תגובות
- 17.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. אתמול חזרתי מטיול בצפון יוון. היה בסדר תודה ששאלתם. בתור חובב רכב וחבר פורום יש אספקט בטיול הזה שחשבתי לשתף אתכם בו כי רק פה יבינו אותי ולפתוח את שרשור החוויות השלם מרכבים שכורים בארץ ובעולם. אז אני אתחיל: נוחתים ביוון בשעת לילה. מגיעים לדלפק ההשכרה, מתחילים את התהליך ואני שבחרתי בקטגוריית ״קומפקט״ של רנטלקארס (סיאט ארונה וכד׳) פותח בשאלה הקבועה: ״אז איזה רכב אני מקבל?״ ומיד לאחריה ״איזה שדרוגים יש?״ הרכב המוצע הוא קיה סטוניק והשדרוגים: פולקסווגן טי קרוס (אחד מהקרוסים, הקטן יותר, אני תמיד מתבלבל), יונדאי i30 fastback (בקיצור i30 סדאן) ומרצדס a class. טוב, מרצדס זה נחמד, לוקח בתוספת של מאה יורו. מגיעים לרכב, חשכו עי…
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 34 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שאלה שאני מתחבט בה מזה זמן, מישהו יוכל להסביר לי, למה כביש הכניסה לירושלים, כביש חדש שנסלל לא מזמן, נסלל בצורה מפותלת, כאילו, סתם כדי להוסיף פאן לנהיגה? (במיוחד שעד כמה שזכור לי, לפני הבניה החדשה הכביש לא היה מפותל)
הודעה אחרונה מאת Yuval Oren, -
-
אהלן חברים, אודה לעזרה בזיהוי סוג רכב לפי מבט צידי, חושב שזה מזדה 3 אבל לא בטוח איזה דגם ספציפי/שנה, אודה לעזרתך:-)
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי טויוטה וורסו מודל 2015 ולשמחתי יש אפשרות לכוון מזגן באמצע (לקבל אוויר קצת קריר אך לא קר ממש) אני מניח שהרכב מאפשר פתיחה בו זמנית של יציאת אוויר קר וחם שמתערבב ואני מקבל שילוב שאני יכול לכוון השאלה: האם ברכבים חדשים עם בקרת אקלים האפשרות הזאת קיימת או שאני יכול לקבל רק קור או חום בהתאם לבקרת טמפרטורה ?
הודעה אחרונה מאת alexg73, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפשת רכב יד 2/3 , עד אזור 130,000 ק"מ , חשוב לי שיהיה כמה שפחות מזהם ובטיחותי התקציב שלי הוא גג 30,000 , הוא לנסיעות יום יומיות (כן טיולים , צפון דרום מידי חודש) לא מבינה כל כך ברכבים, אשמח אם מישהו יעזור לי להתמקד יותר באילו רכבים לחפש בתנאים האלו , תודה רבה 🙂
הודעה אחרונה מאת לי אברהם שרמן, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני מנסה להבין איך עובד השנתון ברכב, רכבים שעלו נניח ב- 1 לינואר בשנת 2018, האם זהו דגם של שנת 2017 (שיצא מהמפעל בשנת 2017) ובגלל שהוא עלה לכביש בשנת 2018 הוא נחשב ל- 2018? אסביר למה זה מעניין אותי, אני לפני רכישת רכב שנת 2018 - באחד מהרכבים שבדקתי העליה לכביש היית ב- 1/1/18. רכב נוסף, עליה לכביש ב- 1/12/17 - האם בגדול, זהו אותו רכב מבחינת מכלולים וכו׳ ואין שום משמעות לשנתון כאן? ההבדל בינהם הינו 8,000₪ במחירון, מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה? האם אני קונה את אותו הרכב במחיר יקר יותר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)