Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, miatanc כתב:

אבל התקלות,אוי התקלותתת

זה מנגנון למניעת גניבות.

לחכות שלוש שעות לגרר הופך את כל הגניבה ללא כדאית, עדיף כבר ללכת לעבוד או משהו.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשקניתי את הפיזו הי הייתי בשוק כשראיתי את המחיר לביטוח המקיף.

הרכב היה שווה פי 5 מהמאזדה ספיריט שהייתה לי והביטוח מקיף היה זול ב 800 ש"ח.

טסלה 3 2022

פורסם

איזה סיפורים הולכים פה מה זה?

לפני כמה חודשים פרסמו בפורום ייעוץ על כך שנגנב למישהו האאוטלנדר, הפייסבוק שלי היה מלא על גניבות ופריצות לפיקנטו, כל יומיים תמונה של מישהו מהדרום עם רכב על 4 בלוקים בלי גלגלים, ועכשיו ניסיון לגניבת ספיריט. 

איך אין איזהשהו מוצר שנועד למנוע את המקרים האלו? כמו שמיקרוסופט מתחילה להפעיל אוטובוסים משלה כדי להביא את העובדים שלה למשרד, כלומר לוקחת בעיה שהממשלה לא פותרת ופותרת בעצמה, אין משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי למגן את הציוד האישי שלנו כי הממשלה לא עושה את זה?

248 כלי רכב שנגנבו מחולון בחצי שנה?? אז כמה נגנבו בכל הארץ בחצי שנה הזו?

הביטוח יודע שהקודן לא מועיל בכלום, וכל גניבה כזו הם רק מפסידים כסף (ואני לא רוצה להיכנס לנושא של האם הם מרוויחים או מפסידים וכו' וכו'). כל מיגון אפשרי לא עוזר - משבשים את התדר כדי שאיתוראן לא יעקבו אחרי האוטו, מניעים את האוטו בכמה שניות באמצעים טכנולוגיים.

חייבת להיות פה איזושהי הברקה שאנחנו צריכים למצוא כדי למנוע את הדברים האלו, לא?

כמובן שעדיף שיגנבו ושהביטוח ישלם מחירון מלא מאשר שנחזור בבוקר לרכב שבור (קרה לנו בעבר, היה מאוד לא נעים).

אבל אם הם מחברים מחשב, מניעים את האוטו ונוסעים, בלי לשבור שום דבר חוץ מאיזה חלון כדי להיכנס, אי אפשר לעשות משהו שימנע מהם את החיבור הזה?

איזו עלוקה ל OBD (שאני מניח שלשם הם מחברים את המחשב)? אולי ביטול ההנעה בכפתור למרות שזה מאוד נוח? 

אין לי עוד רעיונות אבל אולי מישהו יוצא מזה סטארטאפ אתם לא חושבים?

או שנמשיך להתעלם והרכבים שלנו ימשיכו להיעלם...

אשכרה כל חובב רכב שרוצה להינות מהכלי שלו בארץ צריך לחשוב מיליון פעם לפני שהוא רוכש משהו. אמינות, נוחות, תחזוקה, גניבה, עניין, ואין שום רכב שעונה על כל הדרישות (או שיש ואז הוא נגנב).

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)

מעניין עם עלוקות במיקומים אסטרטגיים יכולים למנוע גניבה..

הגנב לא יתחיל עכשיו לעשות דיאגנוזה לרכב באמצע גניבה 🤔

אולי לעשות אזעקה רועשת אם מישהו מנסה להתעסק עם מחשב הרכב. הבנאדם מנתק את הקונקטור ומקבל רעש של 300 דציבל באמצע הלילה 😱

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 45 דקות, iEminem כתב:

איזה סיפורים הולכים פה מה זה?

לפני כמה חודשים פרסמו בפורום ייעוץ על כך שנגנב למישהו האאוטלנדר, הפייסבוק שלי היה מלא על גניבות ופריצות לפיקנטו, כל יומיים תמונה של מישהו מהדרום עם רכב על 4 בלוקים בלי גלגלים, ועכשיו ניסיון לגניבת ספיריט. 

איך אין איזהשהו מוצר שנועד למנוע את המקרים האלו? כמו שמיקרוסופט מתחילה להפעיל אוטובוסים משלה כדי להביא את העובדים שלה למשרד, כלומר לוקחת בעיה שהממשלה לא פותרת ופותרת בעצמה, אין משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי למגן את הציוד האישי שלנו כי הממשלה לא עושה את זה?

248 כלי רכב שנגנבו מחולון בחצי שנה?? אז כמה נגנבו בכל הארץ בחצי שנה הזו?

הביטוח יודע שהקודן לא מועיל בכלום, וכל גניבה כזו הם רק מפסידים כסף (ואני לא רוצה להיכנס לנושא של האם הם מרוויחים או מפסידים וכו' וכו'). כל מיגון אפשרי לא עוזר - משבשים את התדר כדי שאיתוראן לא יעקבו אחרי האוטו, מניעים את האוטו בכמה שניות באמצעים טכנולוגיים.

כמובן שעדיף שיגנבו ושהביטוח ישלם מחירון מלא מאשר שנחזור בבוקר לרכב שבור (קרה לנו בעבר, היה מאוד לא נעים).

אבל אם הם מחברים מחשב, מניעים את האוטו ונוסעים, בלי לשבור שום דבר חוץ מאיזה חלון כדי להיכנס, אי אפשר לעשות משהו שימנע מהם את החיבור הזה?

איזו עלוקה ל OBD (שאני מניח שלשם הם מחברים את המחשב)? אולי ביטול ההנעה בכפתור למרות שזה מאוד נוח? 

אין לי עוד רעיונות אבל אולי מישהו יוצא מזה סטארטאפ אתם לא חושבים?

או שנמשיך להתעלם והרכבים שלנו ימשיכו להיעלם...

אשכרה כל חובב רכב שרוצה להינות מהכלי שלו בארץ צריך לחשוב מיליון פעם לפני שהוא רוכש משהו. אמינות, נוחות, תחזוקה, גניבה, עניין, ואין שום רכב שעונה על כל הדרישות (או שיש ואז הוא נגנב).

אין איך למנוע גניבה. 

חושבים שפורצים היום זה מה שהיה בעבר...

אנשים באים היום עם מחשב רכב משל רכב אחר. 

עם *מפתח* של הרכב....ששוכפל במוסך ושולם למוסך 2000 שח ל״עזרה״... 

מוכר רכב שמשכפל עוד מפתח אקסטרא ליפני המכירה,והמפתח נשאר אצלו. 

חסר דרכים?

להעמיד איזה במוו יקרה על בלוקים ומפרק את הגלגלים,10+ אלף שח ב5 דקות עבודה עם סיכון אפסי לעונש. 

אז למה שלא יחגגו? 

עד שלא יהיה נשק לאזרחים,ורשות להגן על הציוד שלך גם בעד פגיעה בחיי אדם לא יקרה כלום. 

אם יגנבו לי את האופנוע ואני אראה את הגנב,אני לא בטוח איך אני אגיב, מפחד שהוא יתבע אותי. 

וולקאם לישראל. 

הבן אדם האחרון שהגן על הציוד שלו נמצא בכלא. 

פורסם
בתאריך 17.9.2022 בשעה 15:22, motior כתב:

לשכן שלי ניסו לגנוב מזדה CX5 לפני כמה שבועות וגם פירקו את החלון המשולש הקטן ועזבו. וכן - בכפר סבא. מעניין

אולי הם גנבים מתלמדים, רק באו ללמוד לקראת המכה הבאה 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 24 דקות, motior כתב:

אזעקות רועשות כבר היו לנו וזה לא הזיז לגנבים.

לא התכוונתי לאזעקה, אלא למשהו שנועד לעכב את הגנב..

300 דציבל בתוך הרכב.

פורסם

הפתרון מאוד פשוט. להפסיק להגיע למוסכים בשטחים.

כל עוד הישראלים יתנו פרנסה לאלה שגונבים מהם, לא תהיה להם סיבה להפסיק לגנוב...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני כשעה, iEminem כתב:

תתקין כזה ברכב

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

סליחה על השאלה, מה המצלמות עוזרות?

הם באים רוב הזמן עם קופוצון או כיסוי ראש, גם אם הראש שלו גלוי, רוב הסיכויים שהוא "לא מהאזור"

זה בלוף, אכן אין להם פחד יותר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם (נערך)
לפני שעה, IsraelR כתב:

סליחה על השאלה, מה המצלמות עוזרות?

הם באים רוב הזמן עם קופוצון או כיסוי ראש, גם אם הראש שלו גלוי, רוב הסיכויים שהוא "לא מהאזור"

זה בלוף, אכן אין להם פחד יותר

גם אם המצלמה מצלמת את הפנים של הנהג מחייך ומנופף לשלום, ברגע שהוא נכנס לשטחים, המשטרה לא תעשה עם זה כלום. 

איתוראן אולי יצליחו, אחד לכמה מאות, לתפוס את הרכב (ולא הגנב) אבל לרוב גם זה לא. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 19 שעות, SuperBamba כתב:

סע לסוכנות פיג׳ו הקרובה לביתך ועשה טרייד אין עוד היום. בטוח שהם לא יגנבו צרפתי 😆

*כותב התגובה בעלים של פיג׳ו חדשה בעצמו

כמו שאני אומר לילדים - אם מישהו יבוא ויגנוב את האוטו, הוא יחטוף מכות מכל הכפר. "יא מטומטם, פורד? פורד?? איך לא נתקע לך בדרך יא זלמה??!"

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...