Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Ido12 כתב:

אני עם x adv,אין מקיף זה לא כלי גניב. 

אם היה לי טי מקס לא הייתי מצליח לישון בלילה,גם אם היה מאוחסן במכולה משוריינת מתחת לבניין. 

זה תלוי איזה אופנוע/קטנוע זה הרבה יותר אם היה קשור או לא.

תשאיר אפרילה סופר ספורט עם מפתחות בסוויץ,לא יגעו בו. 

פותח אשכול:יש לך מקיף....רכב מבוקש,עשית את שלך ומפה רק לקווה לטוב. 

שוב,המחירון הוא המחיר מכירה בשטח(המחירון של מאזדה מראש מאוד גבוה)ככה שלא יקרה שום אסון. 

לא להשאיר דברים יקרים ברכב כמובן.

אם אתה ״בטעות״מכפר סבא,נותן לרכב שבוע....מעלימים משם בחדש האחרון מאזדות בקצב מטורף.

כתבה ממש מלפני חודש, חולון ״מסוכנת״ לא פחות מכפר סבא.

זינוק חד במספר הגניבות בחולון: 248 כלי רכב בתוך חצי שנה

המשטרה פרסמה את הנתונים למחצית הראשונה של שנת 2022, מהם עולה זינוק במספר גניבות כלי הרכב בחולון - כמעט פי 3 בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

עלה לי רעיון ענק למניעת גניבות בלי שרשראות וכל מיני שטויות, לדעתי צריך רק מערכת "אזעקה" שקטה שבימקום לצפצץ בעת פריצה - היא פשוט תשפריץ בלי להתקמצן את הנוזל הנורא הבא: מי ביכלל ימשיך לשבת בפנים וליגנוב את הרכב וליסוע בסירחון הנורא הזה במשך שעות עד למעבר לשטחים?
Amazon.com: Liquid Ass Spray Mister Fart Prank Pooter Stink Bottle Smell  Bomb - PRANK GAG B : Toys & Games

נו- מי מרים את הכפכף וניכנס איתי בשותפות לסטרטאפ? חחח

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 3

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זרקתי איירטאג במאזדה. הבעיה שלי עם זה זה שעד שאני אשים לב שהרכב נגנב הגנב יקבל התראה שיש איירטאג ברכב

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לחבר גנבו ככה קורולה חדשה לפני כחודש, גם כן בחולון.

שברו לו את החלון המשולש הקטן שליד הנהג, שיחקו קצת עם הכבלים מתחת להגה ופשוט נסעו עם הרכב.

רק מה, יום למחרת הרכב נמצא ב431 מחלף רמלה דרום.

הזוי

פורסם
לפני 15 דקות, BeBest כתב:

לחבר גנבו ככה קורולה חדשה לפני כחודש, גם כן בחולון.

שברו לו את החלון המשולש הקטן שליד הנהג, שיחקו קצת עם הכבלים מתחת להגה ופשוט נסעו עם הרכב.

רק מה, יום למחרת הרכב נמצא ב431 מחלף רמלה דרום.

הזוי

תמיד עניין אותי מה קורה במצב כזה, הרכב חוזר לבעליו?
מי מתקן את הנזקים אם יש?
ואם אין שום נזק הרכב חוזר לבעליו בלי שום פיצוי?
לי אישית אם יגנבו את הרכב מעדיף שלא יחזור, לוקח מחירון ואומר תודה.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 4 דקות, Tom777 כתב:

תמיד עניין אותי מה קורה במצב כזה, הרכב חוזר לבעליו?
מי מתקן את הנזקים אם יש?
ואם אין שום נזק הרכב חוזר לבעליו בלי שום פיצוי?
לי אישית אם יגנבו את הרכב מעדיף שלא יחזור, לוקח מחירון ואומר תודה.

התקשרו אליו מהמשטרה לבוא לאסוף את הרכב.

הוא אמר שהרכב היה מונע שם לפחות כמה שעות.

הביטוח תיקן לו את הרכב (החלון ששברו, הנזק שנגרם לחיווט) והוא לא קיבל שום "פיצוי", להפך יצא עם נזק של השתתפות עצמית + התייקרות פרמיה (תביעה).

והאמת שהוא גם באותה גישה כמוך, אמר שהיה מעדיף שלא היה חוזר, כבר השלים עם זה שגנבו את הרכב.

פורסם
לפני כשעה, hwgeek כתב:

עלה לי רעיון ענק למניעת גניבות בלי שרשראות וכל מיני שטויות, לדעתי צריך רק מערכת "אזעקה" שקטה שבימקום לצפצץ בעת פריצה - היא פשוט תשפריץ בלי להתקמצן את הנוזל הנורא הבא: מי ביכלל ימשיך לשבת בפנים וליגנוב את הרכב וליסוע בסירחון הנורא הזה במשך שעות עד למעבר לשטחים?
Amazon.com: Liquid Ass Spray Mister Fart Prank Pooter Stink Bottle Smell  Bomb - PRANK GAG B : Toys & Games

נו- מי מרים את הכפכף וניכנס איתי בשותפות לסטרטאפ? חחח

יותר זול - טיטול משומש ב40 מעלות חום ל8 שעות

• מצחיק 2
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה?

אתה יודע מראש שכל רכב אפשר לגנוב.

אם אין שום שינוי ברכב עצמו, למה שלא תמשיך איתו?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

סע לסוכנות פיג׳ו הקרובה לביתך ועשה טרייד אין עוד היום. בטוח שהם לא יגנבו צרפתי 😆

*כותב התגובה בעלים של פיג׳ו חדשה בעצמו

• מצחיק 4
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 17.9.2022 בשעה 14:13, miatanc כתב:

הייתי בטוח שהגנבים לא אוהבים צבע אדום😆

גם לי הייתה אחת, ספיריט 14' שאמרתי עליה שלא תגנב כי היא האצ'בק אדומה.

טעיתי 😛.

היא נגנבה לפני איזה חודש וחצי ממערב ראשון, אחרי שהחניתי אותה בחניה פרטית מול בניין עם איזה 4000 מצלמות שמכוונות לכל עבר - כמה מהן ישר על הרכב.

החניתי אותה ב4 בבוקר. ב-6 היא כבר לא הייתה שם. הלוואי עלי כזו נחישות לעשות משהו על הבוקר...

לפני 11 דקות, SuperBamba כתב:

סע לסוכנות פיג׳ו הקרובה לביתך ועשה טרייד אין עוד היום. בטוח שהם לא יגנבו צרפתי 😆

לפני המאזדה הייתה לי סיטרואן שבימיה הראשונים אצלי, שכחתי את המפתח שלה בפנים, על המושב, ברכב פתוח. כיום מחפש לי שוב איזו צרפתיה בשביל השקט הנפשי.

פורסם
לפני 14 דקות, SuperBamba כתב:

זה לא באג, זה פיצר 😝

פורסם

אין על צרפתיות. נוח גם כשזה נוסע וגם כשזה בחניה

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 2

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...