Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי העניין יש אינטרס שהמצב ימשיך ככה.

המשטרה לא רוצה להתערב כי יש ביטוח וגם יודעת שהשופטים ישחררו את הגנבים בלי ענישה.

המדינה מרוויחה ממס של קניית רכב החדש.

הביטוח מגלגל את העלות במחיר הביטוח.

הערבי יכול להמשיך לגנוב בראש שקט.

והיהוד ימשיך לשלם על כל זה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כשלחברה בשטחים יש עבודה (בלגנוב) הם מתעסקים פחות בטרור.

הצבא והמשטרה בטח יכולים לסגור אותם מחר בבוקר אבל מעדיפים שנשלם להם פרוטקשיין בשביל שקט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

הצלחתם להפחיד אותי, אני עם מאזדה 3 ספיריט 2015 עם 56K, התקנתי לפני כמה חודשים מערכת של הרץ ב2700 ש"ח ואני מכפס, עניין של זמן עד שיגנב ?

עריכה אחרונה על ידי nirurshon

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, nirurshon כתב:

הצלחתם להפחיד אותי, אני עם מאזדה 3 ספיריט 2015 עם 56K, התקנתי לפני כמה חודשים מערכת של הרץ ב2700 ש"ח ואני מכפס, עניין של זמן עד שיגנב ?

יש שיטה שאני מכיר ששמעתי מחבר שאפשר להתקין KILL SWITCH שיכול למנוע גנבה דרך שלל שיטות (למשל ניתוק מצבר בעקיפין, ויש עוד שיטות שאף עדיפות על המצבר כי זה יותר קל לעקוף - תגגל ). כל אדם בעל הבנה בסיסית בחיבורים חשמליים יכול להתקין אחד כזה, ואם אף אחד לא יודע שהתקנת ואיפה בדיוק חיברת את החוטים - רעיונית לא ידע איך לעקוף את זה. שמעתי על אנשים שזה הציל להם את הרכב, מאוד רוצה להתקין אחד כזה לרכב שלי בעצמי ושוקל לנסות. זה גם לא דבר  יקר בכלל למימוש.. העניין הוא שברגע שגנב יראה שהרכב יענו לא תקין סיכוי לא מבוטל שפשוט יניח לו וילך לקורבן הבא מאשר להתעסק ולהבין איך כן להצליח

עריכה אחרונה על ידי Yu1208
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, Yu1208 כתב:

יש שיטה שאני מכיר ששמעתי מחבר שאפשר להתקין KILL SWITCH שיכול למנוע גנבה דרך שלל שיטות (למשל ניתוק מצבר בעקיפין, ויש עוד שיטות שאף עדיפות על המצבר כי זה יותר קל לעקוף - תגגל ). כל אדם בעל הבנה בסיסית בחיבורים חשמליים יכול להתקין אחד כזה, ואם אף אחד לא יודע שהתקנת ואיפה בדיוק חיברת את החוטים - רעיונית לא ידע איך לעקוף את זה. שמעתי על אנשים שזה הציל להם את הרכב, מאוד רוצה להתקין אחד כזה לרכב שלי בעצמי ושוקל לנסות. זה גם לא דבר  יקר בכלל למימוש.. העניין הוא שברגע שגנב יראה שהרכב יענו לא תקין סיכוי לא מבוטל שפשוט יניח לו וילך לקורבן הבא מאשר להתעסק ולהבין איך כן להצליח

השאלה איזה נזק ישאירו לך ברכב אחרי הניסיון הזה

פורסם
לפני 4 דקות, nirurshon כתב:

השאלה איזה נזק ישאירו לך ברכב אחרי הניסיון הזה

זה כבר נושא אחר, נגיד שישברו  חלונות פלוס ישרטו צבע - אולי יפרקו את הדאש וישחקו עם החוטים (סתם הערכה - אין לי באמת שמץ).
אז אולי לרכב שנת 2001 שעולה 5000 זה קצת מבאס מאוד ואף לא שווה לתקן, אבל לרכבים ששוויים הרבה יותר, זה אמנם הוצאה, אך לא קרובה למקרה שבו נגנב הרכב

פורסם

אם הרכב נגנב - תקבל מחירון מהביטוח.

אם דפקו את מערכת החשמל באיזושהי צורה - אההם... לא בטוח שתוכל לתקן את זה לחלוטין.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Froyne כתב:

אם הרכב נגנב - תקבל מחירון מהביטוח.

אם דפקו את מערכת החשמל באיזושהי צורה - אההם... לא בטוח שתוכל לתקן את זה לחלוטין.

נכון, יש אבל אנשים שאין להם מקיף, מעבר להתעסקות הרבה עם הביטוח. אפשר גם למשל לחשוב ככה- רכב כמו ראב4 שלוקח 8 חודש מהרגע שהזמנת עד שיש לך מפתח או לחלופין לקנות אחד ב50 אלף מעל המחירון, שהרי מהביטוח תקבל רק מחיר מחירון שהוא בהכרח יהיה בהפסד תמיד)  אני חושב שאולי יש מקום לשיטה הזאת.  וניתן גם להגן על מערכת החשמל אחרי מודיפיקציה כזאת עם פיוזים למשל (רעיון).  ברגע שיש הבנה עם מה מתעסקים, אפשר לחשוב על FAILSAFES פשוט צריך להיות יצירתיים :)

עריכה אחרונה על ידי Yu1208
פורסם (נערך)

נשאר רק לקוות שיהיה בסדר, כרגע אני שם מנעול הגה כמו של פעם - אם יגנב אני יקבל מחירון ואז אולי אני יחזור לS60 או V40 הרבה פחות גניבות או שאולי אני יוכל לעבור גם לIS300H

עריכה אחרונה על ידי nirurshon

פורסם

האם יש אפשרות לנעול בברגים מיוחדים את הג'אנטים?

לשכן שלי יש טויוטה וניסו לגנוב את הג'אנטים מהרכב, הגיעו 3 בני דודים בלי פחד וברגע האחרון הסתלקו ללא השלל- אחד השכנים ירד למטה וראה אותם.

ולשכן שלי גם גנבו מאזדה 3 ממש מתחת לבניין והרכב חזר אליו מפורק. כעבור חודש הוא כבר מכר את הרכב ביד 2.

עצוב מה שנהיה פה במדינה, אני למשל רוצה לרכוש brz- אין סיכוי בעולם שאני יחנה את הרכב ברחוב שאני גר. אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שייגנב.עצוב מאוד שאין הרתעה, צריך לחשוב פעמיים איזה רכב לרכוש.

פורסם
לפני 11 דקות, ANUTKK כתב:

האם יש אפשרות לנעול בברגים מיוחדים את הג'אנטים?

לשכן שלי יש טויוטה וניסו לגנוב את הג'אנטים מהרכב, הגיעו 3 בני דודים בלי פחד וברגע האחרון הסתלקו ללא השלל- אחד השכנים ירד למטה וראה אותם.

ולשכן שלי גם גנבו מאזדה 3 ממש מתחת לבניין והרכב חזר אליו מפורק. כעבור חודש הוא כבר מכר את הרכב ביד 2.

עצוב מה שנהיה פה במדינה, אני למשל רוצה לרכוש brz- אין סיכוי בעולם שאני יחנה את הרכב ברחוב שאני גר. אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שייגנב.עצוב מאוד שאין הרתעה, צריך לחשוב פעמיים איזה רכב לרכוש.

דווקא רכב כמו ברז לא הייתי חושש מגניבה,מה יעשו איתו?דריפטים בשטח? 

אין ביקוש לחלקים,ומי שמחזיק ברז לא נוסע לבני דודים לטיפולים ופחחות. 

דווקא רכבים כמו ברז ומיאטה מאוד לא גניבים. 

להניח ברז ברחוב יותר בטוח ממאזדה 3 פי כמה וכמה. 

הייתי שנה בקבוצה עם כל מיאטה בארץ וגניבה לא שמעתי עדיין....גם לא של ברז מהחברה שטיילתי איתם. 

פורסם
לפני 5 דקות, Ido12 כתב:

דווקא רכבים כמו ברז ומיאטה מאוד לא גניבים. 

יכול להיות, אבל זה גם עניין של זמן.

זכור לי על מקרה מלפני כמה שנים שבני דודים הגיעו למרכז הארץ וגנבו פרארי- אם אני לא טועה עירבו את כוחות הביטחון ולבסוף הרכב נמצא נעול באיזשהו מחסן בשטחים. גם רכב אקזוטי ששווה מיליונים הם יגנבו. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, nirurshon כתב:

תפרק את המערכת וגלגל את הרכב ליד"ש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...