Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני מחפשת רכב יד 2/3  , עד אזור 130,000 ק"מ , חשוב לי שיהיה כמה שפחות מזהם ובטיחותי 

התקציב שלי הוא גג 30,000 , הוא לנסיעות יום יומיות (כן טיולים , צפון דרום מידי חודש) 

לא מבינה כל כך ברכבים, אשמח אם מישהו יעזור לי להתמקד יותר באילו רכבים לחפש בתנאים האלו , תודה רבה 🙂

פורסם

ידני או אוטומטי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתקציב כזה עדיף לחפש רכב יפני / קוריאני עם היסטורית טיפולים מסודרת כדי לקבל אמינות מירבית.

למשל מאזדה 3 מודל 2010-2011 או קיה פורטה 2011-2012.

פורסם
לפני שעתיים, לי אברהם שרמן כתב:

שלום :)

אני מחפשת רכב יד 2/3  , עד אזור 130,000 ק"מ , חשוב לי שיהיה כמה שפחות מזהם ובטיחותי 

התקציב שלי הוא גג 30,000 , הוא לנסיעות יום יומיות (כן טיולים , צפון דרום מידי חודש) 

לא מבינה כל כך ברכבים, אשמח אם מישהו יעזור לי להתמקד יותר באילו רכבים לחפש בתנאים האלו , תודה רבה 🙂

את בעצם מחפשת מעגל מרובע

או שתמתחי את התקציב או שתנמיכי ציפיות

ביחד לא ילך

• אהבתי 1
פורסם
לפני 47 דקות, nit_zan כתב:

את בעצם מחפשת מעגל מרובע

או שתמתחי את התקציב או שתנמיכי ציפיות

ביחד לא ילך

אין בעיה , אני לא מבינה בתחום בגלל זה שאלתי פה. התקציב לא בגדר שינוי כרגע , כמובן מכונה להתפשר על משהו שאני כן רוצה , זו הסיבה שרשמתי פה 🙂

פורסם (נערך)

אוסף רכבים יד 2

לפי תקציב 25-30K

צאי לדרך😉

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?price=25000-30000

תצטרכי לדעת מה את רוצה בסופו של יום ולבצע עוד סינונים

כדאי להעזר במישהו קרוב שכן מבין ויוכל ללוות פיזית את תהליך החיפוש והבחירה

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • תוכן חדש...