Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 6 וחצי שנים עם הונדה ג'אז 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 10 שעות, motior כתב:

אחד הפיטצ'רים המעולים, לא ברור לי איך לא מאומץ ברכבים נוספים, פשוט וגאוני.

• אהבתי 1
פורסם

לא רשמת מה היה הק"מ של האוטו וזה דבר חשוב כשמדברים על אמינות. 

נסעתי 20 אלף ק"מ ב X שנים ולא היו תקלות זה משהו אחד, נסעתי 200 אלף ק"מ ב X שנים ולא היו תקלות זה משהו אחר לגמרי.

פורסם

116 אלף ק"מ.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצויין לשמוע תודה על המידע.

הג'אז 17-18 עלתה אצלנו כאחת האפשרויות להחלפת השברולט סוניק. אולי נעשה מהלך בקרוב.

לי אישית כשבדקתי היה חשש לגבי הגיר לא הייתי בטוח אם זה הגיר הרציף הבעייתי של ג'טקו. גם לגבי הטיפולים המאוד יקרים למשל מי מחליף פילטר דלק בבנזין היום כחלק משגרת טיפולים או שמן גיר כל טיפול שני ברכב בנזין היה נשמע לי קצת קיצוני.

אבל סהכ נשמעת חבילה טובה ומוצלחת בתור רכב שני בבית עם ילדים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 11.12.2022 בשעה 9:51 PM, sidewinder כתב:

המצבר מסוג Start&Stop חיי בממוצע 5 שנים , אם כי לאחר שנה - שנה וחצי כשהמצבר כבר לא 100% , ה Start&Stop מפסיק לעבוד.

גם לי יש את הבעיה, רוצה להחליף בטיפול הקרוב.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.12.2022 בשעה 07:12, TZR84 כתב:

לי אישית כשבדקתי היה חשש לגבי הגיר לא הייתי בטוח אם זה הגיר הרציף הבעייתי של ג'טקו. גם לגבי הטיפולים המאוד יקרים למשל מי מחליף פילטר דלק בבנזין היום כחלק משגרת טיפולים או שמן גיר כל טיפול שני ברכב בנזין היה נשמע לי קצת קיצוני.

אין חשש, זה לא אותו הגיר שמצוי אצל סוזוקי-ניסאן, והוא אמין מאוד (מאוד!).

מומלץ להחליף שמן גיר מקורי של הונדה ולא תחליפי, על אף המחיר הגבוה. ההחלפה מתבצעת כל שנתיים או 30K, והמחיר של נוזל הזהב הזה בפעם אחרונה שהחלפתי עמדה על 420 ש"ח.

רכב נהדר, היה בבעלותי 4 שנים עם 2 ילדים קטנים ומכרתי אותו בחצי צער, כי התנאים הבשילו לחזור לתחביב המרוצים.

עריכה אחרונה על ידי Ziv
פורסם

היתה לי ג'אז זהה לגמרי רק אדומה, שעלתה על  הכביש ב 2016 והועברה בתוך המשפחה לפני משהו כמו חצי שנה, אולי קצת יותר, לטובת גולף 2015 שגם הועברה בתוך המשפחה.

יכול להסכים עם כמעט כל מה שכתבת, אצלינו הג'אז הזו החליפה ג'אז קודמת, ומבחינת שימוש היא סופר מיני שמציעה איכויות שימוש של קטגוריה אחת למעלה, מרווח פנים מדהים, ואיכות מעולה. אבל מה... המנוע, אוי, המנוע. אפילו זוגתי, שאינה חובבת רכב, אמרה שהאוטו עצלן וכבד, וכשלוחצים על הדוושה הימנית הוא עצלן ורועש. מבחינת אבזור הג'אז של 2016 היא בעיני פאדיחה, כיון שהיא פחות מאובזרת מהדגם שהיא החליפה (הגה וידית הילוכים מפלאסטיק, ללא חלון גג, מערכת מולטימדיה עלובה למדי, וכאלו דברים). היא ללא ספק לא אוטו רע, ובתור רכב למשפחה יש לה המון יתרונות, אבל לפחות עבורינו היא הליכה אחורה לעומת הדגם שקדם לה, וכשהחלטנו להחליף, זוגתי הטילה וטו על ג'אז נוספת בגלל המנוע.

פורסם
בתאריך 24.12.2022 בשעה 18:23, Fazer כתב:

אבל מה... המנוע, אוי, המנוע. אפילו זוגתי, שאינה חובבת רכב, אמרה שהאוטו עצלן וכבד, וכשלוחצים על הדוושה הימנית הוא עצלן ורועש. מבחינת אבזור הג'אז של 2016 היא בעיני פאדיחה, כיון שהיא פחות מאובזרת מהדגם שהיא החליפה (הגה וידית הילוכים מפלאסטיק, ללא חלון גג, מערכת מולטימדיה עלובה למדי, וכאלו דברים). היא ללא ספק לא אוטו רע, ובתור רכב למשפחה יש לה המון יתרונות, אבל לפחות עבורינו היא הליכה אחורה לעומת הדגם שקדם לה, וכשהחלטנו להחליף, זוגתי הטילה וטו על ג'אז נוספת בגלל המנוע.

כנ"ל, וברמת הדיל ברייקר מבחינתי. ענין המנוע זה ברמת המדכא בעיני, כי מה קרה להונדה? היו לנו כמה הונדות במהלך השנים במשפחה (סיביק ידנית נפלאה ואוט' פחות, CRV דור 2) והמנועים מדרדרים והולכים. בזמנו כשבחנתי ג'אז חדשה בסוכנות חשבתי שמשהו לא בסדר איתה, אמר לי הבחור, "זה המנוע, הוא מכויל לחיסכון". אז החיסכון העיקרי שמצאתי היה לא לנסוע בה. יתכן שלאזור שטוח זה בסדר, אני גר באזור הררי וכשאין לך מנוע זו כבר בעיה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...