Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, hondacivic02es כתב:

איזה רכב? (יכול להיות שלאיביזה זה מוגזם )

מיטו ואני לא מוגזם פחות ממך כי אני עם בילשטיין וקפיצים סופר קשיחים של אייבך מסדרת ספורט ליין. אני מתכוון להחליף אותם לפרו קיט שהם יותר שפויים ויותר מתאימים לסט בולמים שלי. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם
לפני 5 שעות, BRAVO30 כתב:

מיטו ואני לא מוגזם פחות ממך כי אני עם בילשטיין וקפיצים סופר קשיחים של אייבך מסדרת ספורט ליין. אני מתכוון להחליף אותם לפרו קיט שהם יותר שפויים ויותר מתאימים לסט בולמים שלי. 

בדיוק התקנתי B8 עם הפרו קיט, והם עובדים מושלם יחד. ממליץ.

• מעניין 1
פורסם
לפני 15 שעות, nadavd4 כתב:

בדיוק התקנתי B8 עם הפרו קיט, והם עובדים מושלם יחד. ממליץ.

על איזה רכב אגב? כן, אכן הם עובדים מושלם כי ככה הסט צריך להיות מבחינת השילוב. אני את הסט הזה קניתי פה בארץ לפני כמה שנים מחברת אאוטבק טכנולוגיה ולדעתי הם לא היו כל כך מדוייקים עם ההתאמה הזו. שלחתי מייל לאייבך ממש לפני שבוע והם רשמו לי שהסט שמתאים לרכב שלי זה אכן הבולמי B8 ביחד עם הקפיצי פרו קיט. מה שנתנו לי באאוטבק זה קפיצי ספורט ליין עם הבולמים האלה, שהם קיצוניים הרבה יותר (אין שיכוך כמעט, אפילו בלי כמעט). אייבך לא מכירים בהתאמה הזו לרכב שלי ככה שכנראה זה סוג של "טעות". 

גיליתי את כל הדבר הזה במקרה כשפגשתי לפני כמה חודשים אדם נחמד מאד ונהג מצויין (עם רכב מעניין מאד) שגם מתחרה והוא הסביר לי על הסט הזה שהיה גם אצלו ברכב אבל עם הקפיצי פרו קיט. הוא גם עשה לי סיבוב וראיתי שרמת השיכוך אצלו מצויינת לעומת שלי מבלי שהיכולת הספורטיבית כמעט נפגעת (ייאמר שאצלי עם הקפיצים האלה, הרכב כמעט שטוח לגמרי). בעקבות אותו מפגש, המלצתי גם לחבר בעל אותו רכב כשלי, שירכוש את הסט הזה וגם אצלו ברכב, נוכחתי שהנסיעה פשוט מדהימה באופן יחסי כמובן לנסיעה אצלי ברכב. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, BRAVO30 כתב:

על איזה רכב אגב? כן, אכן הם עובדים מושלם כי ככה הסט צריך להיות מבחינת השילוב. אני את הסט הזה קניתי פה בארץ לפני כמה שנים מחברת אאוטבק טכנולוגיה ולדעתי הם לא היו כל כך מדוייקים עם ההתאמה הזו. שלחתי מייל לאייבך ממש לפני שבוע והם רשמו לי שהסט שמתאים לרכב שלי זה אכן הבולמי B8 ביחד עם הקפיצי פרו קיט. מה שנתנו לי באאוטבק זה קפיצי ספורט ליין עם הבולמים האלה, שהם קיצוניים הרבה יותר (אין שיכוך כמעט, אפילו בלי כמעט). אייבך לא מכירים בהתאמה הזו לרכב שלי ככה שכנראה זה סוג של "טעות". 

גיליתי את כל הדבר הזה במקרה כשפגשתי לפני כמה חודשים אדם נחמד מאד ונהג מצויין (עם רכב מעניין מאד) שגם מתחרה והוא הסביר לי על הסט הזה שהיה גם אצלו ברכב אבל עם הקפיצי פרו קיט. הוא גם עשה לי סיבוב וראיתי שרמת השיכוך אצלו מצויינת לעומת שלי מבלי שהיכולת הספורטיבית כמעט נפגעת (ייאמר שאצלי עם הקפיצים האלה, הרכב כמעט שטוח לגמרי). בעקבות אותו מפגש, המלצתי גם לחבר בעל אותו רכב כשלי, שירכוש את הסט הזה וגם אצלו ברכב, נוכחתי שהנסיעה פשוט מדהימה באופן יחסי כמובן לנסיעה אצלי ברכב. 

הותקנו על ה DS3 שלי.

אגב, הסט נמכר כקיט מוכן בשם B12 על ידי אייבך. הבולמים מכוילים לרכב הספציפי והקפיצים תואמים לקשיחות הבולמים.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תוכן חדש...