ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, השברולט אפלנדר שלנו סיימה את הקריירה, מחפשים רכב 7 מקומות בתקציב זול (30K, מעדיפים פחות). נסיעה משולבת של כ50 ק"מ ביום. הדרישות לפי הסדר: 1. אמינות 2. מרווח יחסית, אנחנו מטיילים המון עם הילדים + ציוד. 3. בטיחות סבירה 4. עדיף גבוה, בשביל להגיע לחניה הקבועה שלי בעבודה צריך לעלות מדרכה, אבל לא דיל ברייקר. 5. חסכוני ביחס לסגמנט. המחשבה הראשונית היתה דאצ'יה לודג'י בנזין או רנו לוגאן. אני קצת חושש מהבטיחות ומהעובדה שהלוגאן ישנה. יש עוד אופציות? תודה.
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 960 צפיות
אשמח לשמוע מה עדיף, יתרונות וחסרונות. תקציב 30-40 קצת גמיש ללמעלה.
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בבדיקה יצא פגיעה בקצה שלדה שווה להוריד במחיר ולקנות או שלא כדאי להתקרב ? וכמה קריטית הפגיעה על פי הטופס? בוחן ציין פגיעה קוסמטית בלבד ללא השפעת בטיחות תודהhttps://ibb.co/xHJf77R
הודעה אחרונה מאת Brz11, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 752 צפיות
מחפשים להחליף את הCX5 2014 שלנו, מאד מרוצים אך רוצים להתחדש. המלצה על רכב משפחתי שנתונים 2017-2018 אפשר למתוח מעט את התקציב. חשיבות לאמינות. צריכת דלק, מנוע חזק/יכולות שטח רכות יתרון. מה דעתכם על CX5 2017/ ספורטג' 2.0 הונדה סיויק 1.5 / מאזדה 3 2.0 וולוו S60 T5 ?
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם, עשיתי היום בדיקה לגראנד שירוקי 2020 טריילהוק יד ראשונה עם 36,000ק"מ. כמובן השאלה שלי היא לגבי המנוע, (רעשים\נקישות ממנוע, חוסר שמן). הרכב עבר טיפול לפני 6,000ק"מ ועדיין באחריות. אני חשבתי לקחת את הרכב מחר למוסך מורשה שיקשיבו למנוע. מה הייתם עושים? תודה ל
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, עוזר לאחי למצוא מחליפה ראויה לסקודה אוקטוביה סטיישן שהוא מאוד אוהב. הדרישות הן רכב מרווח, חזק (עד כמה שאפשר) ושיהיה נוח לנסיעות ארוכות, הרבה שעות כל יום ברכב (פקקים ובין עירוני). מבין האופציות שקיבל, לדעתי, אין מחליפה ישירה ועל משהו צריך להתפשר. אין לי ניסיון עם אף רכב ברשימה כך שאולי אני טועה, אשמח לעזרתכם. זו הרשימה, את הדגמים הלא רלוונטיים לא רשמתי (יאריס וכאלה....): 1. יונדאי אייוניק FL PREMIUM היברידית 1600 2. קיה נירו LX פלאג אין 1600 3. סקודה סקאלה AMBITION 4. טויוטה קורולה SPACE היבריידי 1800 5. יונדאי קונה PREMIUM היבריידי 1600
הודעה אחרונה מאת דור--, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 858 צפיות
מעוניין להעביר בעלות מחר בבוקר בדחיפות. הבעיה שהרכב שייך לנכה ואפשרי רק במשרד הרישוי ואין תורים לשבועיים הקרובים!!!!! האם ישנה דרך אחרת? לא עונים במוקד של משרד התחבורה.
הודעה אחרונה מאת amirba, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נראה שרוב המוכרים מתחילים לטפל במוסך שאינו מורשה אחרי גיל 7 של הרכב וכתוצאה מכך אין להם תיעוד של טיפולים שהרכב עבר.. זה הגיוני לצפות לקבל היסטוריית טיפולים מרכב בן 10?
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
-
רבים מאיתנו מתניידים באמצעות רכב שקיבלנו ממקום העבודה. לאחר תקופה מסויימת, הרכב חוזר לחברת הליסינג, אשר בתורה מגלגלת אותו הלאה לציבור הרחב. מעצם העובדה שהרכב נמצא בשימושנו האישי באופן יומיומי, יוצא שאנו מפתחים עמו היכרות ברמה גבוהה: אנחנו יודעים מהי שגרת הטיפולים שלו, האם הוא נשרט, עבר תאונה, בעל תקלה חוזרת, קוזזו אי אילו קילומטרים ממד המרחק שלו או כל פרט אחר שיכול להשפיע על מחירו ועשוי להיות בעל משמעות קריטית עבור הרוכש הפוטנציאלי. הבעיה היא שלעתים חברת הליסינג מציגה רכב ממורק ומבריק, אשר בבדיקה מתגלה כי הוא עבר תאונה או אירוע אחר לא נעים, ואם איתרע מזלו של הרוכש, לעתים הדבר נעלם גם מעינו של הבוחן. במקרה הגרוע יותר, חברת הליסינג מעבירה את הרכב הפגום לסוחר ממולח, אשר בתור…
הודעה אחרונה מאת דור--, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אנחנו מתלבטים בין שני הרכבים. נוסעים כשעה וחצי בפקקים כל יום. 30k בשנה. חשובה לנו נוחות הנסיעה ומרחב פנימי גדול באוטו עם תחזוקה מינימלית. מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 785 צפיות
איך האמינות הכללית של ה-2.0 וה-2.3, מדוע המחירון שלהם כה נמוך בהשוואה להונדה אקורד של אותם שנים, האם מדובר לרוב בתדמית או שישנן בעיות אמינות במאזדות? עד כמה שידוע לי הן מעולות וראיתי גם דוגמא ביד 2 ל-2.3 עם 445 אלף ק''מ (!)
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכר רכש את הרכב (גירסת הבנזין, לא ההיברידי) כתחליף לסוויפט 2008 בנפח 1.4 שהיתה לו. לדבריו הרכב פשוט עגלה וכבר באיזור ה 70 קמ"ש הוא חווה אובדן כח מהותי. הסברתי לו שתחושת העגלות נובעת ככל הנראה מאופי הגיר, שהוא רציף ברכב, אך הוא מתעקש שהביצועים גרועים משמעותית מהסוויפט שהיתה לו ושהוא צריך לשבת על לפחות ~1500 סל"ד יותר to keep up עם רכבים אחרים בהשוואה לסוויפט. נו שויין. מישהו פה עם הרכב יכול לשפוך קצת אור על הנושא? היתכן שמדובר בנבלה יוצאת דופן או שפשוט... ככה הרכב והציפיות מוגזמות? סל"ד בשיוט במאה קמ"ש למיטב הבנתי בתחום התקין. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 529 צפיות
אהלן חברים, אני מחפש לקסוס מהדגמים IS/GS עבור חבר קרוב וראשית כל אני מעוניין לקבל כל פיסת מידע שיש לעם לשתף על שני הרכבים הללו- עד כמה עלויות האחזקה גבוהות? אני יודע שמדובר ברכבים אמינים מאוד אך לגבי הסוללה- האם כמו ברכבי טויוטה גם בלקסוס ניתן לשלם תשלום שנתי המהווה כמעין "ביטוח" לסוללה שכאשר נדרש להחליפה פשוט מחליפים ללא עלות נוספת? צמיגי רנפלט- סביב מה נעים המחירים? באשר לאבזור- אילו מערכות בטיחות מקוריות יש ברכבים הללו? איזה אבזור נוחות קיים? מתי התווסף אפל קארפליי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת X9500, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. בדקתי היום גולף בת שלוש שנראתה בסדר גמור (אם כי לא יכולתי לבחון את הצבע כי הרכב היה מלוכלך) עם בעלים שנראה אמין. לא היתה לו בעיה שאצלם את רשיון הרכב (הוא יד ראשונה מהחברה) ושאבדוק את ההיסטוריה הביטוחית של הרכב. הוא אמר לי עוד לפני שהגעתי, שבוצע תיקון צבע בגלל שיפשוף שכלל צביעה של הטמבון האחורי וחלק מהדלת השמאלית אחורית (ןאני מנחש שגם החלק בינהם) אבל שלא הוחלפו חלקים. בהיסטוריה של התביעות רואים סכום של כמעט 19 אלף ש"ח תגמולי ביטוח במקרה בודד אבל בלי ירידת ערך. מה זה יכול להיות? רק מחר הוא יביא דו"ח שמאי (אז את התשובה שחייבים לראות דו"ח שמאי אני מכיר ואעלה לפה כשאוכל). בנתיים אשמח להתיחסות ממי שמכיר את המונחים והמשמעות: מ…
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים. יש לי רכב ליסינג מדגם היונדאי איוניק 2019. די מרוצה ממנו. כשקיבלתי אותו ב2019 כמה חודשים אחרי כן יצא רענון בדגם של 2020. מכיוון שאני לא רוצה להיות שוב על התפר מנסה להבין מתי יוצא הדגם הבא או הרענון הבא. מכיוון ששנה הבאה הוא אמור להיות מוחלף, ניסיתי לפנות לכלמוביל לקבל את המידע - ללא הצלחה. מישהו פה יודע במקרה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
אם קונים רכב חדש "מהניילון", יש מצב שהרכב יתגלה בעייתי? או שכל הרכבים שעושים היום, "לא רואים מוסך"? 1 2
מאת אופיר36-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למשל הרכב האחרון שלי היה קיה פורטה (אני יד ראשונה) וחוץ מטיפול שנתי, לא עשה שום בעיה במשך 10 שנים. לצערי הוא נגנב אחרת הייתי נשאר איתו עוד כמה שנים טובות. השאלה אם כל הרכבים החדשים הם כאלה. שאלה שניה - שווה לקנות רכב יד שניה בסוכנויות רכב כמו "קל אוטו" או "אוטו סנטר" שנותנים שנה אחריות על הרכב? או שעדיף לקנות מאדם פרטי?
הודעה אחרונה מאת MiG, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 482 צפיות
אשמח לחוות דעתכם על הרכב , כל מידע יתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת ניר בר, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אחרי 7 שנים עם קיה פיקנטו המשפחה מתרחבת ואחרי קצת מחקר ולפני הנסיעות מבחן, צמצמנו את האפשרויות לסקודה קאמיק (1.5 אמבישן) או קיה סלטוס לא פשוט להשיג נסיעות מבחן אבל מקווה שכבר השבוע נצליח לנהוג עליהן ולקבל תחושה אבל הייתי שמח לעוד תובנות. במקביל, אני בודק את האופציה של לקחת ליסינג תפעולי פרטי משלמה סיקסט, כולל הביטוחים, טיפולים וכו׳. אנחנו נוהגים בערך 10,000 ק״מ בשנה ומתלבט האם יש איזשהי כדאיות בעסקה כזאת? להחליף כל 3 שנים את הרכב ולא להתעסק במכירה?
הודעה אחרונה מאת ly1989, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אז אחרי שהקליאו אסטייט שלי נגנבה לבית עולמה, החלטתי שאני רוצה ג׳יפון אבל חסכוני (נוסע 50k בשנה) ההתלבטות היא בין קיה נירו 2017 ובין דאצ׳יה דאסטר 2018 הצורה החדשה, כמובן דיזל. התקציב הוא באיזור ה75, לכן ירדו אופציות נהדרות אחרות כמו ה3008. מצד אחד, הקיה חסכונית קצת יותר וגם אמינה מאד, אבל אני חושש מהסוללה, היה לי בעבר פריוס 2011, שהסוללה התאבדה אחרי 8 שנים והעלות היא מטורפת, ופה אני קונה רכב שהוא כבר 4 שנים על הכביש. לדאסטר יש את המנוע דיזל המוצלח של רנו עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים, הרכב גם מכויל על הצד הרך כמו שאני אוהב. אבל לא יודע כמה הרכב הזה אמין ובמיוחד התיבת הילוכים אחרי 150k (נוסע המון כאמור) לגבי שווי שוק, להפתעתי גי…
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 672 צפיות
היי שלום לכולם אני רוצה להחליף את הרכב שלי: סיאט איביזה style 5 דלתות 2015. ק"מ 50,000 ( הבנתי שזה נתון מעולה) חדש נקנה ישירות מהחברה. לפי לוי יצחק המחירון הוא 44k ואחרי שקלול נתונים 47k לפי חיפוש ביד 2, (סינון רכבים רק מ2015 ומעלה עד מחיר 40k מחפש סדאן קרוסאובר ג'יפון משהו משפחתי) מגוון הרכבים שהוצעו לי: סובארו אימפרזה (2015-2016) פיג'ו 2008 (2015-2016) שברולט קרוז ( 2015-2017) פולקסווגן ג'טה (2015) סקודה ראפיד (2015-2016) סקודה אוקטביה (2015) סיאט לאון סטיישן (2015-2016) ניסן אלמרה(2015-2016) ועוד כמה אבל אלו הבולטים. אין לי מושג מה תהיה עסקה טובה ככה בגדול כי אני לא מ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 549 צפיות
שלום, בקרוב אני אמור לרכוש רכב להסעת נכה, דרך חברת א.צ.מ. מבקש עזרה בבחירת הרכב המתאים. כעיקרון יש 3 קטגוריות: 1. מסחריות (קאדי, ברלינגו וכו), רוב הסיכויים שזו הקטגוריה שתאושר. 2. מיני ואן מונמך (קיה קרניבל, קרייזלר פסיפיקה), סיכוי נמוך שיאושר. 3. ואן (פולקסואגן קראוול), סיכוי גבוה לאישור, אך אני פחות מעוניין ברכב כזה. אני מחפש רכב שיתן הרגשה כמה שיותר "פרטי", עם התנהגות כביש תוססת ככל האפשר בקטגוריות האלה ואבזור רב ככל האפשר, כי רוב הזמן הרכב יהיה בשימוש שלי (28) ללא הנכה. תקציב הרכישה פחות רלוונטי, בעיקר כי לא ידוע עדיין כמה בדיוק יעלה אחרי הסבסודים, אך כן להתחשב בעלויות תחזוקה/דלק סבירות. בגדול ה…
הודעה אחרונה מאת Gh1993, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש אנשים שמבקשים סכומים הזויים מעל המחירון, ואני מבין, כי המחירון לא מכליל נראות, ואוטו שנראה שמור לא יקנה במחיר כמו אותו רכב במצב לא שמור. השאלה היא איך אתם מתחרים? ומתי וכמה תתנו מעל מחירון?
הודעה אחרונה מאת Yuri Abaev, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 614 צפיות
יד 2 קילומטרז' 105 מחיר מבוקש 33000 הותקן מוביליי יונדאי i10 2015 אינסייט האם הרכב תקין?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם המוכר לא רוצה להתעסק עם זה, עזבו רגע את העניין שכנראה מסתיר משהו, אני יכול להוציא לבד את היסטוריית הטיפולים של המוכר?
הודעה אחרונה מאת Segway7, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, הזמנתי טסלה שצפויה להגיע באוגוסט. בנתיים פרסמתי את הפג'ו 3008 שנת 2018 דיזל ביד 2 כדי לראות אם תהיה התעניינות. מפה לשם, תוך 3 ימים הרכב נמכר. כעת אני נמצא בדילמה. אישתי צריכה רכב לפזר את הילדים בבוקר, לאסוף אותם ולנסוע כ-40 ק"מ בכל יום לעבודה וחזרה (לא כולל סופ"ש ויום שלישי, קרי 4 ימים בשבוע). ישנן כמה אופציות שחשבתי עליהן: 1. השכרת רכב לשלושה חודשים - מעריך שתהיה עלות חודשית של כ-2500 ש"ח לחודש, לא כולל דלק. 2. רכישת רכב בסכום של כ-10 עד 20 אש"ח ולמכור בעוד שלושה חודשים. כאן נדרש הרבה מזל לא ליפול על נבלה. מעריך הפסד של כמה כמה גרושים על ביטוח רכב. בתקווה שאצליח למכור בקלות ולא בהפסד. 3. רכב שיתופי - 159 ש"ח ליום, חוסך ל…
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 695 צפיות
Hello people! Looking for a Gippon or a family car, I will list the parameters, I would love suggestions! I will not travel much by car, about 10-12KM a year, some relatively long journeys a few times a year. Vehicle reliability, as well known as a vehicle that does not spend much in garages and is not expensive in treatments. Reasonable fuel consumption, around 15/1, can be compromised if it is worth it. safety High quality multimedia / audio, although I know it can be upgraded on its own but it can cost some thousands or years. It is important to me that the vehicle carries, that it does not have difficulty …
הודעה אחרונה מאת soler37, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, אני לפני רכישת רכב שישמש אותי הרבה לנסיעות בין עירוניות (חיפה הרצליה). התייעצתי כאן בפורום ואחרי שפירטתי דרישות רלוונטיות (צריכת דלק, אמינות, נוחות נסיעה) עלה לי בחיפוש גם הרעיון של סוזוקי איגניס ידנית (בכללי אני מחפש רכב ידני). אספר שאני מטייל לא מעט בסופשים וכתוצאה מזה נוסע בשבילי עפר והפרייבט העתידי שאקנה אכן הולך לראות קצת "שטח קל" ולכן הרעיון של רכב עם מרווח גחון גבוה מדבר אליי מאוד. (לא מעוניין ברכבי קרוס גדולים בסגנון דאסטר/סנדרו וכו'). בגדול הפייט המרכזי כרגע הוא בין סקודה פאביה והסוזוקי איגניס כשגורם ההתלבטות הוא נוחות נסיעה בינעירונית. ברור לי שהפאביה תהיה הרבה יותר נוחה השאלה שלי היא האם הסוזוקי איגניס יכולה להיות גם נוחה ג…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, מחפש רכב סופר מיני למטרות הבאות : כרגע נסיעה יחידה ברכב, נסועה בעיקר בינעירוני קצר (20-30 דק' ביום). דברים חשובים- איכות שמע טובה ברכב (רעשי רקע) ידני מה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יש לנו קיה סיד 2011 ומחפשים רכב נוסף. אנחנו משפחה עם 2 ילדים עד גיל 3, כלומר 2 כיסאות בטיחות. הרכב ישמש לנסיעות לעבודה 40 קמ ביום וכרכב עיקרי לשאר הדברים (טיולים וכד'). חשוב לי בטיחות, אמינות, צריכת דלק ותא מטען גדול. בהתחלה חשבתי לקנות ניסאן סנטרה 2017 (שנמוך מהתקציב - עולה 60 וקצת) אבל קראתי כאן הרבה לא מעט חווד מעורבות עליה אז החלטתי להגדיל קצת את התקציב לאזור ה70,000 עם אפשרות למתיחה קצת. הייתי שמח כמובן לג'יפון, ראיתי שספורטאז' נכנס לתקציב שלי אבל הבנתי שעם מנוע 1.6 הסחיבה לא להיט. אשמח לרעיונות/המלצות לאופציות לרכישה. חשוב לי גם שהשנתון לא ירד מתחת ל2016 וכמובן קילומטראז'.. תודה.
הודעה אחרונה מאת EK1983, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר ברכב מודל 2017 שעבר 97000 קמ, יד ראשונה פרטית , לבנה עם גג אדום שעלתה לכביש בסוף 2017 , שעדיין לא ממש ראיתי אלא רק נתתי מקדמה קטנה והראו לי את היסטוריית הטיפולים שלו, בבדיקה שעשו לרכב רואים שהוא עבר תאונה שהחליפו לו מכסה מנוע , הרכב נמכר ללא אחריות אבל להבנתי יש להם 5 שנות אחריות מהיבואן , אני צודק ? עם התחייבות לרכישה עתידית, הרכב מיועד להיות רכב שני לנסיעות עירוניות בעיקר, קצת מלחיץ אותי כל הסיפורים על ריקולים ומנועים שהולכים , אני מחפש רכב נוח , מה דעתכם על העיסקה במחיר של 43000 שקל ?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga