Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים שמבקשים סכומים הזויים מעל המחירון,
ואני מבין, כי המחירון לא מכליל נראות, ואוטו שנראה שמור לא יקנה במחיר כמו אותו רכב במצב לא שמור.

השאלה היא איך אתם מתחרים? ומתי וכמה תתנו מעל מחירון?

פורסם

במקרה שוש דגם מבוקש או שאין הרבה ממנו, כמובן רכב עם נתונים טובים מאוד כמו יד וק״מ, ללא תאונות, היסטורית טיפולים מלאה.

במקרה כזה אפשר לקבל מעל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה תלוי בחלופות שלך. 
אם זאת קורולה שמורה במיוחד שמבקשים עליה מעל המחירון תוכל להתפשר על קורולה קצת פחות שמורה 
אם זאת מאזדה מיאטה המחיר הוא מה שיסכים לשלם הקונה הרציני הראשון.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

תלוי ביחס לשוק, אם רוב הרכבים מאותו הדגם נמכרים נגיד באזור ה 50 אלף, אפשר לבקש 2/3 אלף מעל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על איזה רכב מדובר?

תקח בחשבון שאם זה רכב מבוקש שמקובל לשלם בו מעל המחירון תוכל גם אתה לדרוש מעל המחירון כשתמכור

• אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 4 דקות, Yuri Abaev כתב:

כמה מעל זה הגיוני לתת?

אם נניח מדובר במאזדה 3 מודל 2011, יד ראשונה או שניה כאשר היד הראשונה פרטית, הסטוריה שקופה, קילומטרז' מתחת לממוצע, מצב תקין לחלוטין קוסמטית ומכאנית, מוכר משתף פעולה ולא מספר סיפורים, אפשר לשלם 2000 מעל המחירון. יותר מזה לא סביר לדעתי. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, mcshmupi כתב:

תקח בחשבון שאם זה רכב מבוקש שמקובל לשלם בו מעל המחירון תוכל גם אתה לדרוש מעל המחירון כשתמכור

מאזדה  3 2010-2012

• תוכן חדש...