ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
החלטתי לקנות רכב חדש מהחברה בעיקר בגלל כל השדרוגים במערכות הבטיחות שנוספו בשנים האחרונות . יש דרך לחפש רכב לפי רמת הבטיחות שלו? האם בכלל יש רכב בתקציב שלי שיש בו את הדברים הבאים: כריות אוויר- מכלול בטיחותי משלים לחגורות הבטיחות, שתפקידו למזער את הפגיעה בנהג ובנוסעים כתוצאה מתאונת דרכים. הכרית מתנפחת בקרות התאונה ובכך סופגת חלק מהאנרגיה שנוצרת במהלך התאונה, הכריות מגינות מפני חלקים שבורים ורססי זכוכית ומצמצת את הנזק הנגרם לנוסעים ברכב. מניעת סטייה מנתיב אקטיבית- מערכת אקטיבית אשר בעת סטייה מהנתיב מונעת/ ממזערת ע"י תיקון מערכת ההיגוי את הסטייה הלא מתוכננת שאינה בטוחה ורצויה. זיהוי הולכי רגל- מערכת המזהה הולכי רגל, חוצים או עומדים על הכביש לפני הרכב ב…
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, הלכתי היום לבדוק הונדה ג'אז 2012, היברידית, 1.3 מפרטי, 133,000 קמ הרכב יד 2 מפרטי, יד ראשונה היה שייך למוכר דרך החברה מהליסינג (הוא קנה מהחברה) מצרף את התוצאות. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת איש חדש, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים. אני מחפש את הרכב הבא שלי ובגדול הכיוון אחרי הרבה התלבטויות הוא רכב סופר מיני, ידני שיהיה חסכוני אמין ונח לנסיעות בינעירוניות. מרווח גחון גבוה יהיה אחלה בונוס ואני לא מעוניין ברכבי קרוס אובר גדולים מדי- מועמדות סופיות כרגע- סוזוקי איגניס/סקודה פאביה/סיאט איביזה. רגע לפני שאני מקבל החלטה על הרכב הבא משיחות פה בפורום הרבה ממליצים על רנו קליאו דור 4. חייב להודות שהמחיר מאוד מפתה כי אכן בגלל "השם הרע" שיש לרכבים צרפתיים אני אוכל לרכוש רכב עם נתונים טובים מאוד ולחסוך במחיר ביחס לאופציות האחרות שרשמתי. כמו שציינתי אני אקנה רכב עם גיר ידני אז מראש נושא האמינות קצת יותר סבבה מבחינת הגיר. אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב ובכללי מחבר…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והרכב נראה ומתפקד אחלה, מחיר סביר ביחס לסופר מיני כ 102 אלף שח, 3 שנות אחריות מלאות פלוס 4 שנים על גיר ומנוע. הרכב מצוייד במערכות בטיחות מתקדמות, מולטימדיה, מצלמת רוורס, בקרתשיוט ושאר איבזורים. אבל, וזה האבל הגדול... הדגם האחרון שהחל להיות משווק בישראל מדצמבר 2020 ועד היום, נמכרו רק כ 100 יחידות. לעומת זאת יונדאי I20 המתחרה הגדולה שמתומחרת אפילו ב כמה אלפים בודדים יותר, נמכרה בכמויות עצומות. האם יש משהו בקאיה שמרתיע את הצרכן וכדאי שאדע עליו? זה גם הרכב היחידי שנותן 7 שנות אחריות ולא 3. ומה הסיכון בקניית רכב שאיננו נפוץ בכלל על כבישי ישראל?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן ושבוע טוב, אני מחפש לרכוש רכב יד שנייה, ולאחר התעניינות ברכב ספציפי, בעל הרכב טוען שהרכב נקי, ללא שריטות ותאונות, ונמצא אצלו משנת 2019. הוצאתי דו"ח סליקה של חברות ביטוח, ונראה בבירור שיש תביעות מתקופת הבעלות שלו על הרכב, ואף אובדן ערך כלשהו, 2.5% אם אני מבין נכון. לפני שאני מנסה לבדוק איתו את הנתונים(אנחנו גרים באזורים רחוקים וטרם נפגשנו) יש פה עוד מוקשים כלשהם? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי, אני אמור לקבל רכב דיזל מהעבודה בגלל שיחסית חסכן בצריכת דלק. מקבל תקציב של 1,000ש"ח בחודש לתדלוק באמצעות פזומט. הרגע בדקתי ומחיר ליטר סולר בתחנות פז הוא 15.58ש"ח https://www.paz.co.il/he-IL/price-list בתחנות סונול ודלק עולה חצי (8-9ש"ח לליטר). אם צריכת הדלק של הרכב דיזל הייתה פי2 יותר טובה משל רכב בנזין עדיין התשלום על הדלק אותו דבר ואולי אף יותר זול ברכב בנזין. 1,000ש"ח: דיזל - קונים בפז 64 ליטר סולר - בצריכת דלק של 15ק"מ/ל' - אמור להספיק ל-960ק"מ בנזין 95 - קונים בפז 157 ליטר 95 - בצריכת דלק של 8ק"מ/ל' - אמור להספיק ל-1,256ק"מ 1) לאור החישוב למעלה, מדוע טוענים שרגב דיזל חוס…
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
קאמרי או מונדאו
מאת kisto- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, בבעלותי פורד פוקוס 2008 שמלווה אותי כבר 4 שנים והגיע הזמן להתקדם לרכב הבא. פורד מונדאו קרצה לי כבר מגיל 16 וכמעט רכשתי אחת בחודש האחרון אך הביקורות השליליות (מאוד) ערערו אותי. מכיוון שהתכנון שלי הוא לרכוש רכב מנהלים שישרת אותי כ-5 שנים חשבתי לרכוש טויוטה קאמרי שנת 2008-2010 עד 140,000 ק״מ. האם לדעתכם קאמרי (2.4, אקזקיוטיב) היא אכן בחירה טובה יותר מפורד מונדאו טיטניום 2.3 (כי הבנתי שה-2.0 היא בבחינת ׳בור ללא תחתית׳) והאם אחת כזו, במצב טוב תשרת אותי נאמנה במשך 5 שנים? כמו כן, האם הפער במחיר של כ-20 אלפים בהכרח משקף את האמינות והאיכות הגבוהה יותר? אני מודע לכך שרכב במימדים כאלו הוא בחירה ׳מוזרה׳ לבחור בן 21 רכבים קטנים יותר פשוט לא עושים…
הודעה אחרונה מאת kisto, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם, מקבל תקציב חודשי מהעבודה לרכב. מתלבט בין לקחת 2021 אר אס בליסינג או לקנות את 2019 ולקחת הלוואה ( מעוניין לפרוס ולשלם כל חודש עם תקציב העבודה) האם היו עדכונים משמעותיים? האם יש הבדלים בין הדגמים? תדוה !
הודעה אחרונה מאת Hangover666, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה, אני מחפש ג'יפ/ג'יפון שיהיה נוח לנסיעה מיועד לנסיעות עירוניות כל השבוע בתוך עיר קטנה (שדרות) ופעם בשבוע ליסוע שדרות -תל אביב יש לי תקציב עד 35k מה שמצאתי בחכתי ברשת הוא: ניסאן ג'וק /קשקאי 2010-2012 יונדאי סנטה פה 2010 (שמורה מאוד) מיצובישי אאוטלנדר 2011 דייהטסו סיריון מה עדיף ? מה כדאי? הכי חשוב לי - שקט נפשי מתקלות!
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין ברכישת רכב חדש בתקציב של 100K שמיועד לנסיעה יומיומית בין עירונית לעבודה. לאחרונה עשיתי נסיעת מבחן על קיה סטוניק עם מנוע טורבו 1.0, הרכב מאיץ מעולה אך בעת בלימה על סף עצירה הגיר מעט רועד וזה הפריע לי, ממתין לנסיעת מבחן על 1.4 אך קראתי כאן בפורום ביקורות על צריכת דלק לא מרשימה וביצועים נמוכים ביחס למנוע הטורבו 1.0. האם הסטוניק 1.4 הוא באמת הפתרון לנסיעות בין עירוניות או שיש רכבים אחרים שהייתם ממליצים עליהם בדגש על אמינות? גם יד 2 / מתיחה של התקציב יכולות לבוא בחשבון. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
שלום לכולם. רכשתי סיטרואן גרנד ספייס 7 מקומות לפני חודש, הרכב חדש מיבואן. אממה אכזבה רבתי, נכון מרווח ונוח, אבל הרכב זולל דלק, הנסיעה בעיקר עירונית, הגיר מטלטל אותי בירידת הילוכים)משהו שלא היה בנסיעת המבחן(. האם יהיה נכון למכור אותו ממש עכשיו ולאבד 5 אחוז? אני לא רוצה להחזיק אותו יותר. אני חושב ללכת על טויוטה פריוס פלוס. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת joelsnet, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 863 צפיות
חבר מחפש רכב בתקציב של עד כ40 אלף שח, מיני-סופר מיני, אוטומט. הקריטריון החשוב ביותר בטיחות והשני אמינות. יש הצעות? מה דעתכם על i10, עומד בקריטריונים? הצעות נוספות?
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום בת הזוג שלי צריכה לבחור רכב ליסינג, והבחירה היא בין קורולה (בת כחצי שנה) לאיוניק (גם בת כחצי שנה) הרכב ישמש אותנו לנסיעות ארוכות (בכל זאת, ליסינג ) שנינו גבוהים (אני 1.90, היא 1.85) מה חשוב לנו: 1. בטיחות 2. מקום ונוחות *מקדימה*, רק ילד אחד בן 7 מאחור 3. מולטימדיה איכותית 4. כל השאר אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Kintaro3, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רציתי חוות דעת מקצועית על הרכב הנ"ל מנוע 2000, מבחינת ביצועי מנוע, נוחות נסיעה של הרכב, תקלות מסויומות שצריך דעת מראש. והכי חשוב האם צריך להתרחק מרכב שנסע 200,000ק"מ, או שהמיציבושי עומדים בזה, תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לעזרה בייעוץ לקניית רכב עבור אשתי. ייעוד הרכב: הרכב ייסע בין שלושה לארבעה ימים בשבוע כל פעם כ70K - רוב הנסיעה בין עירונית - כביש 5 משומרון לתל אביב. ישמש ברמה יום יומית גם כן לנסיעות קצרות בתוך היישוב (אין פקקים ) - להבין ילדים מהגן לבית וכו. תקציב: 25K - גמיש מעט. מה חשוב לי? אמינות! שלא יראה מוסך, (כמה שניתן בתקציב הזה, ברור לי שאין קסמים, אבל לצמצם כמה שיותר )אין לי זמן להתעסק עם מוסכים ועם תיקונים מונפצים! צריכת דלק סבירה עד נמוכה (11\1 - 18\1) שיהיה מסוגל להכיל (אפשר בצפיפות) 3 כסאות לילדים מאחורה. מה לא חשוב לי? נראות של האוטו אבזור בי…
הודעה אחרונה מאת Trhtkf, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתלבטים לגבי דגם של רכב אוטומטי יד שנייה (תקציב 70K, גמיש) לקראת לידה של הילד השלישי. אנחנו כרגע עם ניסאן נוט שאנחנו אוהבים מבחינת גובה הישיבה, המרווח ותא המטען הגדול. אבל הרוחב לא מתאים לשלושה מאחור. הנסועה שלנו נמוכה יחסית, אבל נוסעים פעם בשבוע נסיעה בינעירונית עם כל המשפחה. הדרישות: א. רוחב - מחפש רכב כמה שיותר רחב מאחור, שיתאים לכתחילה לשלושה ילדים עם כיסאות/בוסטרים - עדיפות לרכבים עם שלושה מושבים נפרדים + רכבים גבוהים שנוח להכניס אליהם ילדים. ב. אמינות - אין לנו סבלנות ופנאי להתעסק עם מוסך, מעדיפים לשלם פרמייה על רכב אמין יפני/קוריאני. ג. מעדיפים רכב עם 5 מקומות ולא 7. כולם ממליצים על סיטרואן C4 פיקאסו בתור הרכב הכי מרווח מאחור, אבל ה…
הודעה אחרונה מאת save, -
מנוע טורבו 1 2
מאת caryou-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, אני ממשיך בחיפושים אחרי רכב ידני שיתאים לי גם בעיר עם עליות וגם בנסיעה בינעירונית למרחק כ20 ק"מ לכיוון. חשוב לי שיהיה רכב אמין וחסכוני. אני רואה שיש דגמים עם מנוע טורבו למשל איביזה 1.0 טורבו ואני לא יודע אם זה כדאי, לא נהגתי ברכב עם מנוע כזה, האם טורבו יותר חסכוני? האם המנוע יותר רועש? האם צריך להתנהג שונה בנהיגה? אני חושש שלא אתמרן איתו מספיק טוב וכך במקום שיהיה יותר חסכוני יהיה ההפך... מה אני צריך לדעת ? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, בגדול אני מחפש רכב לנסיעות עירוניות בעיקר שיהיה חסכוני נסיעה בעיר אילת עיר קטנה, יש לי אפשרות לחרוג מקסימום עד 20 אלף. שמעתי על כמה רכבי מיני, וסדאנים למיניהם אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות מבעלי הניסיון. ההתלבטויות שלי הם בעיקר פיקנטו-שנת 2011-12, I10-שנת 2011, קורסה, סוויפט או אלטו, אך כמובן שאהיה פתוח לעוד רכבים בעלי אמינות טובה בשוק.
הודעה אחרונה מאת Aviio, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, הזמנתי את הi20 בגירסת הסופרים פלוס אחרי שבדקתי את המתחרות בקטגוריה והסיבה היא קודם כל האמינות של המותג אם כי לא יצא לי אף פעם לאושש את הטענה שזה רכב אמין (יש לנו בנוסף קיה ועד עכשיו לא היו איתה שום בעיות) העיצוב החיצוני והפנימי, מערכות הבטיחות וצריכת הדלק. סיאט איביזה בגירסת הfr מתומחרת זהה והיא גם נראית טוב, אך חסרה במערכות בטיחות, צריכת הדלק מעט פחות טובה ובראש שלי תמיד יש את המחשבה שזה רכב שעלות התפעול שלו גבוהה ולא יודע לגבי רמת האמינות. מה דעתכם? מדובר על רכב שני במשפחה ובהנחה שחשוב שלי אמינות בראש ובראשונה ואח״כ צריכת דלק, עלויות אחזקה ונראות.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות רכב משומש, משפחתי קטן, בטווח מחירים של עד 50K. המליצו על סקודה ראפיד מבחינת אמינות ועלות מול תועלת. מצד שני טיילתי קצת בפורום וראיתי תלונות על נוחות הנסיעה. מה דעתכם? יש רכב אחר שכדאי לשקול? חוץ מזה שנראה שבשוק המחירים של הראפיד גבוהים מהמחירון. שנת 2017 עם כ- 100k ק״מ רוצים בערך 50k, כשהמחירון הוא כ 42k שח. גם בסוכניות כמו אלדן/באדג׳ט וכו׳.
הודעה אחרונה מאת omerRN, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 754 צפיות
שלום אני מחפש כבר זמן מה i25 מנוע 1600 וההיצע לא מדהים. האם לפזול גם לקיה פורטה? הבנתי שפחות או יותר זה אותו סגנון? מה עדיף יותר?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אשמח להמלצה לרכב לפי הדרישות בכותרת, מבחינתי רכב "מהנה" זה: A3, Golf כמובן שאשמח להמלצות נוספות. מדובר ברכב שני למשפחה אבל עם יכולת להסיע 5 נפשות לנסיעות קצרות. תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת mikis83, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מחפש לקנות רכב חדש מהחברה. המועמדות שלי לקניה: 1)סיאט איביזה 1.0-הבנתי שהדגם בגרסה הידנית לא משווק יותר? 2)רנו קליאו 1.0-בגרסה הידנית.חושש מאמינות ומסחירות לאורך השנים.ירידת ערך גבוהה.קראתי סיכום בפורום של 5000 ק"מ עליה.עד כמה היא חסכונית? 3)פולקסוואגן פולו-נראית טוב,סחירות כנראה תהיה טובה. מבין השלושה,בהנחה שהדגמים אכן משווקים,מי תתן את התמורה הטובה ביותר למחיר? אופי הנסיעות שלי:נוסע כ 20,000 ק"מ בשנה.ייתכן שבשנה הבאה אני יתחיל ללמוד בחולון,והנסיעות יעלו ל 35,000 ק"מ. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי רציתי לדעת האם אפשר לפי חוק הגנת הצרכן וכו' לבטל עסקת ליסינג פרטי אם כבר שילמתי מקדמה אך טרם קיבלתי את הרכב פיזית ? הסיבה בעיקר כי הובטח לי טלפונית כי הרכב במלאי זמין ויהיה מוכן תוך 7 ימים בפועל עבר כבר כמעט שלושה שבועות * לציין כי בחוזה רשום כי אספקת הרכב תיהיה עד 21 יום שטרם עברו אבל מתקרב מאוד אך עדיין ההיתי רוצה לדעת אם הדבר אפשרי או שיכולים לתת לי קנס?
הודעה אחרונה מאת stum, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה, התלבטתי אם אני אעדיף לקנות סופר מיני או משפחתית, אני מניח שמשפחתית תתאים יותר לאופי הנסיעה היומי מהקריות לאור עקיבא ובחזרה. הרכב צריך להיות אוטומט 1. חשוב לי שהנסיעה תהיה כמה שיותר נעימה עם בידוד רעשים טוב ושהסלון יהיה נוח 2. צריכת דלק 3. אמינות עדיפות לשנתון 14+ , אפשר למתוח מעט את התקציב. אין לי כל כך רעיונות לרכבים שיתאימו אז אני פתוח להכל
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הנסיון שלי תמיד מסתכם בקניית רכבים בסכומים נמוכים יחסית (לרוב סביב ה-20K לעיתים עד 40K) ושם אני יודע מהנסיון שלי שאם יש לך רכב די סטנדרטי עם נתונים רגילים, ותנסה לשקלל חודש עליה לכביש אתה מהר מאוד תבין שלאף אחד לא אכפת מזה, ותצטרך להוריד את המחיר בהתאם למחירון היציג(חודש ינואר של אותה שנה). עכשיו אני מתעניין ברכב 2018 במחירון של 64 אלף. העניין שאם משקללים חודשים וקילומטראז שמעט נמוך מקבלים קפיצה של סביב ה-8 במחיר. 8 אלף שאני יודע בוודאות שהלכו לפח כשאני ארצה למכור את הרכב. אני מבין את הלוגיקה של שקלול המחירון, ולא בא בטענות לזה. מבחינת מחירון זה לא רחוק משנת ממחירון של ינואר 2019, ולהבדיל, שם הדלתא בין הקניה למכירה תהיה יותר נמוכה מאש…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קודם כל תודה מראש וסליחה על החפירה. כבר שני עשורים אנחנו משתמשים ברכבי משפחה: AX, מזדה דמיו, ומיקרה2X. עכשיו יש נהגים צעירים שיקבלו את המיקרה וצריכים לקנות רכב. אנחנו זוג עם כלב, ומטען קבוע ברכב. זוגתי מטפלת ולכן יש מיטה 90X90X20 ס"מ ותיק טיפולים די קבוע ברכב - מתכנן שיכנסו לבאגז' ללא קיפול כסאות אחוריים. כמו כן אנחנו בדרך כלל מובילים דברים באוטו - אובססיה לג'אנק. עד עכשיו מרכב של 5 דלתות על רכב קטן היה מספיק, תתפלאו מה נכנס במיקרה. מחפשים רכב 5 דלתות, בגאז' גדול, תא נוסעים קשוח, מידות חיצוניות קטנות, בטיחות גבוהה, ביצועים וצריכת דלק בעדיפות אחרונה. מחפשים רכב לשלוש שנים+, 15K נסועה שנתית, עד 90 אש"ח, משנתון 2018 ומעלה, אבל במקרה ש…
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 0 תגובות
- 565 צפיות
שלום רב אני מחפש המלצות בקניית רכב משפחתי (לא מיני) מיד שנייה עד 40 אלף. השימוש העיקרי שלו יהיה נסיעה עירונית אבל בעתיד גם בין עירונית (לימודים). הפרמטרים לרכב: אוטומט. מרווח בתא הנוסעים ונוחות במושב הנהג. פחות התעסקות עם תחזוקה. מסך מולטמדיה (לא חובה אבל רצוי).
הודעה אחרונה מאת NIS135, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום היקרים , אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי קניית רכב פרטי עד סכום של 70,000 ש"ח . אני לא מבין הרבה בתחום אבל כמה דברים שחשובים לי הם שהרכב יהיה עם גיר אוטומטי , שיהיה בטוח לנהיגה עם דברים כמו תיקון סטייה מנתיב , אזהרה אם יש רכב מאחד הצדדים בנקודה מתה וכו . רוב הנסיעות יהיו עירוניות אבל פעם בשבועיים תיהיה נסיעה של שעה וחצי לכל כיוון או משהו כזה אז רצוי שיהיה נוח לנסוע איתו גם למרחקים ארוכים יותר. לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת השנתון של הרכב אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את האייפון בבלוטוס כדי לראות את הוויז על המסך ברכב , לשלוט על המוסיקה וכו . אשמח לקבל המלצות על רכבים אמינים שעונים על הקריטריונים בתווך המחירים האלה (אפשר קצת יותר או פחות) . לגבי…
הודעה אחרונה מאת conure, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכולם, אשמח לדעת האם מישהו יודע לגבי זמן שיש מבצעים על פיג׳ו, ומתי עדיף לקנות את הדגם 3008. מעוניין בדגם הבסיסי אקטיב. האם מישהו קנה? מה ההנחות שאפשר לקבל? גם שדרוגים אפשר לשמוע. האם יש משמעות ללכת לכמה סניפים של פיגו ולנסות לקבל מחיר טוב יותר? מבלי לתת ת.ז ופרטים. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת israelio,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 435 אורחים (הצג רשימה מלאה)