Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hyundai i20 vs seat ibiza 2021

avilior
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי את הi20 בגירסת הסופרים פלוס אחרי שבדקתי את המתחרות בקטגוריה והסיבה היא קודם כל האמינות של המותג אם כי לא יצא לי אף פעם לאושש את הטענה שזה רכב אמין (יש לנו בנוסף קיה ועד עכשיו לא היו איתה שום בעיות)  העיצוב החיצוני והפנימי, מערכות הבטיחות וצריכת הדלק.

סיאט איביזה בגירסת הfr מתומחרת זהה והיא גם נראית טוב, אך חסרה במערכות בטיחות, צריכת הדלק מעט פחות טובה ובראש שלי תמיד יש את המחשבה שזה רכב שעלות התפעול שלו גבוהה ולא יודע לגבי רמת האמינות.

מה דעתכם? מדובר על רכב שני במשפחה ובהנחה שחשוב שלי אמינות בראש ובראשונה ואח״כ צריכת דלק, עלויות אחזקה ונראות.

פורסם (נערך)

לא אמור להיות הבדל בעלות התפעול, לשתיהן מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים, בחלק מהמוסכים של יונדאי המחירים לא זולים כפי שנדמה, לפחות לפי בעלים של כמה. 

לגבי הסיאט, מתיחת פנים יצאה בחול ומתקנת את המחסור במערכות הבטיחות ותגיע ללא מובילאיי כשתגיע. על מנת לקבל 3 שנים אחריות כמו ביונדאי צריך להוסיף עוד אלפייה לשנה שלישית. 

לפחות מבחינת מנוע, הליטר של האיביזה רץ פה כבר חמש שנים ואין איתו בעיות, הגיר הרבה פחות בעייתי מבעבר, והגיר של יונדאי אמנם נהנה ממוניטין יותר טוב, אך אינו נטול בעיות. 

מציע לא להסתכל על אמינות של מותג אלא על אמינות של מכלולים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא הייתי בוחר ברכב עם גיר רובוטי אם אמינות זה הפרמטר הכי חשוב ואתה מתכוון להחזיק לאורך שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איפה ראית שה-i20 חסכונית יותר בדלק מהאיביזה?

לפי מבחנים השוואתיים (של הדור הקודם, עם אותו מנוע) הסיאט דווקא חסכונית יותר...

פורסם

הייתי בודק אופל קורסה או פיגו 208, שניהם הזריזות בקטגוריה עם גירים פלנטרים.

הפיגו נוחה ובעלת איכות חומרים עדיפה, אך ההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים, בקןרסה מבחינה זאת הנדסת אנוש עדיפה.

• רעיון טוב! 2

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני, ה-208 עולה יותר מהאיביזה ומה-i20. תלוי ברמות הגימור בכל אחת מהן.

ולגביי הקורסה - אם הסחירות חשובה לו, שייקח בחשבון שהדורות הקודמים של הקורסה לא נחשבו סחירים במיוחד ואי אפשר לדעת מה יהיה הגורל של הדור הנוכחי.

איביזה ו-i20 נחשבים סחירים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עדכון קל:

הייתי בסיאט ולא התחברתי.

מצד שני העיצוב של הפולו קורץ לי. את היונדאי ככל הנראה לא ניתן להשיג עד אוגוסט אז כרגע נותרו שתיים, הפולו והיאריס שמתומחרות זהה.

מה הייתם בוחרים ולמה?

פורסם

אם הרכישה לא דחופה לך, חכה לאיביזה מתוחת הפנים. אולי תאהב אותה יותר?

מה אופי הנסיעות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

40 לכיוון או 40 הלוך וחזור?

האם הרוב בינעירוני או שהרוב פקוק ועירוני?

פורסם
לפני 1 דקה, dorsht כתב:

40 לכיוון או 40 הלוך וחזור?

האם הרוב בינעירוני או שהרוב פקוק ועירוני?

הלוך חזור... פקוק ובינעירוני ביחד.. בערך 45 דק לכל כיוון

פורסם (נערך)

אם יש קטעים פקוקים רבים (ולפי הזמן שלוקח לך נשמע שכן), יש יתרון לרכב היברידי שיחסוך לך דלק בפקקים. (למרות שבנסועה שלך זה לא מאוד קריטי)

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

יאריס זה רכב אמין, נהגתי על ההיברידית, האמת די זריזה וכמה שמוזר להגיד יכולה להיות מהנה.

אבל מרגישה נוקשה עם מושבים נוקשים מאשר בפולו, איכות חומרים פחות טובה.

פחות מרווחת מאחור.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...