Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני חדש עד 100,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 28.5.2021 בשעה 16:59, Yossim כתב:

הוצאת אותה מהחברה?
לאחרונה מגשש בחיפושים אחרי אחת כזו ידנית יד 2, למרות שנמכרו מאות כאלה, בלוחות לא עולה אפילו אחת.

כן. דצמבר 19. הגיעו מעט ידניות והייתי צריך קצת מזל וקצת קשרים בצ'מפיון לשים יד על אחת. אולי זו הסיבה שאתה לא רואה אותן בלוחות.

פורסם
לפני 30 דקות, OSאס כתב:

כן. דצמבר 19. הגיעו מעט ידניות והייתי צריך קצת מזל וקצת קשרים בצ'מפיון לשים יד על אחת. אולי זו הסיבה שאתה לא רואה אותן בלוחות.

האמת שמפרסמים פה בקבוצה הראשית סטטיסטיקות של מכירות רכב - דווקא בסיכום 2020 נמכרו מאות כאלו שזה לא מעט באופן יחסי, אבל כנראה שכל הרוכשים עד כה מרוצים כי אף אחד מהם לא פרסם למכירה.
אני פה שתחליט למכור.

פורסם

עשיתי נסיעה היום על היאריס ההיברידית.

בגדול,הרכב הרגיש לי מאוד נוח,יחסית מהירה וממש שקטה.מחיר הרכב לדגם הסטייל כולל אגרת רישוי בסביבות ה 118000 ש"ח.אני מרגיש שאני קופץ קצת יותר מידי ומאוד מתלבט.מה דעתכם על מיצובישי ספייס סטאר?קראתי מבחנים בפורום על הדגם החדש אבל,השנה הדגם התעדכן ונהיה חלש משמעותית 71 כ"ס לעומת 80 ו 0-100 בפאקינג 15.8 שניות!

השאלות שלי הם:

1)מה צריכת הדלק שאוכל להגיע בנסיעה בינערונית "טהורה"?

2)מה הסחירות של הרכב כיד 2?אם אני ירכוש אעדיף מהחברה את הדגם הכי מפואר שעלותו כ 85000 ש"ח

תודה לעוזרים😀

פורסם

פרסמתי לא מזמן בפוסט הזה את כל הידניות החדשות שקיימות.

אם הייתי במקומך, והולך לנסוע 30 אלף בשנה, הייתי לוקח דאסטר דיזל.

פורסם

עדכון קטן: מטרת פתיחת השרשור הייתה התמקדות ברכב ידני,אבל שחושב על זה אם אתחיל ללמוד בשנה הבאה,3 פעמים בשבוע קו חיפה-חולון הלוך חזור אז גיר ידני לא בשבילי.

דעות על הספייס סטאר המעודכנת?

פורסם

הייתי מציע שיעשה נסיעה חצי שעה ביאריס לפני שהוא מתכנן לשבת בה 6 שעות ביום.

בקטע הזה הייתי מעדיף ג'אז.

פורסם

הספייס לדעתי איבדה נקודות עקב מנוע חלש יותר.

אם מיני אז ספארק, מנוע חזק הרבה יותר, שקטה יותר ולדעתי מושבים נוחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, Yossim כתב:

האמת שמפרסמים פה בקבוצה הראשית סטטיסטיקות של מכירות רכב - דווקא בסיכום 2020 נמכרו מאות כאלו שזה לא מעט באופן יחסי, אבל כנראה שכל הרוכשים עד כה מרוצים כי אף אחד מהם לא פרסם למכירה.
אני פה שתחליט למכור.

ממה שאני יודע לא הגיעו הרבה ידניות אולי עשרות. כדאי לבדוק שוב שלא מדובר בDSG שאולי אולי נמכרו כמה מאות.

פורסם
לפני 6 שעות, OSאס כתב:

ממה שאני יודע לא הגיעו הרבה ידניות אולי עשרות. כדאי לבדוק שוב שלא מדובר בDSG שאולי אולי נמכרו כמה מאות.

יכול להיות שאתה מדבר על המודל שלך 2019 ודווקא ב2020 הגיעו יותר. DSG נמכרו בערך 1700 אם אני זוכר נכון.

פורסם (נערך)

לדעתי מבין השלישיה ההתלבטות צריכה להיות בין הקליאו לפולו.

ככל הנראה הפולו תשמור על מחירה טוב יותר לאורך זמן.

הקליאו כנראה תהיה מהנה יותר לנהיגה.

לגבי האמרה השניה תצטרך גם לבדוק בעצמך כמובן.

אני מניח שאתה רוצה ידני כי זה יותר כיף לנהוג(לך), אז נכון להיום נראה שאלו האופציות הטובות ביותר בשוק, לא זכור לי שיש עוד יצרנים שמשווקים ידניות עם טורבו.

(הלוואי שפיזו היו משווקים את ה208 130 כס עם גיר ידני🙏)

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

חברים תקראו את העדכון

ירדתי מגיר רגיל 

מעוניין באוטומט,תקציב עד 110000.

עקב נסיעה מרובה שתהיי בפקקים,עדיפות לגיר אוטומט ולא רובוטי.

מה האופציות?

פורסם

הייתי בודק אופל קורסה ברמת אבזור אלגנס, תקבל את המנוע החזק בקטגוריה, גור פלנטרי מעולה 8 הילוכים,רכב מהנה לנהיגה, מאובזר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...