Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, בגדול אני מחפש רכב לנסיעות עירוניות בעיקר שיהיה חסכוני נסיעה בעיר אילת עיר קטנה, יש לי אפשרות לחרוג מקסימום עד 20 אלף.

שמעתי על כמה רכבי מיני, וסדאנים למיניהם אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות מבעלי הניסיון.

ההתלבטויות שלי הם בעיקר פיקנטו-שנת 2011-12, I10-שנת 2011, קורסה, סוויפט או אלטו, אך כמובן שאהיה פתוח לעוד רכבים בעלי אמינות טובה בשוק.

פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 שעות, llaavvii כתב:

סוזוקי ספלאש - מצויינת אמינה זריזה וחסכונית.

פחות אוהב את הנראות של הרכב, יש עוד המלצות?

לפני 18 שעות, yulianx כתב:

ידני/אוטומט?

לא משנה כל כך, עדיפות לאוטומט

פורסם

באזור ה 25 אלף אפשר לחפש ספייס סטאר, די מרווחת,אמינה, חסכונית.

עוד אופציה הוא מזדה 2, תהיה חזקה ושקטה יותר, כדאי לחפש את רמת אבזור אקטיב הבכירה.

סוויפט תהיה כמו המזדה בין הזריזות בקטגוריה לאותם שנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

באזור ה 25 אלף אפשר לחפש ספייס סטאר, די מרווחת,אמינה, חסכונית.

עוד אופציה הוא מזדה 2, תהיה חזקה ושקטה יותר, כדאי לחפש את רמת אבזור אקטיב הבכירה.

סוויפט תהיה כמו המזדה בין הזריזות בקטגוריה לאותם שנים.

האמת ש25 אלף לא רלוונטי לי גבוה לי מידי, במקסימום אני יכול 20, מה אתה מציע בטווח ה15-20?

פורסם

למעט הספייס יש את הרכבים שהצעתי, הייתי מוסיף גם פיאסטה עם מנוע 1.4.

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

למעט הספייס יש את הרכבים שהצעתי, הייתי מוסיף גם פיאסטה עם מנוע 1.4.

תודה

לפני 16 שעות, טיוטה כתב:

היה לי סוזוקי אלטו ידני אחלה רכב 

גם אמין וגם חסכוני מאוד

תודה אברר על הרכבים

• תוכן חדש...