ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, לאחרונה, ובהתאם להתרחבות המשפחתית - זוג+1 עם אופציה, אנו שוקלים לרכוש רכב ספורט משפחתי שייתן כמה שיותר בתמורה הגיונית עד כמה שניתן, בכל זאת, 240 אלף ₪ וצפונה. הקונצרן הגרמני הוא הרלוונטי ביותר מבחינתנו (אמינות, איכויות ייצור, בטיחות והכרות מוקדמת רבת שנים) ולכן החלטנו לבדוק את החטיבה החדשה-ישנה (שהפכה לעצמאית) מבית סיאט. האופציות הרלוונטיות ביותר שעלו הן הקופרה פורמנטור, הקופרה לאון וגם הגולף GTI החדשה (אותה בכלל לא ניתן להזמין בשלב זה). לשמחתי והבנתי, הרכבים מצוידים ברמת הבטיחות שפותרות אותם מהתקנת מובילאיי – התקנה ומכשיר שהיו גורמים לנו לוותר על רכישת הרכב. כן, עד כדי כך. הסיבות הן לא מהרצון לוותר על הבטיחות אלא מכך שמדובר בהתקנה חיצונית שמבוצעת בארץ, …
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סיאט מי ידנית שקניתי חדשה בתחילת התואר ב2013, ומאז היא הרכב היחיד שהיה לי. מרגיש שהגיע הזמן להחליף ולהשתדרג, גם עקב גיל האוטו, וגם דברים קטנים שמפריעים(חוסר בכוח, חוסר באבזור, רעשי כביש, נוחות נסיעה, וכו') אני אוהב מאוד רכבים מקונצרן ואג, ופולקסווגן גולף בפרט(זהו רכב שתמיד רציתי), לכן בהחלפה כרגע יש לי מספר התלבטויות: 1. סיאט ארונה חדשה(יד 1 אפס ק"מ) 2. פולקסווגן גולף 18/19(כאשר פה יש דילמה פנימית האם ללכת על טרנדליין, או קומפורטליין פלוס שדומה יותר במחיר לארונה החדשה, אבל יהיה קצת יותר future proof מבחינת אבזור מאשר הטרנדליין) יש שתי נקודות: 1. ברור לי שכל רכב שאקח יהווה שדרוג גדול מהנוכחי, ומכל בחינה הגיונית הארונה …
הודעה אחרונה מאת dbx22, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי לבטים רבים בעניין קניית רכב יד 2 החלטתי בפעם הראשונה בחיי לקנות רכב חדש מהחברה . התכנון הוא לקנות מאזדה 3 האצ'בק 2021 , מה דעתכם על הרכב? אשמח גם לקבל המלצה/דיס המלצה על הצבע האדום שלהם או לצורך העניין כל צבע חוץ מהצבעים "הבטוחים" שהם לבן/כסוף . לדעתכם בתקציב הזה (150K) יש רכב אחר שנותן את אותם עזרי בטיחות אקטיביים וכל מה שיש במאזדה ולדעתכם הוא עדיף עליה? ראיתי גם רכבי סופר מיני וממש אהבתי את הפיג'ו 208 אבל אני חושש שהיא קטנה מדי ושאולי יהיו לה בעיות מכניות לעומת המאזדה (כמובן שהמחיר גם נמוך בהרבה) . אם לכם היה תקציב זהה לשלי והצפי הוא שתיסעו פחות מ20K ק"מ בשנה (בעיקר בין ערים קרובות ופעם בחודש אולי נסיעה ממרכז הארץ לצפון/דרום) איזה רכב הייתם קונים? רוב הז…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
רכב ידני, הנעה אחורית וכיפי לנהיגה בסביבות ה40,000 ש"ח (רכב שלישי בבית, שימוש רק בסופ"שים)
מאת יוסי פרנקוס- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
התחלתי להשתעשע עם הרעיון של קניית רכב שלישי (שני נהגים), שיהיה לי כדי לנסוע לבד בכיף שלי, או בטיולי רכב. חשבתי על מיאטה ועל עוד כמה אופציות, אבל כל מה שנראה מעניין הוא רק אוטומט, וזה ממש לא הרעיון. לא מחפש לעשות דריפטים מטורפים, רק ליהנות מדינאמיקה קצת יותר נחמדה. הקילומטראז' השנתי של הרכב יהיה בסביבות ה 2000-3000 ק"מ. אילו עוד אופציות יש?
הודעה אחרונה מאת pronella, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
תקציב: עד 35,000 שנים: 2012 ומעלה עד 130,000 ק"מ i35 / פורטה / ראפיד / המלצות אחרות כל עצה או חוות דעת לצורך הקניה הקרובה תעזור לי, תודה!
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש ג'יפון או רכב משפחתי, אפרט את הפרמטרים, אשמח להצעות! לא אסע הרבה ברכב, בערך 10-12 ק"מ בשנה, כמה נסיעות ארוכות יחסית כמה פעמים בשנה. 1.אמינות הרכב, הידועה גם כרכב שלא מוציא הרבה במוסכים ואינו יקר בטיפולים. 2.צריכת דלק סבירה, בסביבות 15/1, יכול להתפשר אם זה שווה את זה. 3.בטיחות 4.מולטימדיה / אודיו איכותיים, למרות שאני יודע שניתן לשדרג אותו לבד, אבל זה יכול לעלות כמה אלפי שקלים. חשוב לי שהרכב לא יתקשה בעלייה, ממעלה אדומים לירושלים, יש עליה שברוב הרכבים שנהגתי, ממש לא סחבו.
הודעה אחרונה מאת soler37, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
היי חברים, פוסט שלישי שלי בנושא. הפעם אפילו הורדתי את מגבלת התקציב לרגע - אבל כן הייתי אומר שהגג הוא 100, כמובן יד 2. לכבוד הרחבת המשפחה מחפשים רכב חדש, אממה מה שהיה נראה לי כמו משימה פשוטה מסתבר כמורכב מאוד. כרגע - זוג הורים, ילד בן 8 (גבר קטן 1.40), ילד בן 5 בבוסטר גב ותינוקת כרגע בסל קל עד שנצטרך כסא בטיחות. מחפשים רכב 5 מקומות רחב - מכל הרכבים שבדקנו רק טויוטה ורסו ענה למשימה ואישתי פסלה אותו על הסף. אין לי בעיה עם קטוגוריות - גי'פון, מנהלים, משפחתית - הכל תופס - רק שיהיה מושב אחורי גדול ורחב עם חלוקה הגיונית ולא 2.5 מושבים. היום עם מאזדה 3 ספיריט 2015 - האוטו המושלם מבחינתי, אמין, נוח, בקרות מובנות ברכב ולא מוביליי, יש כוח זמין - רק …
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, קראתי במספר מקומות שיש כמה סוגים של בקרות שיוט אדפטיביות; שומר מרחק מהרכב מלפנים כל עוד המהירות לא נמוכה מסף מסוים (אחרת מתנתק) שומר מרחק מהרכב מלפנים עד עצירה אך לא ממשיך לבד ללא התערבות נהג (נגיעה בגז למשל) שומר מרחק מהרכב מלפנים עד עצירה מוחלטת וממשיך לבד כשהתנועה ממשיכה (זחילה בפקקים) אשמח לדעת איזה סוג של בקרת שיוט אדפטיבית יש ברכבים הבאים בשנתונים 2018-2019: פיג'ו 3008 בגימור פרימיום סקודה קארוק בגימור סטייל (אני יודע שבפרימיום יש זחילה בפקקים) קיה נירו היברידי בגימור EX אם זה נכנס בחודש כלשהו באמצע שנה גם אשמח לדעת. תודה
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כאמור בשניהן מדובר בדור אחד לפני האחרון, כלומר לא זה עם הצורה החדשה. היונדאי ברמת גימור Intense עם כ-2,000 ק"מ בלבד. יתרונות - הרכב נראה בפנים יחסית יותר מודרני ביחס לפיג'ו, עם מערכת מולטימדיה טובה יותר ומסך גדול יותר, לוח שעונים נוח יותר, מצלמת רוורס טובה מאוד, בידוד רעשים טוב מאוד. חסרונות - משענת מושב צרה יחסית באיזור הצלעות, והמושב עצמו נוקשה יותר. אין בלימת חירום אוטונומית, אין קיפול מראות אוטומטי, רק חלון הנהג אוטומטי, כל השאר דורשים לחיצה מתמשכת להורדה או העלאה, אין משענת יד, אין מראה שמתכהה אוטומטית נגד סינוור, יש קודנית, מנוע 1.0 ליטר עם כ-100 כ"ס וכ-17 קג"מ. הפיג'ו ברמת גימור ACTIVE עם כ-17,000 ק"מ ועבר כבר לא מעט ידיים. יתרונ…
הודעה אחרונה מאת Coresh, -
-
.רציתי לשמוע, קצת על הרכב בהנחה שטופל כמו שצריך, אם זו עסקה כדאית? אם מישהו קנה או מכיר מישהו עם רכב כזה ויודע להמליץ על דברים שליליים או חיוביים? תודה!
הודעה אחרונה מאת נתנאל רוזמרין, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש מאזדה 5 לחבר, מצאתי את המודעה הזאת, אך זה מסוכנות רכב בשם "היפים והאמיצים" לא מצאתי בגוגל, מישהו מכיר? https://www.yad2.co.il/s/c/rzfbchbf
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יונדאי גסט 2008 ידני המחירון - 7-8 אלף תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום ורציתי לשאול על האמינות של קיה סורנטו 2016-2020. במיוחד מנוע בנזין 2.4 אני מתעניין ברכב כזה אך שמעתי מיותר ממקור אחד שיש בעיות איתו. שמעתי שהמנוע אלול להתקלקל טוטלית כתוצאה מפגם בייצור שגורם לבוצה\משקעיים במנוע (אינני מבין הרבה במנועים אז סליחה אם אני לא מדייק במושגים) בדקתי לאחרונה מודל 2018 שאכן מצאו לו סימנים כאלה. האם זה נכון? האם זה גורף לכל המכוניות ? האם נתן לזהות ולטפל בבעיה כך שלא תקרה ? אשמח לתשובות תודה מראש אבי
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אשמח לדעתכם על פיג'ו 2008: מה הבדל בין הדגם PREMIUM לבין ACTIVE GO? האם מומלץ למשפחה הנוסעת 15-20K בשנה (בעיקר בין עירוני + שבילים לא סלולים)? האם נושא רצועת התזמון הבעייתית תקף גם לשנתון 2018 ומעלה? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רווק מחפש רכב נסיעות בינעירוניות. רכב חזק לא חובה שיהיה קטן. דגש על: נוחות צריכת דלק חסכוניות תודה.
הודעה אחרונה מאת רפאללל, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חתמתי על רכב בקאר סנטר )סניף סוחרי רכב( נאמר לי שהרכב היה יד ראשונה ליסינג 0 ק"מ, ויד שניה פרטית שעבר תאונה קלה ולכן המחירון בהתאם, הציגו לי דוח בדיקה של קומפיוטסט אשר מציג שהיו רק תיקוני פח. איש המכירות אפשר לי לקחת לבדיקה אך בעקבות הבדיקה שהציג ויתרתי. העברתי כסף אתמול והעברת בעלות תתבצע ביום ראשון. ביום בדקתי את פרטי הרכב באתר ממשלתי והתברר לי שהרכב רשום על חברה מה שמוזיל את העלות ב10אלף ש"ח, הבטתי שוב בחוזה וראיתי שרשום שהבעלות הנוכחית היא של חברת ביטוח. יצרתי קשר עם הסוחר ובקשתי לא להעביר בעלות עד לבירור סופי של הנושא. השאלה שאני מנסה להבין מדוע הרכב רשום על חברת הביטוח? בגוגל רשום שבעת שהרכב טוטלוס הוא עובר לחברת הביטוח טאז ניתן לקנות את הרכבי…
הודעה אחרונה מאת tsahino1, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לתת צריכת דלק אמיתית ? מצד אחד כותבים שהוא חסכוני אבל מצד שני אנשים אומרים שעושה להם בתוך העיר 1/9 שזה ממש לא חסכוני..
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 952 צפיות
היי חברים, לאחרונה אני מעוניין בקניית רכב חסכוני ואמין במחיר סביר בלי להתחשב יותר מדיי בנוחות (עד גבול מסויים). אני מחפש משהו ידני מטעמי כיף בנסיעה. אז ישר חשבתי על המכוניות הקטנות שיש בכל מקום במדינה: קיה פיקאנטו - ידוע לי שזה פחות או יותר יונדאי 10ו יותר מאובזר ומנוע שונה. האמת פחות אהבתי את הפיקנטו יונדאי - רכב זול מאוד במיוחד הידניות, ראיתי שהמחירים זזים בין 12 אלף עד 18 אלף, מכיר את האוטו יותר מקרוב בגלל שלחברה שלי יש אחד אוטומטi10 סוזוקי אלטו - הבנתי שזה כמו לשבת בקופסת גפרורים ולהרגיש כל מהמורה ובור בכביש, נכון שאני פחות מתייחס לנוחות אבל כתבתי עד גבול מסויים ניסאן מיקרה - האמת לא מכיר את האוטו בכלל. מעניין אותי לשמוע גם עליו .התקציב…
הודעה אחרונה מאת Alif2, -
-
האם רכבי פה אלה תחזוקה וחלפים שלהם מושגים בשוק ולא יקרים? או סיפרו לנו על טויוטה ורסו,וטויוטה קורולה כאמינים יותר,ושומרים על ערך ושכירים בשוק,אבל השנתון שלהם נמוך ואז אפשר למצוא בקילומטראזים גבוהים. הקיצור,אני גרוע במכוניות,בבקשה עזרתכם🙏
הודעה אחרונה מאת Rubym, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן, אני ובת זוגי מחפשי לקנות רכב יד 1/2 בסכום של עד 50-60 אלף ש"ח. בעתיד הקרוב הרכב מיועד לשימוש שבועי (בעיקר בסופי שבוע), וחשובים לנו הפרטים הבאים: - נוחות - חיסכון בדלק (אם יש היברידי במחירים האלה זה יהיה נהדר) - כוח (בעבר הייתה לי סקודה פאביה ספורט שנהנתי ממנה מאד הודות למנוע טורבו 1.2) - אמינות נשמח להמלצות! תודה, דרור
הודעה אחרונה מאת rosdror, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 828 צפיות
אהלן חברים, מחפש לקנות רכב יד שנייה (אחרי 18 שנה עם פיג'ו 307...). מחפש רכב פנאי שטח/משפחתי שיתאים לצרכים הבאים: מתאים בעיקר לנסיעות בין עירוניות גיר אוטומטי מתאים לנסיעות גם על כבישי עפר עם מהמורות מתאים ל - 4 אנשים בוגרים סוחב בעליות (ירושלים, צפת) אמין וחסכוני בטיחותי שנתון 2016+ (גמיש) לנסיעה של 15-20 אלף ק"מ בשנה תקציב: עד 85 אלף ש"ח מחפש לקנות דרך חברה ולא דרך אדם פרטי (יד 2). בנוסף, אשמח להמלצות גם לרכבים עצמם וגם לחברות מכירה/ליסינג מומלצות. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת בלנו 2002, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אהלן הרבה פעמים נשמעות פה אזהרות לגבי ואג/רנו/יונדאי-קיה והגיר כפול המצמדים שלהם. בסדר, אני מבין, יש בלאי.הרכב יכנס למוסך. אבל על מה אנחנו מדברים בעצם? הוצאה של 3000 ש"ח פעם בחמש שנים? 5000 פעם בשלוש שנים? אני חושב שהמידע הזה יעזור לאנשים לעשות בחירות נכונות יותר, יש צפרדעים שאפשר לבלוע ויש כאלה שלא.
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני עומד להתחיל לימודים בחיפה באוקטובר (גר במרכז), ואני צריך רכב שיוכל להחזיק מעט נסיעות במהלך השבוע ופעם בשבוע שבועיים הלוך חזור חיפה-מרכז. לא חשוב לי כלכך איזה רכב, כל עוד הוא יעשה לי כמה שפחות בעיות ותהיה לו צריכת דלק טובה. חשבתי על שברולט ספארק 2011-2013 ידנית (זה מה שיש בתקציב) או דייהטסו סיריון אוטומטית. אשמח לשמוע האם אתם חושבים שהרכבים מתאימים, או אם יש רכבים אחרים שתוכלו להמליץ לי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה מנסיון לגבי בחירת רכב מליסינג תפעולי עבור הניסאן X-trail מול שברלוט Equinox הבנתי שמערכת המולטימדיה בניסאן היא די מינימלית בדגם התפעולי. אשמח להמלצות מה עדיף? מתקשה להחליט בין שני הרכבים
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לחבר היתה גולף מדור קודם והוא היה מתלונן שהמזגן לא מקרר מספיק בימי הקיץ החמים . מישהו יודע מה מצב הגולף החדשה מבחינה זו? תודה
הודעה אחרונה מאת דן649, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן מצאתי ג'אז 18 שאני חושב לקנות. הרכב עם 55K ק"מ. יש תיעוד רק של טיפול 30K שנעשה לפני כשנה, כשמד המרחק עמד על 44K (בתמונה). הבעלים אומרים שהרכב טופל גם ב 2019 כן ואין תיעוד. אני מאמין להם, לצורך העניין, נראה שיש הכרות מסוימת בינם לבין בעל המוסך המורשה. לא ברורה לי לגמרי שגרת הטיפולים שהרכב היה אמור לעבור - החלפת שמן מנוע כל 10K? 15? כמה טיפולים הרכב היה אמור לעבור, בעצם? מה המשמעות המכנית של החסרת טיפול או של הפלאשינג והחלפת חיישן גובה שמן שבוצעו? אשמח לשמוע התייחסות שלכם לגבי העסקה. תודה
הודעה אחרונה מאת goslow, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב חסכוני ואמין כמה שיותר שיוכל לשמש לנסיעה יום יומית אשקלון-ראשון לציון וחזרה בתקציב של עד 65k אשמח להמלצות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Alvolk21, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 965 צפיות
שלום, אני עומד לפני רכישת רנו פלואנס דיזל (שנת 2013 אם זה משנה) יש לי שאלה לגבי תיבת ההילוכים. ממה שאני יודע מדובר בתיבה בעלת 6 הילוכים. המוכר שלח לי דוח שמאי בעקבות תאונה שהרכב עבר (אין פגיעת שלדה) ושם בתיאור הרכב שמתי לב שמצויין תיבה 4 הילוכים. האם זה יכול להיות נכון או שזו אולי טעות של השמאי? אשמח לדעת כי זה משמעותי לצריכת הדלק. במסמך אחר מהמוסך המורשה רשום בתיאור הדגם: פלואנס 1.5 FL דיזל אוטומט קומפורט E5A (אם זה עוזר למישהו לזהות את הדגם הספציפי ולהבין איזו תיבה יש פה) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tangens, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, אנחנו זוג לקראת התרחבות המשפחה ואנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש שישרת אותנו לשבע השנים הקרובות (פלוס מינוס). אנחנו רוצים רכב שיאפשר 3 כיסאות בטיחות מאחור, באופן בטיחותי וראוי. אין לנו יכולת להעריך נסועה בתקופה כ"כ ארוכה. אנחנו מתלבטים בין שני רכבים: הונדה ג'אז 2018, 55K ק"מ. שגרת הטיפולים לא הייתה הכי סדירה, להבנתי טיפול ראשון נדחה בגלל חופשת לידה, טיפול 30K נעשה ב 44K, לא ברור לי לגמרי. אני מצפה לתיעוד טיפולים מלא. טופל במורשה. את בעלי הרכב הכרתי בהקשר אחר והם עושים רושם של אנשים אמינים מאד. יש משמעות גדולה לדחיית טיפולים על האמינות לאורך זמן? בעלי הרכב מבקשים 70K. חוץ מזה ראיתי פה גם אפשרות ל C4 פיקאסו 5 מקומות קצר, בנזין. יש כ…
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחדשים חוזה ליסינג תפעולי לרכב חדש, צימצמנו את האפשרויות ליאריס היברידית או דגם הבנזין הרגיל (ההפרש במחיר בערך 400 ש"ח יותר להיברידית בחודש). גרים בעיר, עיקר הנסיעות בינעירוניות, בערך 20,000 ק"מ בשנה. מבחינת שאר הפרמטרים החשובים לנו, נראה ששתיהן זהות (גודל, תא מטען, בטיחות). האם ההפרש במחיר משתלם לאור הנסיעות שלנו? האם יש עוד פרמטרים לטובת ההיברידית? תודה!
הודעה אחרונה מאת מישלית,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 435 אורחים (הצג רשימה מלאה)