Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה בת 5 נפשות - מושב אחורי רחב

Yossim
שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים, פוסט שלישי שלי בנושא.
הפעם אפילו הורדתי את מגבלת התקציב לרגע - אבל כן הייתי אומר שהגג הוא 100, כמובן יד 2.

לכבוד הרחבת המשפחה מחפשים רכב חדש, אממה מה שהיה נראה לי כמו משימה פשוטה מסתבר כמורכב מאוד.

כרגע - זוג הורים, ילד בן 8 (גבר קטן 1.40), ילד בן 5 בבוסטר גב ותינוקת כרגע בסל קל עד שנצטרך כסא בטיחות.

מחפשים רכב 5 מקומות רחב - מכל הרכבים שבדקנו רק טויוטה ורסו ענה למשימה ואישתי פסלה אותו על הסף.

אין לי בעיה עם קטוגוריות - גי'פון, מנהלים, משפחתית - הכל תופס - רק שיהיה מושב אחורי גדול ורחב עם חלוקה הגיונית ולא 2.5 מושבים.

היום עם מאזדה 3 ספיריט 2015 - האוטו המושלם מבחינתי, אמין, נוח, בקרות מובנות ברכב ולא מוביליי, יש כוח זמין - רק חסר לנו מקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהלא כזה מסובך כמו שאתה חושב. כמו כל דבר בחיים, צריך לדעת על מה מתפשרים. זה נהיה מסובך רק כשמסרבים להתפשר.

או שתתפשר על העיצוב ותחפש C4 ספייסטורר (פיקאסו עם שם חדש), ותקבל מלא אבזור (לפחות באקסקלוסיב), שנתון גבוה ומרווח לכל מה שתצטרך, או שתחפש פורסטר ותתפשר על מרווח, אבזור ושנתון (אבל תרוויח יכולות שטח מסויימות).

לדעתי - עם 3 ילדים ותקציב מוגבל, זה לא הזמן והמקום לפסול רכבים על עיצוב. קח ספייסטורר. היא עונה על כל מה שהגדרת.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק במיני וואנים , סיטרואן c5 איירקרוס ובפיג'ו 5008 מהדגם החדש השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים ולא ל 2.5. השניים האחרונים מעבר לתקציב.
כל הג'יפונים, רכבי מנהלים או אפילו מעל מנהלים לא נותנים את המענה לבקשה הזאת.

אני חושב שצריך לתקוף את הבעיה מהכיוון השני - תשאל את אישתך איזה רכב היא אוהבת ותתייעץ כאן לגביו ( אחרי שתתפשרו על הנוחות למשפחה לטובת המראה החיצוני).
אני בתור בעלים של טויוטה ורסו 4.5 יכול להגיד לך שהרכב תפור למשפחה שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אפשר גם לשקול אאוטלנדר ולהשתמש בשורה השלישית אם המקום בשורה השניה לא יספיק. והיי, זה ג'יפ! לא מיני-ואן!

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה רבה על התגובות.
הספייסטורר בבדיקה כרגע.
בנוגע לכל רכבי ה-7 מקומות, כן הם פותרים את הבעיה במיוחד 5008 אבל זה נראה לי מעט לא הגיוני להשקיע ברכב 7 מקומות שאין כל כוונה להרחיב את המשפחה ואין כל צורך ב2 מקומות נוספים.

אאוטלנדר ומאזדה 6 (אולי הסטיישן) הם כרגע אלו שנראים לי הכי קרובים ללתת מענה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מאזדה 6 (2014) וגם 3 ילדים מאחורה. היא לא כזו מרווחת. אמנם הרכב רחב אבל המון מקום הולך על הדלתות ומבנה הספסל האחורי שנועד להיות נוח לישבן של אדם מבוגר וגורם לבוסטרים והכסאות להתמרכז עליו (במיוחד בשימוש באיזופיקס) ולבזבז מקום.

שים לב לזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או ספייס טורר

או חפש סי 5 איירקרוס שנתון 2019 גרסת הבסיס המאובזרת יחסית, הן נדירות אבל יהיה בתקציב ובול יתאים לכם

(Sold) Chevrolet Aveo LT 2006

Citroen C3 Shine 2017

C5 AirCross Feel 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.6.2021 בשעה 01:13, pooh-bear כתב:

זהלא כזה מסובך כמו שאתה חושב. כמו כל דבר בחיים, צריך לדעת על מה מתפשרים. זה נהיה מסובך רק כשמסרבים להתפשר.

או שתתפשר על העיצוב ותחפש C4 ספייסטורר (פיקאסו עם שם חדש), ותקבל מלא אבזור (לפחות באקסקלוסיב), שנתון גבוה ומרווח לכל מה שתצטרך, או שתחפש פורסטר ותתפשר על מרווח, אבזור ושנתון (אבל תרוויח יכולות שטח מסויימות).

לדעתי - עם 3 ילדים ותקציב מוגבל, זה לא הזמן והמקום לפסול רכבים על עיצוב. קח ספייסטורר. היא עונה על כל מה שהגדרת.

ללא ספק. C4 והורסו. למה פסלה?

אאוטלנדר לדעתי לא נותן את אף אחד מהדברים שאתה צריך, אם כבר הייתי בודק ניסאן אקסטרייל. 

עם גולף ידנית 1995 (1.4) לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם SUV באה בחשבון, פורסטר הרבה יותר מרווח מרבים 5 מקומות בקבוצה. ואם יהיה רצון קצת לטייל בשטח בקטגוריה שלו (ברור לא ג'יפ 🙂) רכב הכי טוב. אאוטבק עד יותר מרווח, אבל במחיר אחר.  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הורסו והC4 נפסלו על סעיף רכב לא יפה - לטענת אישתי.
פורסטר היה לאורך רוב הדרך בעדיפות עליונה, אבל גם הוא עם 2.5 מושבים מאחורה.
האאוטבק הוא אופציה טובה שאני כן מחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...