Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון/רכב משפחתי עד 50,000

soler37
שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

מחפש ג'יפון או רכב משפחתי, אפרט את הפרמטרים, אשמח להצעות!

לא אסע הרבה ברכב, בערך 10-12 ק"מ בשנה, כמה נסיעות ארוכות יחסית כמה פעמים בשנה.

1.אמינות הרכב, הידועה גם כרכב שלא מוציא הרבה במוסכים ואינו יקר בטיפולים.
2.צריכת דלק סבירה, בסביבות 15/1, יכול להתפשר אם זה שווה את זה.
3.בטיחות
4.מולטימדיה / אודיו איכותיים, למרות שאני יודע שניתן לשדרג אותו לבד, אבל זה יכול לעלות כמה אלפי שקלים.
חשוב לי שהרכב לא יתקשה בעלייה, ממעלה אדומים לירושלים, יש עליה שברוב הרכבים שנהגתי, ממש לא סחבו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת דלק של 1/15 זה לא ריאלי לרכב בנזין וגם בגלל שאתה לא נוסע הרבה אין לה משמעות כ"כ גדולה.

אני נוהג על 308 1.2 שנחשב לרכב מאוד חסכוני ומקבל 1/15.5 בנסיעה מישורית אם אלו היו נסיעות הרריות כמו אצלך הייתי כנראה מקבל 1 ל12+-. 

בגדול אתה נוסע ממש מעט לכן לצריכת הדלק יש פחות משמעות במקרה שלך.

לשאר הדרישות שציינת אני חושב שמשהו כמו מאזדה 6 תתאים. היא סוחבת טוב, מערכת מולטימדיה מצויינת, נוחות נסיעה טובה בבין-עירוני, טיפולים זולים ואמינות גבוהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Gavrik כתב:

צריכת דלק של 1/15 זה לא ריאלי לרכב בנזין וגם בגלל שאתה לא נוסע הרבה אין לה משמעות כ"כ גדולה.

אני נוהג על 308 1.2 שנחשב לרכב מאוד חסכוני ומקבל 1/15.5 בנסיעה מישורית אם אלו היו נסיעות הרריות כמו אצלך הייתי כנראה מקבל 1 ל12+-. 

בגדול אתה נוסע ממש מעט לכן לצריכת הדלק יש פחות משמעות במקרה שלך.

לשאר הדרישות שציינת אני חושב שמשהו כמו מאזדה 6 תתאים. היא סוחבת טוב, מערכת מולטימדיה מצויינת, נוחות נסיעה טובה בבין-עירוני, טיפולים זולים ואמינות גבוהה.

תודה על התגובה.

אני רואה שמאזה 6 אין ממש בתקציב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...