Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגע לפני קניית רכב חדש מהחברה - התייעצות לגבי אלטרנטיבות

conure
שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי לבטים רבים בעניין קניית רכב יד 2 החלטתי בפעם הראשונה בחיי לקנות רכב חדש מהחברה .
התכנון הוא לקנות מאזדה 3 האצ'בק 2021  , מה דעתכם על הרכב? אשמח גם לקבל המלצה/דיס המלצה על הצבע האדום שלהם או לצורך העניין כל צבע חוץ מהצבעים "הבטוחים" שהם לבן/כסוף .
לדעתכם בתקציב הזה (150K) יש רכב אחר שנותן את אותם עזרי בטיחות אקטיביים וכל מה שיש במאזדה ולדעתכם הוא עדיף עליה?
ראיתי גם רכבי סופר מיני וממש אהבתי את הפיג'ו 208 אבל אני חושש שהיא קטנה מדי ושאולי יהיו לה בעיות מכניות לעומת המאזדה (כמובן שהמחיר גם נמוך בהרבה) .
אם לכם היה תקציב זהה לשלי והצפי הוא שתיסעו פחות מ20K ק"מ בשנה (בעיקר בין ערים קרובות ופעם בחודש אולי נסיעה ממרכז הארץ לצפון/דרום) איזה רכב הייתם קונים?
רוב הזמן אני אנהג לבד ואני רוצה רכב נוח , מאובזר , בטיחותי ויפה אבל שלא יהיה גדול מדי (פחות מתחבר לקרוס-אוברים וכאלה) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר טוב עם מאזדה כזו בדיוק, 0 תקלות ועשה כבר 70,000 ק"מ בשנתיים. מנוע 2000, חזק, ספורטיבי, יציב ואמין. שלו בצבע שחור אבל האדום ממש יפה לדעתי. תתחדש

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Michazzz כתב:

חבר טוב עם מאזדה כזו בדיוק, 0 תקלות ועשה כבר 70,000 ק"מ בשנתיים. מנוע 2000, חזק, ספורטיבי, יציב ואמין. שלו בצבע שחור אבל האדום ממש יפה לדעתי. תתחדש

תודה 👍

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את הסדאן 2.0 שעשתה 90 אלף שנת 17.

לאח שלי אצבק 2020. 

0 תקלות,ורכבים מצויינים. 

לא מוצא סיבה אחת למה לא ללכת על מאזדה,אולי למי שחשוב לו המרווח מאחורה. 

ממליץ על הצבע אפור בטון,בצבע הזה הרכב בהחלט מסובב ראשים,תתחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני רכבים אמינים ומרשימים.

יש הבדל קטן בגדלים הפנימיים אבל הייתי מציע לך לבדוק עוד פעם כי המאזדה מאד צפופה יחסית לרכבים משפחתיים.

יש גם הפרש גדול במחיר בהתחשב שיש עכשיו גם מבצע בפיגו.

קח מה שמרגיש לך נכון,אם צריך שב ועשה נסיעת מבחן עוד פעם.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאזדה 3 האצ'בק 2021 במשפחה, אוטו מצוין. בסלון הרגשת פרמיום, מרווח מקדימה. מוניטין אמינות של מאזדה ובהתאם מחירון. צבע לבן 🙂.  הוא באמת "בטוח". רכב קודם היה מטלי, רואים כל סריטה. ברכב חדש חזרתי ללבן, אם לא רק ענין של טעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולם , 
גרמתם לי להיות יותר בטוח שזאת ההחלטה הנכונה לקנות את המאזדה 👏
לגבי הצבע - אני נמשך מאוד לאדום היפה או לצבע השחור אבל מכל מה שקראתי אני קצת חושש שיראו כל מכה/שריטה קטנה על הצבעים האלה וגם הזהירו אותי לא לקנות רכב בצבע כהה גם בגלל הטמפ' הגבוהות שתמיד נכנסים לרכב ומתבשלים עד שהמזגן מאזן את זה וגם בגלל שהצבע יכול לדהות או לא עושים פוליש וכו.
 Ido12 - אני מניח שהצבע שאתה מתייחס אליו (אפור בטון) זה מה שהם קוראים לו 'אפור עשיר' , הוא באמת נראה טוב אבל איך הוא מבחינת בולטות של שריטות/מכות ומבחינת ספיגת חום השמש?
אני מתחיל לחשוב שאולי בכל זאת אני אלך על צבע 'לבן פנינה' וזהו , אני פחות מתחבר לזה כי הוא קצת "משעמם" אבל אולי מבחינה פרקטית זה הדבר הנכון לעשות 🤷‍♂️

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה שלי עם צבע מטאלי(כחל מטאלי)והרכב של אחי כן צודק זה אפור עשיר. 

ברור שמבחינת צבע לבן יהיה יותר קל לתחזוקה ומכות פח אבל לדעתי היא נראת פחות טוב. 

יצא לי לקחת את המאזדה של אח שלי ושאלו אותי איזה רכב זה(שרק הגיעו לארץ)בצבע הזה שמטופל טוב ומבריק הרכב פשוט נראה מטמטם. 

אם אתה לא מתכוון לצבוע קליפרים+כנפיי רוח+טאצים קטנים כנראה שעדיף לך צבע לבן. 

הצבע אפור מטאלי הזה דורש תחזוקה שבועית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, ronrcz כתב:

קח בחשבון שצבע פנינה הוא סיוט לתיקון,גם האדום.

האפור כהה יפה,אבל זה עניין של טעם.

משום מה אין להם צבע לבן רגיל , עד כמה זה נורא מבחינת תיקון?
והצבע אפור כהה באמת נראה לי טוב אבל איך הוא מבחינת תיקונים/התחממות הרכב וכו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז דיברתי עם נציג של מאזדה ובגדול כרגע אין כלום אבל בעוד שבועיים-שלושה יגיעו עוד רכבים חדשים בצבעים של לבן פנינה ושחור .
זה די מצמצם את הבחירה שלי ואני חושב שאני אלך על הלבן פנינה כי אין לי חנייה מקורה ולמרות שממש ממש בא לי על השחור נראה לי שזה לא חכם לקנות את רכב בצבע הזה בחום של ישראל 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האדום יפהפה, לחבר שלי יש אפור כהה ולאח CX5 חדשה שחורה. תשקיע בציפוי מייד לאחר הקניה ויהיה לך שקט עם הצבע שהכי אהבת.

תקרא קצת ותבין: ציפוי קרמי/ננו לרכב לרכב חדש. - אסתטיקה לרכב - דיטיילינג, שיפורים קוסמטים, מדבקות, חלונות כהים וכיו"ב - פורום רכב - אנשים שאוהבים (לדבר על) מכוניות - קארספורום (carsforum.co.il)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...