ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
יונדאי i10 1 2
מאת אופיר19245-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני לפני קניית רכב יונדאי i10 ושמתי לב שהמנוע בזמן הילוך נסיעה רועד לא יודע אם זה תקין או לא חלק אומרים שזה טבעי ותקין לרכב עם 3 צילינדרים חלק לא עשיתי סרטון להמחשה מה אתם חושבים?תקין או לא? VID-20210528-WA0016.mp4
הודעה אחרונה מאת אופיר19245, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם! מבקש המלצה לדגמים מתאימים לרכב שני למשפחה. אנחנו גרים באיזור הצפון כך שיש הרבה עליות וירידות ואנחנו צריכים רכב חזק שיכול לסחוב טוב(מה שנקרא סוס עבודה). הרכב לא צריך להיות גדול אבל כן כזה שיאפשר נסיעה נעימה כי אשתי תיסע בו כל יום 35-40 דקות לכל כיוון לעבודה. מחפשים רכבים בתקציב עד 20K, פחות חשוב אבזור אבל כן שיהיה אמין כי הנסיעה היא בכבישים לא מדהימים(אבל ללא פקקים). אשמח להמלצה על דגמים ספציפים שיכולים להיות מתאימים וגם באופן כללי האם כדאי ללכת על מיני, סופר מיני או משפחתית או אולי בכלל משהו אחר.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, היום היינו בסוכנות יונדאי לקניית רכב יד שנייה. הסוכן הציע לנו יונדאי i10 דגם אינספייר מנוע 1250 עם מערכת מולטימדיה מקורית שנת 2018 יד ראשונה עם 39 אלף ק"מ . במחיר של 57 אלף ש"ח. הוא מוכר לנו את הרכב עם טסט לשנה , אחריות לשנה וחצי על גיר ומנוע וחבילת השבחה H Promis . מחירון לוי יצחק מקפיץ את המחיר מ52 אלף ש"ח ל 56,200ש"ח בעקבות הק"מ הנמוך וחבילת ההשבחה. המוכר ללא ויכוח עשה הנחה ל55,000ש"ח. ביד 2 ניתן למצוא רכבים עם נתונים דומים אך ללא האחריות וחבילת ההשבחה גם ב51,000ש"ח. מה דעתכם על העיסקה? והאם ניתן לרדת עוד במחיר?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 677 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב מהנה שימש אותי גם ביום-יום, עדיפות לידני אבל לא חייב, תקציב בסביבות ה10-15 אלף ש"ח. אשמח להמלצות על רכבים כיפיים בתקציב. תודה!
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 656 צפיות
האם הירידות ערך בתאונות נחשבות רציניות? אוטו שנת 2010 ספט
הודעה אחרונה מאת Yuri Abaev, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 443 צפיות
ראיתי את הנתונים של הרכב , על הנייר נראה לא רע , המחיר מפתה , מיעוט האקסמפלרים על הכביש מפחיד אותי . שווה להיכנס להרפתקה? יש פה בעלים של הרכב שיוכלו לשפוך קצת אור?
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
נתחיל דווקא מעסקת הליסינג קורולה היברידית, כולל טיפולים וביטוח, מקדמה 6900 ש"ח + 2100 ש"ח כל חודש ל36 חודשים עם אפשרות להחזיר את הרכב בכל שלב ללא קנס (הטבה מהעבודה, מקדמה 6900 במקום 8900 והיציאה ללא קנס) כמובן שיש עוד אפשרויות, למשל איוניק באותם תנאים תעלה 2300. (רמת הגימור של הקורולה היא SUN) מהשוק הפרטי האופציות שנשקלו: יונדאי אלנטרה 2016~ סוזוקי קרוסאובר 2017 (דגם 1.4 טורבו בלבד, פחות בעניין של תיבה רציפה) הונדה ג'אז דור 3 2015 ומעלה הונדה סיויק 2015-2016 נפסלה בעקבות צריכת דלק ממש מוגזמת (קראתי ש1:10 זה סטנדרטי במנועי ה1.8) אני לא פוסל שום דבר, ואשמח לשמוע הצעות נוספות, אציין דברים שכן חשובים לי לפי סדר עדיפויות: …
הודעה אחרונה מאת ninickname, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 593 צפיות
היי, גיסי מחפש רכב לעבודה בתקציב של 50,000, והדרישות הן: חסכוני אוטומטי ותא מטען גדול לאחסון של הציוד הרכב צפוי לנסוע כ50-60 אלף קמ בשנה והמטרה להחזיק אותו 3 שנים בערך. ההתלבטות היא בין דיזל להיברידי אני חשבתי על קליאו סטיישן/דאציה דאסטר(דיזל) והציעו לנו גם טויוטה אוריס סטיישן השאלה מבחינת אחזקה והיכולת לנסוע הרבה קמ ולהישאר סחיר( רכב היברידי) אשמח לעזרה בנושא
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 507 צפיות
היי, מכיוון שאני ממש לא מבין בתחום של רכבים וכו - אשמח להמלצות. אני מחפש רכב קטן וזול (לזוג +1). מחיר: פחות מ-10,000. שימוש: קצת נסיעות בעיר וממוצע פעם בחודש נסיעה מהמרכז לצפון הלוך חזור. לא מחפש רעש וצלצולים. משהו פשוט, טוב ואמין שלא צריך לגרור למוסך כל יומיים. (בנוגע לחיסכון בדלק - כמובן עדיף - אבל זה במקום שני. קודם כל עדיף משהו אמין וכו' כנ"ל). רכבים שבדקתי עד עכשיו: דייהטסו סיריון, טויוטה יאריס, מצובישי לנסר, פורד פוקוס. הערה: אני מעדיף יותר רכב קטן כמו היאריס וכדו'. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות נוספות. תודה רבה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת נחמן נחמן, -
-
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, נשמח לעזרה בבחירת רכב יד שנייה. כיום, אנחנו נוסעים על סוזוקי סוויפט 2008 ששירתה (ועדיין משרתת) אותנו מדהים. חסכונית בדלק, אמינה, ומרוצים מאיכות הנסיעה בסך הכל. לפני כחודשיים נולד לנו בן ראשון, ואז התחיל אתגר הגודל - והבנו שהגיע הזמן לעבור למשפחתית. אנחנו לא נוסעים הרבה, משהו כמו 10K קילומטר בשנה. התקציב שלנו כרגע הוא כ50K. והדברים שחשובים לנו הם: - חיסכון בדלק - אמינות מקסימלית - גודל שיספק זוג + 1 ואפילו פלוס 2 לעתיד (: - נסיעה איכותית - שלא נרגיש שהרכב לא ״סוחב״ עדיפות לג׳יפון נחמד או רכב היברידי אם נכנסים בתקציב. נשמח לקבל קצת מידע והכוונה מחוכמת ההמונים, כי קצת הלכנו …
הודעה אחרונה מאת lka, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אני סטודנט שמחפש רכב, קיבלתי הצעה בשלמה סיקס לרכב פרטי. זה הרשיון רכב, הוא אמר לי שבגלל שברישום המקורי השורה ריקה אז הרכב הוא פרטי. הבעלים רשום כשלמה סיקס כי כרגע הם מחזיקים אותו,אבל בהעברת בעלות אני ארשם כיד 01. האם הוא באמת פרטי או ירשם לי כרכב חברה ? פיקנטו 2018 53 אלף קמ 49 אלף שקל
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמתי לב כעת לעובדה, כי מחיר בדיקה לפני קנייה של רכב נגזר מקבוצת הרישוי של הרכב. יש למישהו מושג האם קיים היגיון כלשהו בדבר? רכב קבוצה 4 או 7, מבצעים הרי בדיוק אותן בדיקות, אז.. פשוט שיטת מצליח או שיש היגיון מאחורי זה?
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, התייעצות בנוגע לרכישת קיה סטוניק 1.4 מסוכנות. יש לי התלבטות האם לרכוש את הרכב מהחברה או לחפש ביד 2 אחד 2019 לפחות שעשה קצת ק"מ. השיקולים שלי הם בעיקר האחריות על הרכב., בנוסף אשמח לדעתכם באופן כללי על הרכב. הרכב מיועד לזוג, בעיקר לעיר וקצת מחוץ לעיר, נוסעים בשנה 15 אלף ק"מ פלוס מינוס. מחפשים משהו אמין, נוח, זול לתחזוקה עם מערכות בטיחות. התקציב הוא 100 אלף פלוס מינוס. אם יש משהו אחר שיכול להיות יותר טוב אשמח לשמוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים יקרים אני לפני קניית אלפא ג'ולייטה 2013 מנוע 1400 טורבו. יש היסוטריית טיפולים שהרכב מטופל כל 9 אלף והכל נראה מושלם. הקילומטר שלה הוא 90 אלף, רציתי לשאול כמה מנועים כאלה יכולים להחזיק? אני מתכוון להשאר עם הרכב לפחות ל 4 שנים ובגלל זה אני מתעניין אם מנוע כזה יכול להגיע ל 150 אלף לפחות.
הודעה אחרונה מאת Ancient, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי, לאחר מכירה של סובארו XV 1.6 שנה 2015. נוסעים כ 15 אלף בשנה. בעיקר בית-עבודה וקצת טיולים ונסיעות ארוכות בסופ״ש. זוג + שני בני נוער. תקציב 120000. שמתי עין על 3008 ולהפתעתי הרבה אשתי לא שללה מיידית (טראומה מפיג׳ו 306 אי שם בתחילת שנות ה 2000...). יש את הדגם Active 1.2 - מחלות/תקלות/טענות לגביו? יש בלוח יד 2 דגם שנקרא Active AS אבל אני לא מוצא פרטים עליו. מה ההבדלים ביניהם? תודה מראש לכל המשיבים. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת otal, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב בתקציב של 40-45 אלף. הנסיעה משולבת 50-50 בין עירוני לבין עירוני עם נסיעה בעליות (חיפה) אני מתלבט כרגע בין מיצובישי ספורטבק/קיה פורטה 2015 או i35 שנת 2014 תודה
הודעה אחרונה מאת Avivmah, -
שמן גיר
מאת Yuri Abaev-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
דיברתי עם המוכר והוא ציין בפני שהוחלף לאוטו שמן גיר(מאזדה 2011) 1.זה טוב שהוחלף? או שזה לא טוב? כי מראה ששחקו את האוטו מהר? 2.למה לציין את זה? השמן לא כזה יקר
הודעה אחרונה מאת ninickname, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 752 צפיות
היי לכולם אשמח לדעת מה ההיגיון ש308 סטיישן טורבו לרוב עולה פחות או זהה למחיר 208 אקטיב טורבו? רואה בלוחות לדוגמא 308 סטיישן 2015, יד 1 ליסינג 0 ק"מ, הוחלף למנוע חדש בלובינסקי כולל ניירת לפני שנה , טיפולים במורשה, דורש 28 אלף מה אני מפספס פה? ה308 לא אמין?
הודעה אחרונה מאת ik3, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים, מה אתם חושבים על מאזדה 2 דמיו שנת 2015 או 16? מבחינת נסיעה, מבחינת נוחות, מבחינת צריכת דלק?
הודעה אחרונה מאת EladOs34, -
רכב עד 40K
מאת yakmos-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 489 צפיות
היי אני צריך רכב שמיועד לזוג , שימושים בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר של שעה לכל כיוון . המליצו לי בעבר על שברולט ספארק LT+ או LTZ , אך אני לא מצליח למצוא אותה . אשמח לכיוון אחר . אמינות לפני הכל
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם, מבקש את המלצותיכם בקניית רכב ראשון שלי, עד 40,000. הסתכלתי בעיקר על משפחתיות קטנות האצ'בק. אני אוהב לנהוג ולכן הייתי שמח להתנהגות כביש יחסית טובה לקטגוריה. אשמח לדעתכם על סיטרואן C4 משנת 2015, הדגם של אחרי מתיחת הפנים. יש לה מנוע ותיבת הילוכים משופרים מה שמעודד אותי קצת מבחינת האמינות. השאלה היא האם עדיין יש בעיה לצרפתיות מבחינת האמינות וחלקים יקרים ? הצרפתיות (גם 308 או קליאו), נראות לי מעניינות אבל שוב יש את החשש מהסטיגמה שהן צברו שאני לא יודע אם היא עדיין נכונה. תא הנוסעים של 308 וגם העיצוב החיצוני שלה פחות מושכים אותי, בגלל זה חשבתי על הסיטרואן שבעלת מנוע זהה.
הודעה אחרונה מאת TOTTI10, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 484 צפיות
מחפשים רכב שני (קטן) למשפחה, בנוסף לרכב 7 מקומות שעד היום כל הנסיעות בוצעו בו. ישמש גם לנסיעות לעבודה מהמרכז לירושלים - כ-3 פעמים בשבוע. סדרי עדיפויות: 1. בטיחותי 2. אמין 3. נח לנהיגה תקציב - 35 אש"ח מקסימום. על איזה דגמים הייתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת ToolTool, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, אבא חגג יום הולדת 70 לפני 3 חודשים , אני רוצה לקנות לו מתנה - מסגמנט המיני בצבע בז' (לדעתי מרכב בצבע בז' וגג שחור בהחלט יהוו שילוב יפה שאבא יאהב ). ב5 השנים האחרונות אבא נוהג על פיקנטו . הרכב מתאים לשימושים הצנועים שלו (בית-עבודה). גר בראשל"צ ,עובד בלוד . אבא התרגל לרכב הקטן ,מידות הרכב הצנועות זוכות כל פעם לשבחים . מחפש רכב במידות דומות . מבחינת איבזור- גיר אט' בלבד (פלאנטרי או רציף). עם כמה שיותר מערכות בטיחות אקטיבית +ציון גבוה במבחן ריסוק . רצוי מזגן כמה שיותר טוב - בפיקנטו ,המזגן מצוין . רצוי עם מצלמת חניה+חיישני חניה (לא חובה ,תמיד אפשר לקנות לבד ולהוסיף ) . חובה שתפעול הרכב יהיה קל ומובן -ללא מסכי מגע ,כ…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 478 צפיות
שלום חברי הפורום, מתעניין ברכב חדש לאשתי, 0 ק"מ, משלם במזומן (לא מימוני). מתמקדים ביונדאי i10, אולי venue/i20 . רציתי לשאול לגבי המחיר, האם מחיר המחירון שמפורסם באתר היבואן הוא מחיר סופי? כי לפי הסוכנות אין אפשרות להוריד, הוראה של היבואן, נותנים רק הנחה על מזומן, שזה בערך 2%. מה דעתכם? תודה! גלעד
הודעה אחרונה מאת GiladY, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 482 צפיות
שלום חברים, אני מתחיל להשתעשע ברעיון של רכישת רכב יחסית ישן ובתקציב די נמוך בהולנד (לא בארץ) נתקלתי כאחת האופציות בפיאט בראבו, שנתונים 2007-2008 כאשר ביניהן יש גם את גרסאת הtjet, מנוע 1400 המפיק 150 כ״ס. להבנתי מדובר בגרסאת טורבו וטרם התנסיתי עם רכב טורבו כל-כך ישן, מה שגורם לי לתהות האם בכלל כדאי לחשוב בכיוון הזה או שזו הרפתקאה מיותרת? ובאופן כללי רציתי לשמוע חוו״ד על הבראבו מהשנתונים האלה והיצע המנועים שלהן (ההיצע בהולנד דומה לזה שהיה בארץ, רק התיבה בעיקר ידנית)
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי חברים. רציתי להתייעץ - אנחנו משפחה של 5, בגילאים גדולים (הקטנה בת 15) כרגע מחזיקים פורד פוקוס טורר 2014, בעל גיר רובוטי. מעוניינים ברכב חדש, באיזור 100 עד 120 אלף ש"ח. מה אנחנו מחפשים - 1. אנחנו אומנם 5 אנשים, אבל אנחנו אנשים קטנים. גובה ממוצע 165. אז אין בעיית צפיפות גדולה. יכולים להסתפק ברכב קטן יחסית. 2. לא מחפשים ביצועים. אמינות זה הדבר החשוב ביותר. 3. גיר. לא מוכנים להתקרב לגיר רובוטי. ניסיון אומלל עם הפורד. עדיפות לגיר רגיל, פלנטרי. 4. צורת נהיגה - על הרכב הזה ינהגו כולם. כולל נהגים חדשים. לכן אני צריך רכב עם מכלולים פשוטים, ולא עדינים במיוחד. ושוב - אמינים. 5. עדיפות מוחלטת לרכב קוריאני/יפני. (כן כן, בג…
הודעה אחרונה מאת אורי ד.ל, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
נפל המזל שהשנה אני צריך להחליף את הרכב שלי. 3 שנות אחריות תמו ואיתן הרצון לקנות משהו חדש. פורד פוקוס עונה פיקס על הדרישות שלי, פלוס נראה נחמד ומחיר עוד יותר חמוד. עם קצת מיקוח אפשר להקבל הצעת מחיר מאד מפתה שלא משאיר הרבה מקום לדמיון. אז נשאלת השאלה, האם לקנות מיבואן רכב שזהה בכל בורג לרכב ליסינג? לעומת שאר היבואנים, אין הבדל באבזור בין ליסינג לבין הרכב שהסוכנות. כי רצו דלק מוטורס למכור רק לליסינג. ההבדלים במחירים אולי לא גדולים אבל קיימים. ולכן זאת דילמה. מעבר לכך שאני לא יודע אם המחירון יהיה אחרי 3 שנים. אשמח לתובנות חברי הפורום. אגב, לא ראיתי ביקורת של קארספורום של הרכב. האם לא היתה?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
האם פיז'ו 308 סטיישן 2018 יכולה להתחרות באמינות, עלות תחזוקה וצריכת דלק, עם קיה סיד מאותו שנתון?
מאת yo12- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מאחר שאני לא מצליח למצוא קיה סיד 2018 עם ק"מ נמוך מ-80K, אני מנסה לחפש חלופות. את ה-308 ניתן למצוא בק"מ נמוך מ-50K. האם היא תחליף ראוי לסיד מבחינת אמינות, צריכת דלק ותחזוקה? תודה
הודעה אחרונה מאת דור--, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אשמח לעזרתכם! אני מחפש רכב ידני בתקציב של 20K הרכב ישמש בעיקר לנסיעה בתוך העיר ומדי פעם גם מחוץ לעיר. הרכבים שחשבתי עליהם הם פאביה,איביזה, ספלאש, קורסה. אשמח לדעת איך הם מבחינת אמינות, האם הטיפולים שלהם יקרים וכו'. ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים האלה
-
רכב לסטודנט
מאת yovel9-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן אני סטודנט מקריית שמונה מחפש רכב אך ורק לנסיעות בתוך העיר, לא יותר מ5 דקות נסיעה כל פעם. רכב סופר מיני/מיני עד 90 אלף ק"מ ,2014 ומעלה כי אין לי כוח לתקלות ומוסכים.. לגבי תקציב בעיקרון כיוונתי עד 40 אלף.. 1.בדקתי ביד 2 ומצאתי טויוטה אייגו (AYGO) X-Wave אוט' 1.0 (69 כ"ס),2016,יד 2 עם גיר רובוטי, והרכב בצבע אדום. 39,000 שקל, 46 אלף ק"מ ולרכב היה שפשוף בצד שמאל של הנהג שלא הוחלף אלא תוקן במוסך.. 2.בפייסבוק הגיבו לי עם פיקנטו שנראה ממש חמודה קיה פיקנטו דגם ספורט קופה שתי דלתות, גג נפתח שנת 2016 כולל ריפוד עור איכותי, מצלמת רוורס, מצלמת דרך קדימה, מערכת כולל רמקולים ומגבר שעלה 3500 אלף! הרכב יד 03 פרטי! נקי מתאונות נ…
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 458 אורחים (הצג רשימה מלאה)