Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 208 מול 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם

אשמח לדעת מה ההיגיון ש308 סטיישן טורבו  לרוב עולה פחות או זהה למחיר 208 אקטיב טורבו?

רואה בלוחות לדוגמא 308 סטיישן  2015, יד 1 ליסינג 0 ק"מ, הוחלף למנוע חדש בלובינסקי כולל ניירת לפני שנה , טיפולים במורשה, דורש 28 אלף 

מה אני מפספס פה? ה308 לא אמין? 

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

אין סיבה שהאמינות תהיה שונה, מכללים זהים, אם כי ב 308 למנוע כנראה תוכנת ניהול שונה, אין לי מושג עד כמה זה משפיע על בלאי. בכל מקרה 308 סטיישן כיכבה בליסינג, לרוב מדובר במכוניות עתירות קילומטראז' ותחזוקה בינונית באיכותה, מה שיצר לאוטו תדמית די עלובה, 208 אין בליסינג כמעט אם בכלל ולכן מדובר במכוניות מטופחות ושמורות ביחס. בקיצור ענין של תדמית.

פורסם

רועי תודה

איך הרכב בכללי אמין?

מצאתי עוד 308 לא סטיישן אלא הרגיל 1.2 טורבו שלדבריו המוסך אמר שלא היה צורך בריקול לרצועה...

פורסם (נערך)

אני חושב שגם משחק תפקיד מרכב הסטיישן- לדעתי הוא לא אסטטי, ואני בטוח שגם לדעת רבים אחרים.

זו הסיבה אני חושב שלא רק ב308 אלא פחות או יותר כל רכב שמגיע במרכב סטיישן והאצ, ההאצ תמיד ישמור על ערכו בצורה טובה יותר משמעותית.

זה המצב שאני שם לב אליו בלוחות ואני חושב שהסיבה שאנשים פחות אוהבים את המראה של הסטיישן, למרות שכמובן מבחינה פרקטית יש לו עדיפות.

לגבי הרצועה- קודם כל יש צורך להחליף ואם הרכב פחות משנת 2017 ולא הוחלף הייתי מדלג לאחד אחר(גם אם הוחלף אני הייתי נותן עדיפות לאקזמפלר שהוחלף לו לפחות חצי שנה לפני)

אם לא תטפל ברצועה הרכב יכול להיות לעשות בעיות, אם הוחלף אז המצב מצויין- חוץ מהרצועה אין לרכב בעיות ידועות(עד כמה שידוע לי) אחרות והוא תמורה מצוינת למחירו

סתם לצורך הדוגמא- אצלי זה הדגם עם המנוע האטומוספרי(עד כה לא שמעתי על מנועים שמתו ברכבים ללא הטורבו -הרבה פחות בעייתי מבחינת הרצועה), אני עשיתי החלפה יזומה לפני כבר שנה וחצי.

בתפיסה שלי ה1700 שקל האלה גם אם היבואן לא יחזיר לי אותם שווה לי את השקט הנפשי- ובסך הכל בשנתיים וחצי שהרכב אצלי הוא מגלה אמינות טובה וכמובן מהנה לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...