Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש רכב בתקציב של עד כ40 אלף שח, מיני-סופר מיני, אוטומט. הקריטריון החשוב ביותר בטיחות והשני אמינות. יש הצעות?  מה דעתכם על i10, עומד בקריטריונים? הצעות נוספות? 

פורסם

i10 לא סופר מיני אלא מיני.

קשה לי להאמין שימצא רכב עם מערכות בטיחות מתקדמות בתקציב הזה, לכן שווה לבדוק לפי תוצאות מבחני הריסוק של ה-Euroncap.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צריך לבדוק ספארק בתקציב הזה ומה מגיע איתו, ב2019 קניתי חדש ו 1 הסיבות ש,חרתי היא כי מגיע עם כמעט הכל מ החברה ו לא צריך מובילאיי.
ב40 אלף אולי אפשר למצוא 1 2016/17, לא יהיה לו זיהוי רכבים בשטח מת ב100%, אבל יכול להיות שיהיה לו הרבה דברים.

שוב, חושב, לא בטוח ב100%.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

מערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית והתראה על סטיה ביחד עם 10 כריות אוויר הגיעו לספארק רק ב2019 אבל היא מחוץ לתקציב.

ידני מתאים?

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מתכוון גם לבטיחות אקטיבית וגם לפסיבית (כולל מבחני ריסוק). בתקציב זה מה הכי בטיחותי?

פורסם
מערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית והתראה על סטיה ביחד עם 10 כריות אוויר הגיעו לספארק רק ב2019 אבל היא מחוץ לתקציב.
ידני מתאים?
זהו, בגלל זה כתבתי לו לבדוק מה מהגיע ב2016/17 כי אני לא בטוח [emoji28]

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...