Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז אחרי שהקליאו אסטייט שלי נגנבה לבית עולמה, החלטתי שאני רוצה ג׳יפון אבל חסכוני (נוסע 50k בשנה)

ההתלבטות היא בין קיה נירו 2017 ובין דאצ׳יה דאסטר 2018 הצורה החדשה, כמובן דיזל.

התקציב הוא באיזור ה75, לכן ירדו אופציות נהדרות אחרות כמו ה3008.

מצד אחד, הקיה חסכונית קצת יותר וגם אמינה מאד, אבל אני חושש מהסוללה, היה לי בעבר פריוס 2011, שהסוללה התאבדה אחרי 8 שנים והעלות היא מטורפת, ופה אני קונה רכב שהוא כבר 4 שנים על הכביש.

לדאסטר יש את המנוע דיזל המוצלח של רנו עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים, הרכב גם מכויל על הצד הרך כמו שאני אוהב.

אבל לא יודע כמה הרכב הזה אמין ובמיוחד התיבת הילוכים אחרי 150k (נוסע המון כאמור)

לגבי שווי שוק, להפתעתי גיליתי שיש לדאסטר ביקוש רב ואנשים מוכרים אותו בהרבה מעל המחירון, האם זה הגיוני?

פסלתי את הסיאט ארונה למרות שהיא חסכונית, בגלל מנוע קטן (הרכב הולך לעבוד הרבה וקשה)

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים האלו, ואם יש המלצות נוספות מלבד האופציות האלו

פורסם

לא נהגתי על דאסטר אבל צפיתי בביקורות.
נראה שאם את לא צריך את יכולות השטח, הנירו יהיה איכותי, נוח ומתאים בהרבה להתנהלות יומיומית.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

פורסם

תודה.

מה הביקורות אומרות?

ואתה לא חושש מהמערכת ההיברידית?

ןמבחינת נוחות, הדאציה יותר נוחה לי בנהיגה, ואמנם כנראה שלא ארד איתו הרבה לשטח, אבל מרווח גחון שלו מעולה, וזה טוב אפילו בעיר למדרכות גבוהות

פורסם

בקילומטראז' כזה הייתי בוחן אופציות של ליסינג פרטי. 

כל רכב שתקנה יסבול מבלאי וירידת ערך גבוהים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 12 דקות, markb205 כתב:

בקילומטראז' כזה הייתי בוחן אופציות של ליסינג פרטי. 

כל רכב שתקנה יסבול מבלאי וירידת ערך גבוהים. 

הוא יצטרך לשלם הרבה כסף בקנסות על ליסינג פרטי כי לרוב החוזים הם ל-25 עד 30 אלף ק"מ בשנה.

יש לי דאסטר ידנית חדשה, צריכת דלק 1:17 ואני לא נוהג בעדינות וחסכוני. מאמין שאפשר לגרד את ה-1:20 מלמטה במצב סבתא.

הייתי הולך על הנירו רק אם רוב הנסיעות שלך עירוניות או אם תתייאש למצוא דאסטר משומשת במצב נורמלי. אני הרמתי ידיים אחרי חצי שנה של חיפוש ורכשתי חדשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 7 דקות, redroze כתב:

הוא יצטרך לשלם הרבה כסף בקנסות על ליסינג פרטי כי לרוב החוזים הם ל-25 עד 30 אלף ק"מ בשנה.

יש לי דאסטר ידנית חדשה, צריכת דלק 1:17 ואני לא נוהג בעדינות וחסכוני. מאמין שאפשר לגרד את ה-1:20 מלמטה במצב סבתא.

הייתי הולך על הנירו רק אם רוב הנסיעות שלך עירוניות או אם תתייאש למצוא דאסטר משומשת במצב נורמלי. אני הרמתי ידיים אחרי חצי שנה של חיפוש ורכשתי חדשה.

בדיוק... בליסינג מעל 25k כבר לא מוכנים להשכיר.

יש לאבא שלי רנו קאדגר שזה בדיוק מה שיש בדאסטר החדשה, והוא מגיע ל1:17

ויש ביד 2 דאסטרים במצב טוב, הבעיה היא שכל המוכרים מבקשים 10,000 שח מעל המחירון!!

לא מצליח להבין את זה.

ורוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות

פורסם
לפני 14 דקות, dad123 כתב:

בדיוק... בליסינג מעל 25k כבר לא מוכנים להשכיר.

יש לאבא שלי רנו קאדגר שזה בדיוק מה שיש בדאסטר החדשה, והוא מגיע ל1:17

ויש ביד 2 דאסטרים במצב טוב, הבעיה היא שכל המוכרים מבקשים 10,000 שח מעל המחירון!!

לא מצליח להבין את זה.

ורוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות

היצע וביקוש

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ממליץ לך על רנו קאדגאר דיזל, מרגיש יותר איכותי מהדאסטר, חסכוני מאוד ונמכר במחירים לא יקרים ובמיוחד מתאים לנסיעות ארוכות, גם המושבים מאוד נוחים , זה אותו שילוב מנוע וגיר כמו בדאסטאר , את את הדאסטאר היתי שוקל רק אם חשוב לך 4X4, על הנירו רבים ממליצים, הם בהחלט נראה טוב ומאובזר במערכות בטיחות מתקדמות, צריכת דלק מעולה, אבל אני לקחתי אותו לנסיעת מבחן והוא פחות זרם לי, כנראה התרגלתי לנוחות הצרפתית.

פורסם

תודה.
מה הביקורות אומרות?
ואתה לא חושש מהמערכת ההיברידית?

הביקורות אומרות שהדאסטר בנוי להיות זול וזה מורגש, באיבזור בטיחותי, איכות תא הנוסעים, בידוד רעשים.

בעניין המערכת היברידית בקיה, אתה יכול לנסות לברר עם מוסך קיה האם ניתן לרכוש מהם אחריות מורחבת ומהם התנאים.
פורסם

פיז'ו 208 דיזל, סיטרואן C3 פיקאסו דיזל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לפני 23 שעות, dad123 כתב:

מצד אחד, הקיה חסכונית קצת יותר וגם אמינה מאד, אבל אני חושש מהסוללה,
היה לי בעבר פריוס 2011, שהסוללה התאבדה אחרי 8 שנים והעלות היא מטורפת, ופה אני קונה רכב שהוא כבר 4 שנים על הכביש.

"המכוניות ההיברידיות מתוצרת קיה זוכות לאחריות
לתקופה של חמש שנים או 100,000 ק"מ, המוקדם מבין השניים.
בתום תקופה זו תוכל לרכוש הרחבת שירות ואחריות לסוללה ההיברידית
בהתאם לתוכנית המפורטת להלן.
התוכנית נועדה להעניק ללקוחות קיה שקט נפשי,
ביטחון והמשך הנאה מהקיה שלהם.
תוכנית הארכת השירות והאחריות מציעה הרחבת
תקופת האחריות לסוללה ההיברידית
עד 10 שנים או עד 200,000 ק"מ (המוקדם מביניהם)
."

העלות לתקופת אחריות אחת למשך שנה או 15,000 ק"מ,
המוקדם מבין השניים היא 250 ₪ כולל מע"מ.

https://kia-israel.co.il/wp-content/uploads/2020/01/40606-c-alon_sg.pdf

• תוכן חדש...