Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עוזר לאחי למצוא מחליפה ראויה לסקודה אוקטוביה סטיישן שהוא מאוד אוהב.

הדרישות הן רכב מרווח, חזק (עד כמה שאפשר) ושיהיה נוח לנסיעות ארוכות, הרבה שעות כל יום ברכב (פקקים ובין עירוני).

מבין האופציות שקיבל, לדעתי, אין מחליפה ישירה ועל משהו צריך להתפשר. 

אין לי ניסיון עם אף רכב ברשימה כך שאולי אני טועה, אשמח לעזרתכם.

זו הרשימה, את הדגמים הלא רלוונטיים לא רשמתי (יאריס וכאלה....):

1. יונדאי אייוניק FL PREMIUM  היברידית 1600

2. קיה נירו LX פלאג אין 1600

3. סקודה סקאלה AMBITION 

4. טויוטה קורולה SPACE היבריידי 1800

5. יונדאי קונה PREMIUM היבריידי 1600

פורסם

אף אחתץ מהם אפילו לא קרובה למרווח הפנים ותא המטען של האוקטביה,
הנירו תהיה הזולה ביותר מבחינת שווי המס וסה"כ טובה מאוד עם תא מטען קטן יחסית (הרבה יותר טובה מהקונה) ולטעמי טובה יותר מהקורולה והאיוניק.

הסקאלה ברעיון מדורגת נמוך יותר וקטנה יותר.

פורסם

תא מטען קטן זו בעיה.

איך הקורולה סטיישן? הבנתי שהרבה מתלוננים על מושב הנהג.

נראה לי שמהאופציות האלה, בהתחשב במרווח ותא מטען, זו האופציה העדיפה לא?

פורסם

נסה בכל הכוח להתעקש על האוקטביה החדשה , הרכבים ברשימה נחותים מהסקודה.

ככל הנראה ההטבות לרכבים היברידים יבוטלו בסוף 2021 , ההטבה של 500 ש"ח בחודש תעבור לרכבי הפלג אין.

הנירו פלאג אין רכב טוב, תא מטען קטנטן.

הקונה עם קבינה נחותה משמעותית מהאחרות, תא מטען קטן , לא הייתי מעיף בה מבט נוסף.

הסקאלה רכב פשוט מכוער .

האיוניק רכב טוב, נוהג באחת כזו מודל 2019 לאחר מתיחת הפנים, דלת חמישת שזה יתרון לזכותה , בצד השלילי פלסטיקית מדי בקבינה , מעט רועשת , ומחייבת נסיעת מבחן לראות אם המכלול מתאים לצרכים שלך.

לקורולה מעבר היותה סטיישן לא ממש התחברתי.

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן לפני שאתה מחליט על הרכב הבא שלך, מהרשימה הזו הייתי הולך על האיוניק , אבל כמו שכתבתי בתחילה , נסה להשיג אוקטביה בכל הכוח , רכב טוב הרבה יותר מהאופציות הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צפופה משמעותית מהנירו , קלסטרופובית ליושבים מאחור , רכב בינוני ומטה, אם כבר הנירו עדיפה משמעותית.

פורסם
לפני 6 שעות, CX25GTI כתב:

ככל הנראה ההטבות לרכבים היברידים יבוטלו בסוף 2021 , ההטבה של 500 ש"ח בחודש תעבור לרכבי הפלג אין.

איך אתה יודע?

יותר הגיוני שישוו את ההנחה של פלאג אין להיברידי ויורידו אותה מ 1000 ל 500, מכיוון שפלאג אין בציי רכב משמש כהיברידי כי רוב האנשים לא טוענים את הרכב בבית.

פורסם
לפני שעה, דור-- כתב:

איך אתה יודע?

יותר הגיוני שישוו את ההנחה של פלאג אין להיברידי ויורידו אותה מ 1000 ל 500, מכיוון שפלאג אין בציי רכב משמש כהיברידי כי רוב האנשים לא טוענים את הרכב בבית.

התפרסם בעיתונות הכלכלית .

ההיגיון שלך הוא לא ההגיון של המדינה אשר אחרי שנת קורונה מחפשת ערוצי הכנסה.

פורסם (נערך)

העיתונות הכלכלית לא בהכרח יודעת לנבא, זה לא בעיניי מקור אמין. מה גם שבמציאות הפוליטית קשה לנבא משהו.
אגב, בכלכליסט נאמר שנראה כי המתווה המסתמן יאפשר למי שנכנס לעסקת ליסינג עד סוף השנה שיהיה זכאי לקבל את הנחת שווי השימוש לכל שלוש השנים של תקופת החוזה.
אז  לכאורה אין צורך לחשוש מביטול עתידי של ההנחה בהזמנת היברידית כיום.

עריכה אחרונה על ידי דור--
  • תוכן חדש...