Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך את עצתכם\עזרתכם בנושא.

ראשית אני רוצה ללמוד את הנושא הנ"ל ולא שמתקין יכוון ואני לא אלמד כלום.

אני רוצה להבין את הנושא של הכיוון לעומק:

1. כיוון הקרוסאובר של הטוויטר\ כיוון הקרוסאובר של הוופר.

2. כיוון עוצמת הDB של הטוויטר.

צירפתי את דף ההסבר

תודה מראש

גיא

MX 22.jpg

פורסם

בתמונה הכול מכוון טוב טויטר על אפס flat אם אתה רוצה אותו יותר חזק שים על יותר ואם תרצה אותו יותר חלש שים על פחות, ולגבי החיתוך 12db לשניהם (בעיקרון אם היה יותר היה עדיף 18\24 ).

פורסם

לגבי החיתוכים, לנסות ולשמוע מה הכי טוב!

חיתוך חד יותר לא תמיד נשמע טוב יותר!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חבריה את זה אני מבין. אני רוצה להבין את משמעות החיתוכים לגבי הרמקולים.

אני בהחלט אשמח לקבל המלצות מבעלי מורל הייבריד (מיקום הג'אמפרים)!

פורסם

אין לי את ההייבריד אבל בקשר לכיווני הקרוס

קודם כל - קרוס של 12DB בחלק מהמקרים כשמחברים אותו למגבר עובר היפוך פאזות כלומר (מינוס ופלוס מתהפכים) אם אני לא טועה לזה מתכוונים כשאומרים קליפינג - אבל אני לא סגור על זה.

בכל מקרה יש לי את הסט של המילניום ברכב שלי, עד כמה שאני זוכר הקרוס שלהם הוא דווקא 6 DB - אבל כשהייתי בתחרות האחרונה, ניגשתי עם הרכב כשהוא בכלל לא מכוון - האמת שבכלל באתי בשביל להיות חלק מהארוע אבל כדי להכנס אתה מתחרה בכל מקרה... אז יאללה - למה לא.

במהלך האירוע, דווקא אחרי השיפוט - זה שזכה שם מקום ראשון בחובבנים - סלאווה שמו - אמר לי בפירוש להפוך את המינוס והפלוס או של צד ימין או של צד שמאל (מהיציאה של המגבר) כי הקרוסים שלי הם 12DB ולכן אחד הצדדים עובר היפוך פאזה ואכן - כשהפכתי בצד שמאל את החוטים כל הצליל נע לי שמאלה בתוך האותו וזה היה נורא - אבל כשהפכתי את צד ימין - הצליל פחות או יותר נע למרכז הרכב בצורה מאוד מהירה - נוצרה לי במה שבפירוש ניתן להגדיר אותה מבחינת מיקום וגובה.

אחרי זה התחלתי להתעסק עם הפלוס והמינוס של הטוויטרים גם כן עד שקיבלתי תוצאה שסיפקה אותי - בקרוס של ההייבריד עשו לך את החיים קלים יותר ע"י זה שיש לך שליטה על הטוויטרים בצורה מסודרת. אתה תראה שבכל פעם שאתה משנה משהו באחד הטוויטרים הבמה זזה לך לכוון אחר - עד שתצליח בעזרת כוון הטוויטרים והפאזות של הקרוסים להגיע לתוצאה הכי טובה.

תנסה - תשחק עם זה קצת - תיקח שיר שאתה מכיר היטב - הקלטה טובה - רצוי דיסק מקורי

ותתחיל להקשיב לאותו הקטע כל פעם אחרי שעשית שינוי - תנסה למקם את הזמר, כלי הנגינה והתחושה הכללית של איפה כל דבר נמצא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קליפינג זה משהו אחר לגמרי, זה קיטום של גל. כלומר במקום שבשיא של הגל הוא ימשיך להתנהג כגל, נהיה סוג של חתך, כאילו מישהו גזר (קליפינג...) את קצה הגל.

היפוך ומשחקי פאזות זה בהחלט דבר שנובע מהקרוס, חיתוך משנה את הזוות, אני חושב שמדובר על 90 מעלות ל 6, 180 ל 12, 270 ל 18 ו ב 24 זה "רגיל". או לפחות זה תלוי בקרוס ויש הבדל.

לכן אומרים שהתקנה וכיוונים זה 80 אחוז ממערכת SQ צריך לעשות הרבה משחקים עם הדברים האלה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי, תודה!

חיתוך גל, קליפינג... וואללה

אם הבנתי אותך נכון 12 DB יכול להתבטא פיזית בסיבוב של 180 מעלות... עכשיו הבנתי למה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...