Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נמצא בשלבי התיכנון של התקנת המגבר ורציתי לשאול כיצר אפשר לחבר מתג שישלוט בהפעלתו וכיבויו של המגבר?

המגבר מחובר לסאב ורמקולים, בנוסף לזוג רמקולים שמחוברים לרדיו דיסק.

כול פעם שאבא שלי שומע את הבאסים הוא מבין איזה טעות הוא עשה שהוא הרשה לי לחבר סאב ולכן אני רוצה ל"חסוך" ממנו את התענוג.

חשבתי לחבר מתג לחוט של הרימוט האם זה אפשרי?

או שצריך לחבר מתג על החוט של המתח ?

תודה לעוזרים

פורסם

יש לך כמה פתרונות לנושא הזה -

1. במידה ולמגבר שלך יש שליטה מרחוק על הסאב - תשתמש בה (זה לוח קטן ששולט על העוצמה ולפעמים גם על הבאס בוסט של הבאס בחיבור של כבל ארוך למגבר ואתה יכול להתקין את זה איפה שבא לך).

2. אתה יכול להוסיף למערכת שלך אקולייזר או קרוס אובר אקטיבי (לבאס בלבד או לתחום מלא) עם שליטה מרחוק על הסאב.

3. אתה אכן יכול להתקין מתג on\off הכי פשוט בעולם על המגבר - אבל זה מחייב שהסאב אצלך יישב על מגבר נפרד ועל כבל רימוט נפרד משער המגברים, כי אחרת אתה גם לא תשמע מהרמקולים האחרים שמחוברים לאותו המגבר או לאותו כבל רימוט.

במידה ואתה צריך לפצל את כבל הרימוט לשני כבלים נפרדים - רצוי, לא חייב, לעשות את זה אחרי ממסר של 5 או 10 אמפר - עדיף שיהיה לך אפשרות להעביר יותר זרם מאשר לשרוף את יציאת הרימוט של הHU שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מלבד הרמקולים שמחוברים למגבר ישנם גם זוג רמקולים שמחוברים לרדיו דיסק שפועלים באופן קבוע לכן העדפתי את האופציה של לחבר מתג פשוט לרימוט ?

זה לא יפגע במגבר או ברדיו דיסק?

פורסם

לא זה לא יפגע לך..... פשוט עדיף שאם אתה עושה את זה תשים מתג עם מנורה שלא תשכח לכבות אותו... אל תעשה כמוני פעם עשיתי כזה דבר עם מתג של מנורת לילה חחח :)

פורסם

אם זה רצונך שאביך ישמע רק ברמקולים שמחוברים לרדיו דיסק ואתה מודע להשלכות (שהמתג מכובה אין מגבר אין סאב ואין רמקולים) אלא רק הרמקולים שמחוברים לרדיו דיסק אז אין לך בעיה לעשות את זה ואל דאגה לא יגם שום נזק רק שים מתג טוב עדיף בלי אור כדי לא להעמיד על הרימוט וגם בצע את החיבורים כמו שצריך ולא כמו חאפר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הכי טוב כפתור על חוט הרימוט

כשאבא באוטו אתה מכבה אותו ונגמר הסיפור

לא צריך להסתבך עם זה יותר מדי :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

תודה רבה על העזרה

אני מקווה רק שיום אחד אני לא יראה את אבא שלי לוחצ על ה-"מתג" ונוסע באוטו עם חלונות פתוחים כאילו הוא בן 18

• תוכן חדש...